Для майбутніх мам (4)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем levandivka, 17 Вересень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Iwka

Iwka Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (4)

та в мене теж не кожен день, але і таке бувало)

мій робочий тиск 110/70
    Всю вагітність з Грицьком н піднімався вище 90/60, тому було добряче "весело"...

то токсикоз легенько постукує у шибку)
    з часом пройде!

2. Натуля

Натуля Well-Known Member

Я вже писала, що на ранніх термінах кілька разів ледь в обморок не впала з низьким тиском. В таких екстренних випадках можна випити на стоянку елетеруокока, лякар з жк порадив. Хоч в інструкції він протипоказаний вагітним. Але тут вже обговорювалось, що лікарі його прописують вагітним.
    Мала розмову з коліжанкою яка теж вагітна але термін менший ніж в мене на 1 міс. Так от вона вже 3-й раз була на узд. При чому ходить в генетичний центр. Кожен раз ходить почути, що в неї все добре. Перший раз мала викидень десь після 20-го тижня (я дуже не розпитувала, але ніби тому, що вона захворіла і не збивала температуру). Друга вагітність була нормальна, але теж з частими узд. А тепер от те саме. І ше й мені каже, шо мол от наслухалась таких жахів в черзі, що краще частіше ходити на ультразвук, щоб знати, що все ок. Бо її дивує, що я після 12-ти тижнів більше не була. Але мені найцікавіші страшні історії - типу після 20-го тижня дитинка вмерла і жінка ще місяць ! її носила. Питання, невже її не тривожило, що рухів не чути. На 34 тижні дитя захлинулось водами і маму рятували... Як на мене то повний брєд якийсь. тут на форумі читаєш як вагітні по любій дрібниці хвилюються, а тут прямо якісь ..... слів не можу правильних підібрати. Ну я розумію, що не у всіх є інтернет. Ну але ж книжку можна почитати, щоб мати хоч елементарне поняття про вагітність пологи. Хоча зі мною в палаті лежала дівчина не з глухого села. Перетиснула в потугах дитині голову (мала як баклажан була) і звинувачувала лікарку. Бо лікар не сказала, що потуги - це важливо і відповідально...

3. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Всім доброго ранку! Вважайте, коли виходитимете на вулицю - так ДУЖЕ слизько!

4. puwechka

puwechka New Member

Добрий ранок,пузатіки!я от зібралась в басейн і ніяк не наважусь вийти на вулицю-вчора ввечері як бегемот на коньках скользила по асфальту,поки дійшла додому.але треба йти,бо знову віднімає пальці на правій руці,сьогодні їх майже не відчуваю,ложку втримати не можу.цього тижня вперше за всю вагітність в мене на вечір почали спухати ноги,але чомусь лише нище колін.сьогодні куплю капусту і буду випробовувати ваші рецепти.
    думала в шубі відходжу до кінця вагітності,а вчора одягнула,на пузі впритик,попереду ще майже місяць.((((

5. sofka08

sofka08 kasperjonoks

І Вам привітик!!!
    Сьогодні буде в мене попитка № 2))):girl_crazy:
    Мала вчора багато чого зробити по хаті:ed4d70def841dc74b57-в кінцевому результаті-цілий день на ліжку з серіалами)))єдине добре що зробила-закинула 2 стірки....розлінилася я)))):d23::d23::d23:
    Тре вийти в магазин,а там на вулиці така бяка.....так нехочеться....
    а ще в мене зявились нові розтяжки на грудях...і то величенькі:girl_cray:((((такшо почався в мене день зовсім не з позитиву.....
    Давайте дєвочки позитивчик сюди...і побільше побільше.......
    а ще малий якось странно почав рухатись...чи то просто виріс і копається сильно))))

6. Женічка

Женічка Well-Known Member

слухайте, львів"яночки, а в Стрию навіть снігом не пахне :girl_sad:
    як мені зле було під ранок, просиділа в одном інтєрєсном мєстє з годину, напевно. Малу чоловік сам в садок повіз,а я виспалась, тільки очі пролупила.
    сидіти вже практично не можу, так мене хтось там підперає, добре, що вже на лікарняному, бо на роботі точно не висиділа б.
    а у мене нові розтяжки на животі і ногах, що теж мене кидає в жар. але я от вже чекаю січня, систему мінус 60 і мумійо :) оно меня спасет :) (чим би дитина не тішилась, тільки б не плакала).
    так що, Софко, вище ніс, розтяжки на грудях й так побіліють з часом.

