Для майбутніх мам (4)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем levandivka, 17 Вересень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. tsarivna

tsarivna New Member

Відповідь: Для майбутніх мам (4)

Дівчатка, всім велике спасибі за привітання в карму!:girl_wink:
    Треба вже перебиратись в гілочку для мамочок з дітками, а я все ще цю темку перечитую:girl_smile:

2. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Мене тут ні лікар ні акушер не те що на аналіз не відправляв, навіть ніхто мене про виділення не питав. Йду сьогодні до лікаря, то думаю, може то самостійно ту тему підняти. Хоча мене насправді крім виділень, нічого не тривожить.

3. puwechka

puwechka New Member

А ви точно впевнені, що суху мікстуру можна?

мені порадила терапевт,не я сама собі обрала лікування,на усіх ліках пише що варто враховувати можливий ризик.в мене кашель був такий,що ні спати,ні сидіти,все боліло,рот не закривався майже ні на мить-народні ліки тиждень результату не давали,тож щоб не перейшло у запалення легень я пішла в полікл.
    але найкраще-хай Вас огляне лікар,якому Ви довіряєте і назначить адекватне лікування.від нас залежить здоров"я малюка,тому тут краще не експериментувати,я вважаю.

4. NataRT

NataRT New Member

Привіт усім! Я теж хочу поділитися своєю радістю. В мене вагітність 12 тижнів і лікарі сказали, що двійня!!! Це було великою несподіванкою (в роду не було двійнят). Ніяк не можу звикнутись з думкою що в мене два пузожителя! :girl_smile:

5. puwechka

puwechka New Member

Щиро вітаю Вас!!!!:girl_tender::girl_tender::girl_tender:
    Це ж подвійне щастя!!!!Легкої Вам вагітності!!!

6. Almariel

Almariel Well-Known Member

щодо молочниці.
    я якраз щойно від лікаря, бо маю ЖАХЛИВУ молочницю. виписав свічки Ліварол, в інструкції пише, що у 1 триместрі не можна, а потім тільки за призначенням лікаря.
    до речі, я стала на облік сьогодні, добровільно (просто матиму дуже довгі відрядження потім - не буде часу). виписав міліон аналізів, заплатила добровільний внесок - 200грн (але він мене дійсно питав, чи я бажаю платити. я вирішила заплатити, бо потім ще доведеться з ним домовлятися про деякі речі) + 15 грн за карточку.
    поставили термін 19-20 тижнів (за моїми підрахунками - 17), але узі ще не робила.

---------- Додано в 19:57 ---------- Попередній допис був написаний в 19:34 ----------

і ще питання (мабуть 100-й раз тут задають): що треба від лікаря, щоб мені виплачували допомогу при народженні дитини? і головне - коли брати ту бамажку? (десь на форумі бачила, що дають на 30 тижні, а можна пізніше чи раніше?)

Останнє редагування: 14 Листопад 2011
  7. gorgosia

gorgosia New Member

Допомогу нарахують на основі бумажки, яку дає лікар, що приймав пологи. Той, у якого стоїте на обліку, до цього не має ніякого відношення.

8. Almariel

опачки, тобто грубо кажучи, на облік взагалі можна не ставати а просто народити? оце я дарма геморой на свою голову взяла...

9. puwechka

puwechka New Member

Вітаю усіх з першим снігом!!!!!!:girl_wink::girl_wink::girl_wink:

10. Almariel

ніц нема! який сніг? діліться і з Києвом!

11. sofka08

sofka08 kasperjonoks

12. DesperateHousewife

Була сьогодні в лікаря (сподіваюсь востаннє :) ). Все в нас добре, протипоказів до природніх пологів немає, і нам забронювали басейн :girl_curtsey::girl_claping: Єдине, що якщо вийде накладка і 2 басейни будуть зайняті, то тоді спеціально для мене виганяти нікого не будуть. Але я щось впевнена, що такої накладки не буде :)
    Ну і як завжди не без ложки дьогтю: розмовляю сьогодні по скайпу з подругою, і вона мене щось так впевнено про КР питає, та я кажу, в мене будуть природні пологи, а вона "в твому віці?? ПІсля 30, то взагалі небезпечно природно родити." Блін, жити після 30 небезпечно, не то що родити...

