Для майбутніх мам (4)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем levandivka, 17 Вересень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (4)

Мене починає помалу дратувати питання "ну шо там?" :girl_devil:
    Поки ледве стримую бажання відповідати дуже грубо :girl_crazy: Вчора чоловік причепився до мене, що я знущаюсь з дитини, бо з"їла після вечері пачку еклерів :) Каже там дитині і так тісно, а ти ще її переповненим шлунком підпираєш, на що я відповіла, як погано їй в животику, то хай вже народжується :) Але вона ще видно не хоче...

2. Iwka

Iwka Well-Known Member

О-о-о-о...
    як це знайомо)))

Цього разу планую завідомо применшувати свій термін щоб ніхто не доставав...

а чоловік - тю... йому просто заздрісно певно було) :girl_cool:

3. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

бажаю, щоб то питання діставало Вас вже недовго :)

4. DesperateHousewife

Я вже теж на другий раз буду мудріша :)
    Та ясно - після еклерів пішла ще солена соломка :girl_haha:

5. cjomcjomka

в нас так і було... до 26 тижнів, коли я сходила на УЗД з Дмитриком і моєю мамою (мама була підстраховкою на випадок, якщо Дмитрик злякається лікарів і захоче тікати). Там-то мій термін і зясувався... так мало того, потім ще і результати другого УЗД потрапили їй на очі, а там в мене термін пологів взагалі 27 грудня!!!! а це на 2,5 тижні раніше ніж по місячних і на 4 тижні раніше від того, що ми всім казали....

---------- Додано в 15:19 ---------- Попередній допис був написаний в 15:17 ----------

в суботу були суші і півбанки квашених огірків. Вчора - купа домашньої випічки і решта огірків. Сьогодні зранку трооошечки піднабрякла рука. Але я на тій руці лежала, тож не знаю, від чого саме обручка сиділа тісно. Зараз вже все ОК

6. silvia

silvia Well-Known Member

збираюсь нарешті у ЖК. питання - мазок з піхви беруть на кріслі??

7. cjomcjomka

як пощастить. Знаю, що деякі лікарі беруть на кушетці, а деякі взагалі дають скельце додому. Мені на кріслі брали, але потрібно було не лише мазок, а взагалі огляд. в мене були скарги на болі і набряки в ділянці промежини

8. puwechka

puwechka New Member

я за 33 тижні ще ні разу не була на кріслі і мазки в мене не брали,лише питали чи немає молочниці,чи щось не турбує і усьо.:confused:

9. cjomcjomka

я у 28 була... але, якби нічого не турбувало - не полізла би. Мазок здала би шляхом "скельце-додому" :)
    тут про аналізи згадали... а я ще не здавала посів на стафілокок з носа. Цікаво, чи його зараз беруть?

10. puwechka

puwechka New Member

в мене брали 2 рази,раз як ставала на облік і вдруге перед оформленням декрету.лоскотна процедура))))
    сьогодні після узд і обрахунків мені сказали з 20 грудня бути готовою,досі в трансі,я ж розраховувала на 10 січня,як раніше казали,ще куті і грибної підливи з варениками хочеться!!!!:clapping:до сумок в ПБ ще руки не дійшли взагалі.

11. cjomcjomka

чисто цікаво - у нас із Вами однаковий термін - теж ставлять "крупний плід" або "більший термін"? моє чудо в 32 тижні важило по їх замірах 2.400, а голова була 33 см... щось не віриться, що пологи можуть бути раніше, принаймні, не настільки. В мене 12 січня по місячних, а по тому УЗД 27 грудня...

12. puwechka

puwechka New Member

та ні,не великий,плід 1950гр.на 32 тижні,обвід голови 31см.по місячних 13січня,по узд 10 січня,але вони врахували дуже нерегулярні місячні і ті дані,і видали мені нині готовність з 20 грудня.ще сказали стояти щодня в колінно-ліктьовій позі,це для чого?і вибачаюсь,для тупеньких,це як раком?

13. cjomcjomka

:) так і є :)
    а чого та поза? положення мацьопи коригувати?
    ну, і то немало досить.

14. DesperateHousewife

Саме так! видно дитинка ще не вляглась головою донизу.

---------- Додано в 19:03 ---------- Попередній допис був написаний в 19:02 ----------

А мені ніхто ніяких замірів дитини після 20 тижня не робив. А дату пологів як поставили на першому узд в 12 тижнів, так і є :)

15. puwechka

puwechka New Member

синуля лише в пятницю перевернувся в головне положення,а то сидів там,сьогодні щупали нас,казали точно головою вниз.але ще не стабільно,мабуть для профілактики радили постояти.чому б ні :girl_blush2::
    я теж думала що плід відгодований,але кажуть малувато.:confused:не хочеться 5кг,а потім думати як він вийде

16. cjomcjomka

книжка пише, що в 32 тижні вага дрібосі має бути 1.700-1.900. В якому місці їм малувато? :) Ну і, крім того, жирову масу набирати йому не дуже-то і дають (в іншій темі Ви писали, що Вам обмежили набір ваги).
    в нас компютер робить так: розміри дитини порівнює з тими, що мають бути "по середнячку" на кожному тижні. І так вираховує "термін" по розмірах. Метод просто бомба, ну але в нас вся медицина така.
    ну, то не зашкодить. Ще і профілактика варикозів-гемороїв. Я в тій позі по вечорах просто живу, не те щоб "постояти".

17. puwechka

puwechka New Member

обмежили,але в мене в запасі ще 1.5 кг,хоча це не багато,якщо підсісти на пару днів на випічку.:girl_dance:
    нашим дохторам вічно то забагато,то замало,але ж кожен унікальний,тому я особл.не хвилююсь,їстиму як їла,завтра планую поплавати,якщо не просплю.

18. cjomcjomka

ви молодець. Я б теж поплавала, тре якось вибратись... а то все збираюсь та й збираюсь, а реально десь від 26 тижнів ні разу не була

19. puwechka

puwechka New Member

я після басейну як заново народилась,але там групи на 11 год,то мені треба встати в 9,а після нічних кардибалетів лише на світанку засипаю.:girl_smile:

20. Naturals

Naturals Well-Known Member

я також не здавала, тай сумніваюся, що вже буду здавати

Статус теми:
Закрита.