Останнє редагування: 8 Грудень 2011
  7. innamorata

innamorata Well-Known Member

неее, не лякайте мене. ніякого токсикозу в мене нема. в мене завжди така реакція на каву і солодке коли низький тиск :)

8. Asal

Asal New Member

а в мене навпаки таке враження, що мене ранішня кава від токсикозу і рятує:girl_yes:, тому що тошнить мене в основному під вечір:bad:

9. innamorata

я стараюся кави не пити. чогось так собі вирішила :confused: свекруха купила мені каву і капучіно без кофеїну. не то звичайно, але ліпше ніж нічого.

10. KOCHAM

KOCHAM Well-Known Member

Мені допомагав шоколад, кава, прогулянки на свіжому повітрі.
    Двічі навіть пила 50 г. вина чи 20 г. коньку, бо дуже було зле.

Так що гуляти обов'язково!
    Гарно зручно вдягнутися, сухо взутися, парасолька при потребі і вперед!!!
    Манюня скаже вам велике дякую :girl_smile::girl_smile::girl_smile:
    Я от торжественно вам обіцяю сьогодні гуляти)

11. Gabi

Gabi Dum spiro spero

А я тішуся, що вчора все таки не полінувалась і переробила всі заплановані справи, бо сьогодні погода жах. Розпрощалась я вчора зі своєю ЖК і купила гарнющий бюстик для годування.

12. innamorata

так я ж його по тій причині і не п"ю, знаю що він понижує тиск. обмежуюся поки тільки морквяно-яблучним сочком.
    тре буде то питання погуглити

13. sofka08

sofka08 kasperjonoks

оце правда....йшла в аптеку,і чуть не впала....дівчатка обережно!!!!
    то добре шо побіліють, але було б краще їх не мати)))))все таки хочеться щоб тіло виглядало як на 18 літню девочку))))):girl_blush2:ех.....
    і я купуватиму,але то ще певно зарано,ближче до пологів.....

14. olya_d

olya_d Well-Known Member

Привіт всім!
    А я сьогодні взнала, що у нас в школі діти почали на краснуху хворіти, трохи почала переживати, бо я тим не хворіла, а як малий додому ту бяку принесе - то я перший претендент заразитися. От думаю тепер, чи то пересидіти з ним вдома той час, чи водити і далі до школи.

15. Osya

Osya Active Member

З краснухою обережно, я теж на такому терміні захворіла, слава богу все доситьшвидко минулося.

16. Asal

Asal New Member

наскільки я знаю краснуха небезпечна на перших тижнях вагітності, але може і краще дома пересидіти...

17. Oriana

Oriana Well-Known Member

Краснуха дійсно дуже небезпечна. моя мама будучи вагітною мною на 8 місяці перехворіла, як наслідок - маю поганий зір та слух.

Дівчата, мене так бедрова кістка болить, шо неможу вже, ні посидіти, ні тим більше походити нормально неможу.... Чим заради такому?

18. Натуля

Натуля Well-Known Member

Тільки повернулась з жк. Жаліюсь лікарю, що просто розвалююсь. На ногу встати не можу - защемило щось, в паху м"язи жахливо болять, з ліжка встати не можу - так кості болять. Він тільки посміявся з мене. Каже "буває". І вам так скажу - буває.Ну але раптом біль тривалий час не буде проходити то може варто порадитись з лікарем. Я все збираюсь то "лікувати" в басейні. Хотіла з малим походити, а він вже тривалий час кашляє. Сама піду. Хто зі мною в аквапарк?

19. KOCHAM

KOCHAM Well-Known Member

Болить та сама бедрова кісточка
    Допомагає - більше рухатись протягом дня !!) і масаж-розтирання.

20. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Дівчата, як думаєте це правда, що малюки затихають після 37 тижня? У мене таке відчуття, що моя дитинка стала спокійніша, але не розумію чи то нормально чи пора переживати з цього приводу.

Статус теми:
Закрита.