Для майбутніх мам (4)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем levandivka, 17 Вересень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (4)

В нас процес пішов! Але дуууже повільно...
    Позавчора вночі вночі відійшов корок (води ще так і не відійшли), регулярні перейми 5 хв почались вчора з обіду, вночі подзвонила в пологовий, сказали чекайте 3 хвилинних. Сьогодні пообіді перейми вже були 3-5 хв і досить сильні (виявилось, що мені важко і передихувати, і увагу переключати, і тд.), поїхали в пологовий - відкриття 1 см, відправили додому, бо в лікарню "беруть" з відкриттям мінімум 4 см. Але сказали, що шийка вже тоненька, і швидше за все завтра зранку (ну чи до вечора) почнеться найголовніше :)
    Ще в лікарні висварили мене добряче - аналізи і пульс показали обезводнення і голодання організму. Заставили мене випити літр води і принесли мені величозний салат, тости з маслом і медом і пудинг :) Та я і в часи вагітного апетиту ту їжу би мала на цілий день :) Але мусила трохи пошпортати, і за годину перездати аналізи- були вже краще. Ну і наказали мені строго настрого їсти-пити кожні 2 години, бо то єдиний шанс підтримувати сили організму (оскільки спати мені з регулярними переймами не загрожує:) ).
    В результаті чекаємо далі :)

2. Женічка

Женічка Well-Known Member

може, хоть трішки пробуйте відключитись, бо зовсім силу від недосипу втратите, ще не знати, коли то "найголовніше" почнеться :)

3. Almariel

Almariel Well-Known Member

дуже добре, що все гарно! вітаю вас! хай росте здоровенький і радує батьків!

---------- Додано в 00:09 ---------- Попередній допис був написаний в 00:07 ----------

так вас у воду ще пускають? легких вам пологів!

4. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Поки пускають :) якщо їсти буду :)

5. domino

domino Well-Known Member

дуже гарні новини!!!

6. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

щиро вітаю, дуже рада за вас! Якраз зайшла подивитись. чи від Вас нічого не чути часом :)

ну так, інакше особисто я б до початку 40 тижня точно не "чіхалась". А так - вже майже готова :)

---------- Додано в 07:45 ---------- Попередній допис був написаний в 07:44 ----------

хай Бог Вам помагає! бачите, а Ви переживали, що в воду не пустять :)

7. Женічка

Женічка Well-Known Member

дівчата, як думаєте, може дитину "закачувати" у транспорті ще в маминому животику? це просто жах, не витримую жодного переїзду, такий протест в животі, словами не передаш.
    Настю мою "штонило" до трьох років, і до трьох років дитина на качелі не сідала. і не мало ніякого значення, як, де і чим ми їхали, от штонило (це Настіне тошнило) всюди і по повній програмі,а потім як рукою зняло. в машині почуваємось нормально, з качелі дитину не знімеш :)

8. cjomcjomka

Всім привіт!
    а нам сьогодні пішов 9й місяць :) ми вже великі. Вчора побачила себе у вітрині на повен зріст - обалділа, яка я "ширша ніж довша".
    час летить - от тільки щойно, здається, причіпила собі свою 7-тижневу лінійочку. А лінієчка та вже скоро народиться :)
    цікаве питання... з одного боку, звісно, "всьо может бить". Але може, це все ж Вас закачує?

9. Hruska

Hruska Well-Known Member

Сьогодні в маршрутці пристала до мене одна жіночка з своїми пророцтвами, що буде в мене хлопчик і що з його Днем народженням повязана якась магія чисел - народиться на моє чи на чоловікове День народження (по УЗД так і виходить, що малий має народитися на моє День народження), дуже настирливо питалася чи мого чоловіка чи тата часом Михайло не звати і всю дорогу про це імя торочила, хоч я їй сказала про те, що нікого в мене з таким іменем нема....аж вдома собі нагадалася, що чоловік мріє нашого хлопчика назвати вчесть свого діда - Михайликом....ще всяке говорила про якусь жінку з далечі, що до мене в гості приїде і гроші мені якісь дасть...От тепер сижу і думаю вірити чи ні :girl_emo: Що правда і про не дуже приємне також говорила :girl_nea:
    П.С.: я її взагалі нічого не питала...:girl_nea:

10. cjomcjomka

краще помоліться. Щось в тому трохи нездорове - якась жінка чіпляється. в мене одразу асоціація чи з циганами, чи з кимось ще подібним...

11. olya_d

olya_d Well-Known Member

А я сьогодні нарешті оформила всі документи і офіційно в декретній відпустці! Але прийшлось набігатися.. Завтра ще тільки кров перездати на групу.
    Але видно поки ходила по лікарях, якогось віруса підчепила, бо голова тріщить, якийсь озноб, горло дере і ніс закладений. Починаю лікуватись

12. Олюнька

Олюнька Well-Known Member

Пологовий на Мечнікова все ще закритий..... Чи має хтось достовірну інформацію, коли його таки точно відкриють?

13. puwechka

puwechka New Member

я на завтра домовилась з Іванойко на Мечнікова про зустріч,бо ж ПБ лише завтра має відкритись.наскільки мені відомо

14. Олюнька

Та ні, не завтра. Раніше так планувалось. Тепер - десь після 10-го грудня (?).
    Тому й розпитую, чи відома "остаточна" дата відкриття пологового на Мечнікова, чи вибирати з інших пологових....

15. puwechka

puwechka New Member

?????зранку йому зателефоную,уточню,я з ним розмовляла на днях,казав з 6.12.
    а з інших це залишається Медінститут і Батальна,Раппопорта з січня закривають.йой

16. Олюнька

Будете мати інформацію, то давайте її сюди, ок? :)

17. puwechka

puwechka New Member

Обов"язково!:girl_smile:

18. Сонечко

Сонечко New Member

як часто закриваються пологові? у квітні на Мечникова буде відкритий?

19. Андріана

Андріана Well-Known Member

Мечнікова ще не відкрили, так що думаю в квітні ще не закриють, це приблизно кожних пів року

20. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Чула, що відкриття пологового на Мечнікова переноситься на 15 грудня.

Статус теми:
Закрита.