Для майбутніх мам (4)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем levandivka, 17 Вересень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Snigurochka

Snigurochka New Member

Відповідь: Для майбутніх мам (4)

А не пробували милом намастити, особливо рідким, або олійкою... це має допомогти - щоб зняти обручку. А щодо набряка - то мені здається він тоді сам спаде. Скоріше за все якщо тільки одна рука набрякла, це через те, що обручка пережала палець... Хоча звісно звідси мені не видно :) Якщо не перестане, можна опустити руку в холодну воду, або піти до лікаря і порадитись, щоб він вам назначив спеціальний крем :girl_yes2:

2. sofka08

sofka08 kasperjonoks

думаю це саме через це....от обручку вже за допомогою мила зняла, а от друге колечко неможу...і саме головне не один палець зпух а вся рука....ну нічого сьогодні якщо не получиться..,то завтра до лікаря....а може і " відпиляю"))))))))

3. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Була сьогодні вже точно останній раз в консультації. Дали нам ще 8 днів "на роздуми" :) Якщо не народимось до наступного вівторка, то не буде в нас басейну і пологів тільки з акушеркою :sad: а будем лягати в лікарню і чекати там під наглядом.

4. Almariel

Almariel Well-Known Member

а термін у вас поставлений по узі? ви не знаєте реального терміну? може десь помилилися?

5. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

йой, та то ж так багато! Знаю, що в таких випадках здається, що "то нормальні люди народжують, а мені - ходити вагітною довіку. Довіііікууу!" Але насправді Вам дали термін ще майже до 42 тижнів. Це багато! Все буде добре.
    Мені коли дали мої 8 днів "на роздуми" - то о 22.30 відійшли води і почались перейми(розмова з лікарем була того ж дня о 13.30).

6. DesperateHousewife

Так, по узі. По місячних рівно тиждень різниці в більшу сторону (тобто по узд термін на тиждень швидше). Але справа в тому, що термін по місячних після того, як поставили "дату" по узд, вже нікого не хвилює. І в басейн мене не пустять.
    Впевнена, що в кінцевому результаті так буде :) Але так би не хотілось в лікарню лягати :sad: Хоча лікар казала, що стимулювати відразу не будуть, ще пару днів будуть спостерігати. Ще радує, що стимулювати (в разі чого) будуть не капельницею, а тампоном з якимись ліками.

7. KristiK

KristiK New Member

Привіт дівчатка. Давненько мене не було.
    В нас все добре, пузик росте...складаємо пакети і чекаємо, коли відкриється роддом на Мєчнікова))))
    О! Була певна, що Ви вже родили. Ну нічо, ще трішки =)
    Snigurochka привіт!!! Ти як? Як пузик?:kiss:

8. Snigurochka

Snigurochka New Member

Привіт!! Пузик вже добре видно, хоча у кутці не дуже... Зато викладачі мій пузик замічають :)

9. Hruska

Hruska Well-Known Member

У Вас погані аналізи, чи плід великий, чи сидяче положення має дитина? Чому мають стимулювати?
    38-42тижні це є нормальні терміни для пологів, у Вас зараз є 40, тобто ще маєте спокійних 2-а тижні без паніки...хіба у Вас є якісь особливі передумови до стимулювання та пердчасного ляганн в лікарню, через що і питаю за аналізи...

---------- Додано в 19:34 ---------- Попередній допис був написаний в 19:32 ----------

Щойно ще раз глянула на Ваш термін, так у Вас майже 41тиждень, такщо за 8 днів точно народите))))

10. cjomcjomka

так цікаво... а у нас - навпаки. УЗД - по барабану, тільки по місячних дивляться

---------- Додано в 21:46 ---------- Попередній допис був написаний в 21:45 ----------

певно, Ви дуже худенька :) Ми найближчим родичам на 20 тижні сказали, раніше ніхто і не здогадувався. Щоправда, я велика :)

11. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Дівчата, якщо пару днів легенько підниває живіт як на місячні, це можна вважати за тренувальні перейми? В мене 36 тижнів.

12. Hruska

Hruska Well-Known Member

Я думаю, що можна...хоча у мене їх з доцькою не було, а от дівчата з цієї ж гілки казали, що якраз такі відчуття мали при тренувальних переймах.

13. DesperateHousewife

Та ні, в нас все добре :) От тільки величину дитинки тут не вимірюють перед пологами, ну може хіба в якигось певних випадках, коли є ризики, бо мені останній раз величину дитини міряли на узд в 20 тижнів. Після того тільки перевіряли плаценту (узд тривало 2 хв), і визначали положення (теж узд до 2 хв).

Та я знаю. Але просто в мене планувались природні пологи в воді, без лікаря, тільки з акушеркою. Якщо термін піде понад 42 тижні, то мене просто не пустять в такі пологи.

14. Hruska

Hruska Well-Known Member

Ніякого понад...побачите, народите вчасно і у воду :)
    А з малечею не пробували розмовляти?
    В мене з моєю донечкою була ситуація, що лікарка терміново поїхала на тиждень за місто (я звісно нікому крім неї не довіряла і хотіла народжувати тільки в неї) і відповідно пологи мої "мусили зачекати" до приїзду Зоряни Іванівни або ж народжувала б я у її якоїсь там напарниці...то ми з чоловіком щовечора розмовяли з доцею, казали, що дуже-дуже чекаємо на неї але задля її здоровячка треба ще трішки потерпіти до нашої зустрічі, не знаю, чи доця виявилася такою слухняною, чи з чим це повязано але пологи відбулися, коли приїхала моя лікарка :)

15. DesperateHousewife

Я то розмовляю, але от мій чоловік каже, що дитина відчуває, що насправді мені ця країна не подобається і того родитись не хоче :)

16. чоня

чоня New Member

почало мене дерти трохи горло(( дівчата, підскажіть, що можна вагітним крім меду, молока та ін.народних засобів приймати?

17. cjomcjomka

молоко від горла - не найкраща ідея. Заваріть гарячий чай, їжте мед "в прикуску". Якщо умови дозволяють, після гарячого добре ще часником зажувати. Ну і, звісно, імбир - свіжий і мелений. Заваріть з нього чай хай Вам добре пропече горло.

Ау, дівоньки, признавайтесь, чи ніхто після Цокотухи не народив? :) В нас сьогодні по місячних 34 тижні, а по УЗД 36. Чоловік підняв кіпіш: "ти з лікарем не домовилась, сумки не зібрала". Нині йду на секонд-хенд за нічнушкою (бо нові гарні коштують апокаліптичні суми, а мода а-ля Краківський та ще і за 80 грн якось не влаштовує). На балконі сушиться старий підодіяльник - на післяродові прокладки. Треба ще трохи одноразових пеленочок докупити... якось не віриться, що то може бути так скоро :)

18. olya_d

olya_d Well-Known Member

Але наскільки я знаю - мед для горла не бажано - може ще більше подразнювати.
    Тут вже дівчата писали - полокати горло вода + настойка прополісу. Або вода+трошки соди, солі, крапля йоду

19. Іриска

Іриска Well-Known Member

мені лікар казав категорично не пити гарячого, при подразненому горлі це найгірше, що може бути(((

20. Almariel

Almariel Well-Known Member

воно то може так, але я колись ангіну вилікувала дуже(!) гарячим чаєм - таким, що весь язик був попечений. тоді просто більше нічим не мала можливості лікувати.

Статус теми:
Закрита.