Для майбутніх мам (4)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем levandivka, 17 Вересень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Artemida

Artemida Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (4)

Ви знаєте, я думаю, що якщо дитина вже два тижні хворіє, то ви ніяким вірусом від неї не заразитесь (інкубаційний період у вірусів переважно 3-5 днів). Може малий вже перехворів, а зараз просто відкашлює все, що в нього там назбиралося (в мого часто таке буває, і в похресника також). А на рахунок коклюшу..... Оксолінка вас від нього не врятує, але думаю не все так страшно, як розказують. Якби ваш похресник його мав, я думаю його мама б вам про це сказала.

Вирішувати вам, але я раджу не піддаватись сумнівним страхам. Все-таки свято у дитини:girl_bye2:

2. Almariel

Almariel Well-Known Member

мені подобається і допомагає екстракт шавлії доктора Тайса. їжте його, як тільки горло трішки почина сушити. + пийте чай з маслом - воно пом’якшує горло. ще корінь солодки - гарна штука.

3. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

Хороший засіб - чай з кореня імбиру з цитриною. Гарно прогріває та знімає спазм.
    Кілька тоненьких плястерків (навіть можна зі шкіркою) кореня імбиру і плястерок цитрини залити кип"ятком і дати трошки настоятись. Можна ще додати цукру.

4. Avanturistka

Avanturistka Well-Known Member

Дякую за пораду :)

Маю велику вихвалянку :) :) :) Сьогодні ходила на УЗІ. Славу Богу все добре, а ще.. у нас буде хлопчик :girl_dance: недаремно мені снилися сни, де я постійно або гуляю з сином, або тримаю на руках.

5. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

А ще краще додати замість цукру трохи меду :) Я ще даю м"ятний листочок.

6. Іриска

Іриска Well-Known Member

а я таким чаєм застуду лікувала, але не кашель...треба спробувати)))

7. VERO

VERO Well-Known Member

Добре пом'якшує і обволікує горло просте какао (те, що вариться) з молоком. Допомсагає при будь-якому кашлі, особливо малопродуктивному чорна редька. Зробити в ній надріз і його заповнити медом. Поставити в темне місце хоча б на 3 год. Отриманий сік пити приблизно по 1ст.л. 3-4рази/день.

8. Андріана

Андріана Well-Known Member

Моя малявка вже так сильно гоцає, а як лікарці казала,що чую з 14го тижня, то дуже дивувалася, що так швидко. Вчора вже навіть татові в руку стукала:girl_claping:

9. Натуля

Натуля Well-Known Member

А мій лікар навпаки не здивувався, що давно рухи відчуваю. І чоловік вже раз теж чув. Але в мене дитинка рухається більше вночі.
    А ще в мене майже немає вагітного живота:sad:, а ще якщо малятко змінить положення то взагалі як не вагітна. Так пузіка вже хочеться:girl_in_dreams:.

Останнє редагування: 29 Жовтень 2011
  10. morkvao

morkvao New Member

Таблетки сода з термопсисом (ті що колись були от кашля) по 2 3рд запивати гарячим молоком з маслом. Ну і в крайньому пектолван стоп. Мені виписували але поки що обійшлась без пектолвану. В мене 39 тиждень.

11. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

з пектолваном стоп треба бути дуже обережним.Гуайфеназин, який входить до його складу має певну токсичну дію на нирки. А частота побічних ефектів у нього- 10%. Особисто я кілька днів тому зіштовхнулася з незвичною реакцією на цей препарат, причому невагітної особи. Лікар одразу пореомендував припинити його приймати і для виведення з організму цілий день приймати велику кількість рідини.

