Для майбутніх мам (4)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем levandivka, 17 Вересень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. innamorata

innamorata Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (4)

І я триматиму кулачки. Дай Бог щоб все легенько пройшло :)

---------- Додано в 15:13 ---------- Попередній допис був написаний в 15:10 ----------

Я от собі думаю, стосовно узд.... я була на 5 тижні, скажімо, і лікарка сказала(в принципі я їй довіряю) прийти через місяць на ще одне.... а то не забагато? та й що там можна буде побачити.. ну хіба чи одне маля чи більше і серцебиття послухати... от собі й думаю, а мо не йти? як ви дівчата кажете?

2. Iwka

Iwka Well-Known Member

на узд точно не раніше 11-13 тижня.

може вона мала на увазі на огляд прийти?

3. sofka08

sofka08 kasperjonoks

я скажу так!
    Якщо через місяць Вас ніц не турбуватиме,то однозначно на мою думку йти ще буде за рано....варто йти ,коли вже хоть трошки малюк підросте....думаю Ви самі відчуєте потребу в відвідинах у лікаря і узд!
    головне не накручувати себе поганими ,негативними думками,а мати лише позитивні думки...тоді точно все буде гаразд....

4. innamorata

та ні, точно на узд, я добре почула... ну та зрештою, то десь так приблизно й буде, якщо йти не на початку грудня, а всередині.... я мала на увазі, що якщо я вже робила на 5 тижні, то мо не треба на 11-13?

---------- Додано в 15:28 ---------- Попередній допис був написаний в 15:25 ----------

та от власне. я добре себе почуваю, нічого не турбує. якщо так і далі буде, то мо піду пізніше. може або перед самим новим роком, або вже після Різдва...

5. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

може, і не треба. Дивіться, як Ви будете почуватись: якщо будете спокійні, точно не йдіть. А якщо будете відчувати, що потрібне підтвердження, то на мою думку краще сходити і заспокоїтись.

6. Iwka

Iwka Well-Known Member

11-13 тижнів вважається найкращим для встановлення терміну вагітності, по розвитку і т.д.

Питання узд дуже індивідуальне.
    я прямий противник узд, і робила узд на 5-6 тижні, бо дуже болів живіт.
    сказали прийти через 2 тижні, але я мала їх в носі - прийду в 11-13, і на тому юш) а піду тілько тому шо дійсно тре (є трохи нехороша підозра в лікаря, тому мушу заспокоїтись)

знаю вагітних які ходили 1 раз на 20-25 тижнях, і більше їм того не тре було...

А якщо ніц не турбує - насолоджуйся вагітністю - перша вагітність буває тільки раз в житті!!!!

7. Logos

Logos Member

От класно ми ще на форумівці казали, що може на Дмитра вродить і Марічка казала, що то їмя їй подобається:), такщо просимо святого Димитрія заопікуватись ними і щобь все пройшло ок

8. Iwka

Iwka Well-Known Member

Точно, а я й забула)
    Так і проблем з вибором імені не буде)))

9. cjomcjomka

Я перший раз була на УЗД у 26 тижнів. І, якби не було треба, не пішла би вже. Але ще перед пологами треба буде разок зробити...

10. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Дівчата, в сусідній гілці вже вітають Артеміду з народженням синочка! :girl_tender:

11. cjomcjomka

урааа! Вітаю-вітаю-вітаю, здоровя мамочці і малюсічці, молочка і спокійних нічок, швиденько рости і розвиватись!

12. DesperateHousewife

Починає на мене чоловік напосідати, коли я збираюсь готуватись в пологовий (тобто сумку збирати). А мені щось зовсім ще не хочеться :)
    А я десь наступна після Орман :) Чи є ще хтось переді мною?

13. Nevermind

Nevermind New Member

О, я так рада, що Артеміда вже народила! А то їхала в маршрутці з роботи і думала - цікаво, а як там Артеміда?

А як там Орман? Щось вона вже давно не заходила в цю гілочку, хоча на форумі начебто є...

14. DesperateHousewife

Писала якось Наторела, що то з "політичних" міркувань :)

15. Almariel

Almariel Well-Known Member

Вітаю Артеміду!
    так всі потихеньку-потихеньку.... скоро і до нас (маленьких) черга дійде)

16. DesperateHousewife

Скоро маленькі стануть великими ;) Ті 9 місяців тааак швидко проходять...

17. Женічка

Женічка Well-Known Member

щось мені зле, дівчатка.
    перебігалась я по Льовові, перехвилювалась, перенервувалась.
    так болять усі кістки тазові, що то завал, ні лежати, ні сидіти, ні нічого. живіт, як камінь. сижу у плачу. руки набрякли, ноги набрякли.
    ай, величезне бажання маю послати всіх до дупи, особливо людей чоловічої статі моєї сім"ї.
    це бачити, в якому я стані приїжджаю з того Львова щодня в 9 вечора... ай, чесно...

18. cjomcjomka

І в мене болять... і що найгірше - між ногами звязки теж болять, наче сіла на шпагат після довгої перерви в заняттях з розтяжки.

знайдіть собі зручне положення і поспіть. Перепади настрою минають, щастячко в животику залишається.
    скоро-скоро в декрет! Ще трооошечки!

19. Jupiter

Jupiter Well-Known Member

Ми і в цій гілці її щиро вітаємо!!! Марієчко-Артемідочко! Здоров"ячка тобі і синочку, спокійних нічок і багато молочка!!!

20. innamorata

Вітаю вітаю вітаю!!!!!!!!!!! Хай росте здоровенький на радість мамусі :girl_claping:

Статус теми:
Закрита.