Для майбутніх мам (4)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем levandivka, 17 Вересень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Відповідь: Для майбутніх мам (4)

ууууухххх :)

2. Snigurochka

Snigurochka New Member

Усім привіт, дівчатка хто може шось порадить, я заболіла, температури немає, але горло дере, кашель сухий, нежить..... не знаю що можна а що ні??? Порадьте будь-ласка..
    Нафтизин чи формазолін? Люголем можна горло мастити?

3. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

зміцнювати організм зсередини, піднімати імунітет (1 ківі в день, узвар, шипшина, мед з горіхами). можете спробувати афлубін. ароматерапія- евкаліпт. носити червоний одяг і вірити в те, що все буде кльово))

мої обоє в животу гикали часто, а після народження до місяця часу минуло

4. puwechka

puwechka New Member

я заболіла, температури немає, але горло дере, кашель сухий, нежить..... не знаю що можна а що ні??? Порадьте будь-ласка

Я вже писала,мені моя терапевт порадила,всю вагітність рятуюсь:
    1)від нежитю-Хьюмер 050(червона упаковка) або сіль 0.5ч.л.,сода 0.25ч.л,йод5 крап.-полоскати горло і вдихати в ніс
    2)від горла і кашлю:суха дитяча мікстура від кашлю,туди вливаєте пертусін 1 банку+ 100мл кип"яченої теплої води,збовтуєте,по 1 ст.л.-3 рази в день
    3)Ефізол можна вагітним смоктати по 3-6 табл.в день
    4)теплі чаї,фрукти
    решта агресивніші ліки мені не радили вживати під час вагітності.мені пощастило уже 3 рази цю схему на собі випробувати-горло моє слабке місце.
    Виздоровлюйте!!!

5. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

склад:100 г рідини містять 12 г екстракту трави чебрецю рідкого
    наскільки я знаю, чабрець вагітним не можна, він має абортивну дію. хоча екстракт може і не діє так...
    ...хоча і афлубіном, про який я писала, теж не варто захоплюватися

6. Женічка

Женічка Well-Known Member

7. cjomcjomka

отого кричати не буду, вибачєйте :)

8. tsarivna

tsarivna New Member

Дівчатка, і ми вже вдома:d25: Нарешті чоловік привіз ноутбук, всі в хаті, то я маю можливість "повисіти" на ДП.
    Ляля родилась 3200, 53см, здоровенька. Правда, на днях все-таки підхопила в мене нежить, бо мама-дура до пологів не вилікувала свій хорий ніс, а потім в пологовому до дитини лізла без маски:girl_sad: Але, на щастя, гарно гамаєм цицю, добре спимо і вже йдем на покращення.
    Так що мораль казки такова: в ПБ йдем здоровими:girl_smile:

9. Іриска

Іриска Well-Known Member

ги ги ги.... в мене було покруче.... в мене і під час вагітності щикав, а потім як народився - то тотально просто щикав.... я вже весь нет перерила чого, всі книги прочитала... і в одній мудрій американській вичитала - НЕ ЛІКУЄТЬСЯ!!! чоловік довго з мене сміявся, по нині згадує)))) то нормально, нема чого хвилюватись!

10. Almariel

Almariel Well-Known Member

Дівчата, а хлопчиків зазвичай переношують чи недоношують?

11. BIEDRONKA

BIEDRONKA Member

зазвичай переношують))))

12. cjomcjomka

ну, то теж з "бабусиних казок" :) Слід зауважити, що "переношена" дитина - не та, що народилась після 40 тижнів, а та, яка має ознаки переношеності.
    Я народила Дмитрика в 42 тижні, жодної переношеності. Тому от і зараз ставила сама собі термін трохи пізніше, але УЗД і ріст матки "підганяють нас" аж на тиждень навіть від місячних. Ну, "будєм посмотрєть" :)
    Мою молодшу сестру мама народила в 43 тижні, жодних ознак переношеності.
    Ну і ще враховуйте ту похибку, яку має "термін" пологів.
    У порівнянні з тими 9ма місяцями чекання ті 1-2 тижні туди-сюди нічого вже особливо не міняють. Бажаю терпіння, на все свій час!

нещодавно в іншій темі писали про наїдання на ніч, і як то погано...I did it again :) Тушеної печінки з яблуками і цибулею, салату з квашеної капусти. Цікаво, як буду спати, бо одразу після "свята шлунку" навіть дихати важко.

І ще, сьогодні з мого животика чітко виперло колінко синочка. Коханий чоловік видав: "Прикольно. Запхай його на місце" :) :) :)

13. sofka08

sofka08 kasperjonoks

"Прикольно. Запхай його на місце"
    ото посміялась )))))переживає аби швидше не схотів вибратися
    а у нас все без змін,копаєм низько ,їмо багато,а ще до того всього почались в мене напади лінивства -ну нічогісінько робити нехочеться ......

14. Almariel

У мене молочниця(( вже майже тиждень підмиваюся травами і содою - нуль реакції... піду до лікаря, бо мене жахливо зудить і дуже багато творогоподібних виділень. і маю таке питання, якщо я піду до гінеколога, то мене примусять на облік ставати? чи можна просто сходити на прийом?
    і ще, перед мазком не можна підмиватися? (бо я вже забула)

15. Женічка

Женічка Well-Known Member

от казала собі сама - не їж, Женя після 6..... та де там.... в результаті, як завжди, пообнімалась з унітазом, тепер чекаю на швидку Настю. ну шо то таке, чим в мене той процес викликаний. от що не з"їм після 6 години - вийде (вибачте за слово), з усіх дир, і то з такими шлунковими і кишківниковими спазмами, ніби, траванулась по повній програмі.

16. Натуля

Натуля Well-Known Member

А ви точно впевнені, що суху мікстуру можна? Бо мені при першій вагітності сказали, що її не можна вагітним приймати.
    Евкабал мазь точно можна мазати, в інструкції дозволено. Ще лікар мені сказала про якийсь чай травяний від кашлю типу бронхо...спазм чи що. Лісобакт точно можна, септефріл можна.

17. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Примусити може і не примусять, але наполегливо пропонувати, напевне, будуть. Можете сказати, що не взяли паспорт з собою, без нього на облік не візьмуть.

18. Almariel

Останнє редагування: 14 Листопад 2011
  19. VERO

VERO Well-Known Member

Вітаємо! Ростіть здорові! Щоб ці сопельки були найбільшою вашою болячкою! Спокійних нічок і завжди достатньо молочка!

20. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Almariel думаю до лікаря сходити потрібно ,але на облік стати вас ніхто не змусить.Ви дооросла людина і маєте право робити те, що вважаєте за потрібне.попросити стати на облік можуть,але змусити -сумніваюся.

Статус теми:
Закрита.