12. BIEDRONKA

BIEDRONKA Member

А я стала якась дуже нервова(і це 20 тиждень), і то, раніше не помічала, аж доки чоловік і сестра не зауважили(((:)girl_sad:
    Аж саму нервує, а як дитинка то відчуває??? Треба себе якось контролювати, чи що:ireful:
    Також, доречі, відчуваю сильні копняки ввечері, вночі- лікарка каже, щоб більше гуляла на свіжому повітрі-ага, в таку зимноту довго не погуляєш(так.....понесло-треба бігом в жилєтку, а то я шось зовсім розкисла)

13. Женічка

Женічка Well-Known Member

14. Nevermind

Nevermind New Member

А в мене щось таким спокійним став. Вже не так сильно б'ється, а якось слабенько. То я хвилювалася, що він занадто часто ворушиться, а тепер хвилююся, що рідко ворушиться.

15. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

підписуюсь під словами. Колись дала Софійці десь в пів рочку, то через годину я дитину не могла впізнати, дитина кричала постійно, я не знала, що її турбує, таки потім сказав нам розумний дохтур, що дитину болів животик від пектолвану і дати багато дитині пити, крім грудей, щоб вивести з організму.... такщо я би не радила таке вживати майбутнім мамусям.

16. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

маю чим похвалитись: в нас буде дівчинка! яка дууууже активна вчора на парі так товклася мені в животі і по сечовому що ледве дгбігла в туалет... а вечері такі танці були.... чоловік був в шоці. зато дякуючи йому дитинка скоро заспокоїлась і заснула... це так файно чути такі копнячки....

17. KOCHAM

KOCHAM Well-Known Member

Nevermind, не хвилюйтесь. У мене вже третій день "затишшя". Чую тоді коли прислухаюсь вранці та ввечері перед сном. Головне що чую. Думаю дитинка набирається сил. Періодично такі затишшя думаю є необхідними для дитинки.
    Дівчатка поправте мене чи я все вірно пишу.

---------- Додано в 10:51 ---------- Попередній допис був написаний в 10:39 ----------

У мене були прояви "стрибків гормонів" на перших тижнях. І я, завжди до ужаса спокійна, виговорювала все не обдумуючи. І скажу вам, мені це подобається. Іти на хвилі з емоціями, а не обдумувати кожну дію, щоб кого не образити. Можливо це є захисна реакція для дитини. Бо кажуть, як ви виходите з ситуації під час вагітності, так і дитина буде вміти давати собі раду. Така прививочка на майбутнє.
    Але звісно, все з розумом, в міру. Без істерик :girl_crazy:
    Бо дитина відчуває кожну вашу загальну емоцію. І живучи у своїй "хатці" не знає, що відбувається на зовні, і що є причиною. Тому є необхідність з нею розмовляти і пояснювати. І що це є зовнішні фактори. А ваша дитина для вас є найбільшою Радістю.

18. Iwka

Iwka Well-Known Member

Усім доброго ранку!
    Гарних робочих днів, сонечка для прогулянки і посмішки в кожного на обличчі.

Все ок - дітки ростуть, довше сплять, ну і місця для танцювань стає все менше.
    Хвилюватись можна якщо кількість рухів є меншою за 10 протягом дня.

А в мене закінчився мій період активного бігання... Приходиться переходити на повільніший темп життя... ех. єдиний позитив - Грицькові це більше подобається, бо можна під час прогулянки все пороздивлятись довкола)))

19. Iwka

Iwka Well-Known Member

А як там наші "супер-пузатики" - Артеміда і Орман?
    Може вже є кого вітати?

20. sofka08

sofka08 kasperjonoks

ото я не розрахувала....
    мала досить активний робочий день,спочатку зустріч на сихові,потім обходила
    весь верхній Шувар,дивилась за шмотками(мама попросила),сіла на маршрутку і
    понеслась в центр, а там від початку Шута Роставеллі до Оперного пішачком по
    магазинам,потім на зустріч і в офіс,от тіки приїхала.....таке враження шо впаду
    від змучення.....капец-всетаки вагітність сили забирає....
    раніше могла цілий день бігати на ногах і аж вечером втому відчувала,а тепер розумію-тре зкидати обороти ...

Статус теми:
Закрита.