Для майбутніх мам (4)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем levandivka, 17 Вересень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Oriana

Oriana Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (4)

Дівчатка, почало мене відвертати від солодкого, навіть від чаю. А зранку якось дико мені, чи то нудить чи то шо, словом поганенько...Тільки зім квашену капусту або кефір то легшає. То вже токсикоз почався?

2. Iwka

Iwka Well-Known Member

угусь)
    але перейматись не вартує - краще зранку ще в ліжку шось попити, менше солодкого і буде щастя)

але то діло в кожного індивідуально, тому слухайте себе!

3. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

ну... напевно :) не переживайте, ранній токсикоз - скоріше норма, ніж лихо.
    щастя вже є. В животику :) згадуйте про нього щоразу як вам буде важко фізично, бо однозначно - наші дітки того варті!!!

4. silvia

silvia Well-Known Member

Від ранкового токсикозу багато чого перепробувала з запропонованого тут - єдине, що допомогло - пити гарячий чайок + сухарик не встаючи з ліжка хвилин зо 15. Від усього іншого (навіть від склянки водички) була пряма дорога до туалету.

5. cjomcjomka

дівчата, нещодавно тут обговорювали правила перевезення дітей в автокріслах. Так от, я не зовсім лох. Дійсно, ПДР дозволяють перевозити дітей на передньому сидінні автомобіля:
    ПДР від 2009 року
    21.11 б) (с.32)
    забороняється перевозити:
    дітей, зріст яких менше 145 см або які не досягли 14-річного віку, - у транспортних засобах, обладнаних ременями безпеки, без використання спеціальних засобів, що дають можливість пристебнути дитину за допомогою ременів безпеки, передбачених конструкцією цього транспортного засобу; на передньому сидінні лігкового автомобіля - без використання зазначених спеціальних засобів; на задньому сидінні мотоцикла та мопеда.

Тобто, все ж не забороняється перевозити дітей на передньому сидінні.

6. Іриска

Іриска Well-Known Member

підкажіть пліз, щоб для себе викликати лікаря - то той самий буде, що й звичайних хворих чи треба уточняти, що я вагітна?

7. KOCHAM

KOCHAM Well-Known Member

100%
    і завжди краще обирати золоту середину, якщо йти до УЗДста то не до того який вам пів години буде все показувати і розказувати, а до того який чіткий і за 10 хв. усе сам Гарно подивиться і скаже, що все гаразд

А Машуня молодчинка))) Берімо приклад.
    Щиро вітаю мамусю та синочка. Здоров'ячка їм!!! :connie::connie::connie:

---------- Додано в 11:08 ---------- Попередній допис був написаний в 11:06 ----------

думаю приїде той, що буде на чергуванні терапевт
    Але сказати, що вагітна тре 100%

Ірисочка, чому є потреба?

8. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

ага. прийде ваш дільничий. От йому вже і скажете, що вагітні. Бо в реєстратурі при записі на цей факт ніяк реагувати не будуть- іншого терапевта спеціально присилати не будуть.

9. Іриска

Іриска Well-Known Member

та вже від суботи хвора, поки пила в суботу афлубін і лікувала горло, то на неділю стало легше... перестала пити, бо порадили не пити форумляни всякі ліки... на понеділок цілком злягла... температура 38, горло болить, ломить всю... в носоглотці купа слизу, нічого з народних методів не помагає, а мій стан шкодить дитині більше за ліки..... казала мені Школьник приїхати до їхнього терапевта в пологовий, але якщо не буде температури, а я вся горю, мене морозить - від вчора вже 2 рази пила нурофен, бо не можна допускати гарячки... зле мені, мушу щось робити...
    а там ті паскуди трубки не беруть... не можу додзвонитись в ту полікл. :girl_feminist:

10. Iwka

Iwka Well-Known Member

не забороняється
    про це багато писали в темі "діти в авто"
    але не має бути подушки безпеки (відключати якщо є)

---------- Додано в 11:21 ---------- Попередній допис був написаний в 11:18 ----------

двоніть!
    але як є можливість проконсультуватись потім з терапевтом з ПБ - обовязково - бо дільничний може ТАКОГО попризначати...

11. Іриска

Іриска Well-Known Member

ще питання таке - хто збивав температуру парацетамолом? то мають бути табетки чи що? бо не хочу втретє пити нурофен(

12. innamorata

innamorata Well-Known Member

є такий народний спосіб - подавити часник і натерти ним ступні і в теплу шкарпетку наніч. я так робила коли в мене температура до 40 доходила при запаленні нирок. мені помагало. спробуйте. можливо поможе. а як не поможе - то точно не зашкодить.

13. Іриска

Іриска Well-Known Member

круто, ще такого не чула.... попробую, якщо мої мужчини не виженуть з тим з хати...
    був щойно дільничий - дядько))) сказав, що то таки вірус - класика, і просив нічого не пити, крім малини, ніяких ліків.... хіба якщо вже 38,5 темп збивати... здивував, що можна мефенамінову кислоту.... але й нурофен підходить... так що у мене постільний режим, малина і яблука)))

14. KOCHAM

KOCHAM Well-Known Member

будьте обережні з "паренням" ніг, порадьтесь з дохтіром
    так, мефенамінову кислоту можна, і вона добре помічна, також парацетамол

Ірисочка, вигрівайтесь та багато пийте + вітамін С
    все проходить і за день-два ви вже будете гарно дихати носиком, вірус здасться й втіче :bye2:

15. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Я от теж би казала ще проконсультуватись з кимось стосовно цього методу, бо
    Однозначно, що парити ноги вагітним не рекомендується. А чи діє часник аналогічно до "парення" не знаю.

16. cjomcjomka

однозначно, що це, як і парення ніг, і гірчичники - засіб впливу на кровообіг. Взагалі, теплові процедури при температурі вище 37.5 не можна робити...

17. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Не просто не рекомендується, а категорично неможна.
    Моя мама до мене мала викидень, саме через те що захворіла, а моя бабця їй порадила ноги попарити, а мама була тоді ще молода-зелена, і повірила "добрій" пораді.

Останнє редагування: 9 Листопад 2011
  18. Натуля

Натуля Well-Known Member

Я не хочу тут нікого залякувати, але, на мою думку, при вагітності краще з температурою "не бавитись" народними методами. Дозволений парацетамол, значить його і приймати. Бо знаю випадок коли "народне" лікування грипу і незбивання темп. призвело до викидня на досить великому терміні.

19. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Я підтримую. Бо навіть і малину страшнувато пити, хоча то ніби чай з листя малини провокує скоречення матки і його рекомендують якраз перед пологами, але в мене сумнів щодо користі чаю з малини для вагітних взагалі.

20. KOCHAM

KOCHAM Well-Known Member

якщо не помилаюсь - малина сприяє помякшенню шийки матки

Статус теми:
Закрита.