Для майбутніх мам (4)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем levandivka, 17 Вересень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Відповідь: Для майбутніх мам (4)

поки так і залишається ( це від лікарів пологового інфо)

---------- Додано в 12:51 ---------- Попередній допис був написаний в 12:49 ----------

якщо він у той час переходить у гінекологію працювати, а не йде у відпустку

2. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Я ще так і не приступила до збору торби в пологовий :) Маю далі напад ліні, то вже навіть не напад, а постійний стан. От так би й спала цілий день - певно організм хоче собі запаси сну зробити.
    Накупила собі художніх книжок про новоспечених мамусь і почитую, бо щось вже наукову літературу про пологи, вигодовування і виховання читати не можу :) Вирішила, що буду розбиратись по ситуації і в міру надходження проблем (якщо такі будуть, бо сподіваюсь, що ні).
    Ще попиваю чайок з малинового листя і заїдаю його вафельками з малиновою начинкою (бо сам чайок такий досить без смаку). Отакий в мене день майбутньої мами :)

3. Avanturistka

Avanturistka Well-Known Member

Даа, сьогодні якийсь такий лінивий день і для мене. Взяла собі відгул і цілий день відпочиваю, валяюсь в ліжку. Надумала зварити собі гарбузової каші, чогось так її захотілось. Так з молочком смакує,ммм :)
    Бачу сьогодні певно всі пузатики відпочивають..дописів майже не має :)

4. olya_d

olya_d Well-Known Member

В мене останніми днями малеча щось дуже болючо крутиться, і особливо в районі печінки і далі вбік випинається, але й одночасно зверху посередині під самими ребрами. Невже почав перевертатися? Боюсь поки що навіть радіти

5. Artemida

Artemida Well-Known Member

А ми вже вдома:girl_smile: Наш Дмитрик народився 8 листопада, 0 16.20 з вагою 3100 г, 52 см. Зараз солодко спить разом з татком:girl_smile: Всім дякую за підтримку!

6. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

уті зьо малюсіньке, рости здоровеньке!
    Ще раз вітаю Вас, здоровя і злагоди поповненій сімї!

---------- Додано в 21:27 ---------- Попередній допис був написаний в 21:22 ----------

мій Дмитрик народився о 16.50 :) якийсь Дмитричний час :)

7. Almariel

Almariel Well-Known Member

Щиро вітаю! Спокійних нічок!

8. KOCHAM

KOCHAM Well-Known Member

У мене сьогодні підранок затерпла ліва нога - спала на лівому боці - так з просоння почала іншою розтирати))) напевне так спала, що довго не рухалась)))
    А ще хочу поділитись думкою - наше маля ритмічно постукує, так легееенько і ніби в такт стуку годинника або серця "тук...тук...тук" короткий, іноді довший час
    от думаю чи так собі там бавиться, цікаво, що за гра?:xaxa::girl_smile::girl_smile:
    чи можна думати, що щикає, чи щось інше:girl_smile:

9. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

:girl_yes:
    Не хочу Вас лякати, але в мене місяць тому як почалось нічне затерпання рук і біль в пальцях, так і триває. Вночі і зранку руки просто нерухомі, але пару хвилин руху і все попускає :)

10. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

А де Орман пропала? Напевно, родила вже?

11. cjomcjomka

можливо :)

12. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Вітаю Вас!Нехай малеча росте чемною і на радість батькам))))

коли в мене таке було в перше, то перелякалась дуже сильно....
    от сплю собі я гарненько, прокидаюсь а тут в животику тут..ну звісно усмішка на обличчі ,ручка на пузо пішла відразу...а тут тобі на, ше один тук.....і почалось.....ритмічні постукування.....через 5 хв я почала нервувати , а через 10 бужу чоловіка і кажу...шось малий ритмічно там так штовхається....він не повірив поки сам не відчув....
    а потім каже:він певно ікає.....от і я собі так подумала,заспокоїлась,помолилась і лягла спатки......
    тепер таке іноді повторяється......

Останнє редагування: 12 Листопад 2011
  13. KOCHAM

KOCHAM Well-Known Member

Чому малятко щикає?
    Наковтається навколоплідної водички? Забагато, зашвидко?
    Знаю є різні думки, що то нормально але якщо часто то не дуже добре?
    Що скажете :girl_smile:

14. natorella

natorella Well-Known Member

та йой, най гикає

15. cjomcjomka

то така просто особливість дитятка. Мої хльопсі обидва гикають в животику :) Дмитро і після народження частенько любив погикати.

16. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Моя дитина теж гикає, інколи по пару раз на день і переважно після того як я щось поїм. Гикавку я почала помічати після 30 тижня, читала що це нормально і маля тренує легені.

17. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Все правильно, та гикавка називається дихальні рухи, дитинка ж має якось легені тренувати!:girl_wink:

18. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

на рахунок гикавки....
    я не знаю чи є в цьому якась залежність, але в мене мала в животі постійно гикала, щодня точно, а то й по кілька заходів.
    А як народилась, то перші місяці від тої гикавки спасу не було. І лише десь ближче до року ті напади гикавки поступово рідшали.

19. natorella

natorella Well-Known Member

я бачу по юркові, шо він гикає тоді, коли зригне лежачи. тобто повітря вийде, а молочко назад вертається, і він починає гикати
    ну баби конешно кажуть - змерз!!!

20. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

"Експерти з повною упевненістю не можуть сказати, чому немовлята так часто гикають. Деякі вважають, що це викликано доки погано сталим зв'язком між мозком і діафрагмою - м'язовою перегородкою, що відокремлює грудну порожнину від черевної і регулюючою дихання. Якою б не була причина, гикавка - абсолютно нешкідливий і невід'ємний атрибут дитинства."

Статус теми:
Закрита.