Для майбутніх мам (4)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем levandivka, 17 Вересень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Almariel

Almariel Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (4)

кава, можна трішечки вина, виноград.

2. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

Нє, ну де ж то можна так серйозно відповідати на такі жартівливі запитаня ;)

Мені допомагало полоскання з спиртовою настоянкою прополісу та змащування горла сумішшю обліпихової олії та прополісу. Та й олійний розчин прополісу розсмоктувати по трошки кілька разів на день (але воно на смак таке противне). Цією олійно-прополісною "бадягою" можу поділитись.

Останнє редагування: 22 Жовтень 2011
  3. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Усім пузатикам і мамам привіт!
    Була я на узі,бачила свого карапузика малесенького,такий гарнюня....
    аналізи в нас добрі,сказали прийти вже аж за випискою у декрет....юхув.....3 тижні спокою і без аналізів!!!!
    Все у нас гуд,тіки от малеча розмістилась не так як тре....маємо сідничне передлежання!
    приходить вчора чоловік додому з роботи, а я в "позі рачки" стою!!!!
    каже ,шо ти робиш???а я йому,малюка перевертаю.............
    кароче сподобався йому мій метод,каже як будеш так ставати,обовязково мене клич!!!!ото ті мужики,їм тіки одне в голові)))))
    Хто знає вправи для перевертання малюка в животику,підкажіть а то в неті знайшла тільки три вправи:
    - перевертання з боку на бік кожні 10 хв
    - підняття тазу виже від голову,у лежачому положенні на спині,
    - ну і поза рачки!!!!

4. uliana

uliana Well-Known Member

До кінця терміну ще 100 раз мінятиме положення:)

5. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

100% В мене он двое перевернулися на 32 та 33 тижнях, хоч місця для подібних маневрів дуже мало :)
    Але вправи все одно корисні, файно знімають навантаження зі спини.

6. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

В мене малий цілу вагітність був в сідничному передлежанні. До пологів так і не перевернувся, хоч як я його не просила:girl_smile:

7. uliana

uliana Well-Known Member

Не заперечую,що таке можливо:) Але на 6 місяці вагітності я б то сильно до голови не брала:girl_wink: В мене манюня має обвиття навколо шиї і я впевнена,що ще не раз розмотається-замотається! Головне налаштуватись на позитив і насолоджуватись копнячками в животику:girl_tender:

8. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

ооо, хтось хоче по своєму сідничному дістати? :) Ну яке передлежання на такому терміні??? прикольніше чула хіба що коли в 15 тижнів передлежання визначали :) от в мене - ще "нестійке", і всі притомні лікарі кажуть, що про конкретику положення плоду можна говорити в першу вагітність з 30 тижнів, в другу і наступні - з 33-34. Не переживайте

9. Женічка

Женічка Well-Known Member

а мій козак так мені реберця підпирає, що то завал. копається, вигинається, круть верть страшний, але з під ребер вилазити не хоче :girl_tender:

10. Натуля

Натуля Well-Known Member

А мені знову так раптово зле стало. Мені це вже не подобається. З понеділка піду здаватись лікарю.

11. Jupiter

Jupiter Well-Known Member

Останнім часом за собою помічаю: Що для нормальних людей противне на смак, то мені подобається.
    Наприклад, зізналася коліжанці, що обожнюю їсти зубну пасту. Вона пооббіцяла подарувати мені тюбик своєї, яка їй не подобається (а мені "засмакувала") і дала пачку евкаліптових цукерок-льодяників (теж мені до вподоби). Ще подобається відбілююча паста Парадонтакс. :) Хоча раніше терпіти її не могла. Зуби чищу кілька разів на день - за потребою і без потреби.
    Все ж ця моя вагітність дуже відрізняється від попередньої. По-перше, я спокійніша і дитинка в животі теж значно спокійніша. Рухається, але якось так ніжно... У мене і Назарко не є "шилом", чемний і спокійний хлопчик. А це, певно, буде сама "спокійність".
    З Назарком я передивилася всі "хлопчачі" фільми, типу "Матриця", "Термінатор"... При чому в Кінопалаці!!! Тепер мене на таке не тягне. Навіть Панда Кунг-фу з їхніми "драками" не цікавить. От зараз мої хлопці дивляться, а я не хочу...
    Минулої вагітності з"їла багато цукерок "Ромашка". Тепер вони мені не смакують. Краще Червоний Мак. Але можу і без нього обійтися...

12. uliana

uliana Well-Known Member

Читаю і слюньки течуть...я від початку вагітності нічого солодкого(ні цукерки шоколадної,ні випічки,навіть меду) з'їсти неможу:sad: Дуже хочеться, але організм відмовляється приймати таке задоволення:girl_cray:

13. Almariel

Almariel Well-Known Member

дівчата, в мене катастрофа - мене нудить від мандаринок.... я їх так хочу, а тільки з’їм - і зразу погано...

14. Avanturistka

Avanturistka Well-Known Member

І мене тяне.. та ще я тааак тяне:girl_tender:. а ще не можу без апельсин. якщо не з*їм в день дві-три апельсини - то катастрофа.:girl_crazy:
    раніше такого фанатизму до апельсинок не помічала
    А ще сьогодні мені захотілось Ромашок. Буквально щойно. Пішла й купила. Зараз сидю і насолоджусь :)

15. VolnovaS

VolnovaS New Member

А у мене почалась проблема з зубами.Так страшенно кровоточать,що й не знаю що робити.І ясна страшенно болять.Може дасьте якусь пораду?

16. cjomcjomka

полочіть відварами трав: кора дуба, ромашка, шавлія. Навіть міцним чаєм можна, але він зуби фарбує :)
    А в мене болить лівий кульшовий суглоб, і то так сильно... треба трохи скинути оберти... а то намагаюсь все зробити по дому, і все встигати, а ввечері самопочуття - розвалюшне..

17. uliana

uliana Well-Known Member

Аналогічно:girl_sad: Ніколи немала проблем з яснами.

18. VERO

VERO Well-Known Member

Краще ним не захоплюватись. В більшості інструкцій (шукала в неті) вагітність - протипоказання для вживання. Це срібло, метал, який важко виводиться з організму. Краще буряком покапати, каланхоє, соком цибулі, навіть мед добре розблоковує. А найкраще просто промити ніс. Зробити соляний розчин (1 ч.л.) на 1 л. води. Набрати в долоню. Закрити одну ніздрю, а іншою втягнути водичку. Потім видути. Анологічно- з іншою. Якщо носик сильно заблокований, то перед втягуванням водички, легенько видути слизь з ніздрі. Сподіваюсь, що доступно пояснила.

19. cjomcjomka

просто кайфова рослина :) напчихатись на рік вперед і дійсно дуже добре допомагає.

20. sofka08

sofka08 kasperjonoks

ооо, хтось хоче по своєму сідничному дістати? Ні ні ні,спасибі )))
    Щодо тепер і кровотеч-тре дійсно або травами або травами....отих всіх полоскань препаратами не рекомендую,навіщо хімії до рота плати.Погляньте у "всезнаючий ґугл ",подивіться якісь народні методи.

Статус теми:
Закрита.