Для майбутніх мам (4)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем levandivka, 17 Вересень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (4)

Я десь читала, що зелені води можуть бути, то результат того, що дитинка типу як випорожнилася і що в тому взагалі нема нічого страшного. Наскільки правда, не знаю.

2. Almariel

Almariel Well-Known Member

з’їла щойно мабуть з півпачки гірчиці - і сльози текли і пробило!!!!!! ура! геть забула про цей метод)
    усім дуже дякую за відповіді!

3. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Так і є. Тому немає чого аж так сильно хвилюватися.

4. olya_d

olya_d Well-Known Member

Всім привіт!
    Сьогодні коли йшли з малим зі школи, я підвернула ногу, а він каже: мама, обережно, бо як ти впадеш, то і наша дитинка впаде, вдариться. А потім їв яблуко і дає мені половину зі словами: то для мого братика, щоб він теж поїв. А мені чогось аж плакати захотілося від тих його слів, так розчулилась

5. Іриска

Іриска Well-Known Member

маю купу вихвалялок: найголовніша - це ми були в Лотоцької і у нас все чудово, дитинка розвивається добре; друга - у нас буде ДІВЧИНКА
    :girl_tender::girl_tender::girl_tender::girl_tender:
    ще - закупилась вагітним одягом)))) і мегащаслива!!!!
    ділюсь позитивним настроєм))))

6. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

щиро за Вас рада!

7. Jupiter

Jupiter Well-Known Member

Ірисочка! УРА!!!!!!!!!! Щиро за вас усі радіємо!!! Хоч вже й кінець дня, але настрій така новина піднімає здорово!!!!!

8. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

зелені води не від того бувають. після застуди інколи на УЗД діагностують "взвеси" ( не знаю. як правильно перекласти цей термін) у водах, які потім минають, коли інфекція вилікувана і певний час минає. А зелені води свідчать про випорожнення дитинки.Їх небезпека у тому, що малюк їх ковтає. Тому після пологів таку дитинку пильніше спостерігає неонатолог і при ризику інфікування проводиться курс антибіотикотерапії.

9. madchen

madchen Member

Вітаю, Христя!!! Ото ж ви молодці!!!!! Легкої вагітності і якнайбільше позитиву!

10. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

Дійсно гарна новина.

А мені Іринка-Hanny ще у вівторок "здала" таку чудову новину.
    Вітаю Вас та Iwka у цій гілочці!

Юля-Jupiter, а у Вас не зарах по форуміці.:girl_wink: То в чьом дєло, я сі питаю?

Останнє редагування: 22 Жовтень 2011
  11. Holly

Holly Moderator

Щиро вітаю і захоплюсь вами, що так скоро наважились :) В мене от чоловік хоче третю донечку, а я боюсь. Легкої, безтоксикозної вагітності :)

12. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

хоче в рай? кажуть, чоловік, який має 3 доці попадає одразу в рай,яким би грішним не був:girl_crazy:
    а мій хоче третього сина))) навіть якшо буде доця, всерівно назвемо хлопчачим імям:girl_crazy:

13. Holly

Holly Moderator

він завжди хотів тільки донечок
    ага, я теж то чула. Нам казала одна жіночка, що за кораном, чоловік котрий виховав і видав заміж трьох дочок попадає в рай

14. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

при гіпоксії,а не при переношенні. часто гуляти на свіжому повітрі, більше рухатися, добре харчуватися і позитивно мислити- і ніяки зелені води грозити не будуть!

15. Jupiter

Jupiter Well-Known Member

Дівчатка, а що можна від горла, крім полоскання завареною ромашкою або розчином хлорофіліпту? За порадою аптекарки купила "Екстракт шавлії з віт С д-ра Тайса", але стараюся поменше його смоктати. Ну і ще смокчу Лісобакт.

16. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Ой як класно!!! Прийміть мої щирі вітання!!!

17. Женічка

Женічка Well-Known Member

привіт, дівчатка.
    веселих всім вихідних!
    мій тиск 90 на 50 виявляється мій постійний супутник. вдень правда 100 на 60,а на вечір і цілісіньку ніч 90 на 50. впринципі крім головної нічної болі ніц не мордує, але трошки хваилююсь нарахунок кисневого голодуванння малюка, прям така нижня межа.
    чим його хоть трішки підняти?

18. Almariel

Almariel Well-Known Member

ви маєте на увазі що і до вагітності такий був? якщо так, то незначне підвищення тиску - і ви будете почуватися погано. "мій" тиск 90 на 60 - 100 на 70. і коли піднявся до 115 на 70 - мені скажено боліла голова, не могла нагнутися і т.д.

19. Натуля

Натуля Well-Known Member

І в мене падає тиск. Вчора вранці на кухні ледь не знепритомніла. Так раптово зле стало - в очах потемніло, у вухах шум. Ледь до дивану дійшла.

20. Женічка

Женічка Well-Known Member

ні, до вагітності у мене завжди був тиск космонавта :) 120 на 80

Статус теми:
Закрита.