13. Almariel

розслабтесь))) в мене мама в 41 братика родила, але трохи стимульнули. і це при тому, що має кісту і всі лікарі посилали її переривати вагітність.

14. Женічка

Женічка Well-Known Member

а я чемно повечеряла в 18.00 і ні гу-гу, мої в 20.00 піцою смакували і оливочками такими запашненькими, а я слинки ковтала. зате мене не тошнить, і мутить і не гонить в туалет.
    мій малюк зовсім не спить, тобто я не можу відслідкувати,коли ж він спить. засинаю - товчеться, просинаюсь - вже товчеться, протягом дня літає зі мною і при цьому товчеться і товчеться. перевернувся вниз голівкою, я навіть не відчула коли саме, але голівка ще досить рухома, так що товчемся по повній програмі. як таке шило й після народження буде - ойойой :)

сьогодні подумала, що виспатись в своє задоволення я вже скоро не зможу.
    дівчата, так хочу на море і воду, що то просто завал. і то з самого початку вагітності так мене на море у воду тягне, шо то капєц. якийсь рибалка росте, чи капітан дальнього плавання, чи просто юнга :)

15. DesperateHousewife

Та я не особливо напряглась, я собі своє знаю :) але троха неприємно як то люди вміють підтримати.

---------- Додано в 00:51 ---------- Попередній допис був написаний в 00:48 ----------

Радійте, що вночі не товчеться :) Бо я аж прокидаюсь від тих рухів. А ще як рукою мочовий зачепить, оооо. Чесно сказати, зараз рухи стали настільки болючими, що вже прошу лялю родитись пошвидше :)

16. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Хм ..дуже цікаво як народжувати у воду.....будемо обовязково чекати розповіді......
    і я вчора слинки ковтала,були вчора в нас сестра з чоловіком,то трошки гульбан дома був.....вони так смачно наминали....а мені нізя....ні їжі тої ні спиртного....ну нічого....скоро настане і мій час їсти те ,що хочеться а неможна)))))
    а в мене сьогодні чверть століття...і саме головне - рівно 30 тижнів!!!!
    Юхув.....такий кльовий настрій....цікаво чи протримається він до вечора!!!!!
    і малеча так там зранку в животику вовтузилась...відчуває що сьогодні кругла дата)

17. KOCHAM

KOCHAM Well-Known Member

Вітаю з першим снігом!
    Настрій наближення Свята))):girl_angel::radist: :girl_dance::girl_in_love:

Гарного усім пузатикам дня!

18. AnaaasKooOsi

AnaaasKooOsi New Member

І мій маленький точно так само, от тільки ще й розбудити може, якщо я в туалет довго не встаю :)

---------- Додано в 10:38 ---------- Попередній допис був написаний в 10:34 ----------

А я дуже хотіла. та і далі хочу жари :))) люблю санечко і море. Ми на початку жовтня таки поїхали на море, от я вже і відірвалась! Чесно кажучи я б там всю вагітність хотіла проходити, дуже класний клімат, а от приїхали сюди і ...... зима, холода почались.

19. Jupiter

Jupiter Well-Known Member

sofka 08! ви мене озадачили не на жарт! Поки я вирахувала, що таке чверть століття...
    Щиро вас вітаю!!! Бажаю здійснення найзаповітніших мрій і, звичайно, міцного здоров"ячка!!!

20. olya_d

olya_d Well-Known Member

sofka08 - найщиріші вітання! Хай все у всьому буде добре!

Статус теми:
Закрита.