Для майбутніх мам (4)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем levandivka, 17 Вересень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Artemida

Artemida Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам (4)

Абсолютно нормальне явище. По-перше, місця для танців в животику стало мало. По-друге, потрібно набратися сил для пологів, тому дитятко більше відпочиває і спить. Так що готуйтеся, залишилось небагато:girl_tender:

2. Logos

Logos Member

а я нині, і також питала лікарку, проте що малюк став менше активнішим, вона мені сказала що йому там стає менше місця. І сьогодні в ЖК двоє жіночок сказали, що буде хлопчик, а УЗД вже втретє підтвердило, що то дівчинка. Мені аж смішно, коли кажуть назвете хлопчика Миколкою

3. AnaaasKooOsi

AnaaasKooOsi New Member

Дівчатка в мене, щось з тілом, так все чешеться руки, ноги, сідниці, навіть спина. Появились навіть прищики підшкірні. Хтось знає що це може бути, можливо це алергія чи що?!
    Я протягом 2-х місяців мазала олійкою Wel... (кожний день), вона могла таку реакцію викликати?

4. uliana

uliana Well-Known Member

В мене така реакція була на шерстяні кофти(правда на сідниці не поширювалась :girl_crazy:) ! Попробуйте перестати мазатись олійкою і поспостерігати який буде результат:)

5. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Дякую, дівчата, заспокоїли ви мене :girl_yes:

6. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

як на мене, краще - після пологів. Дехто і уявити собі не може, яких розмірів досягне :)

вдень моє дрібне теж набагато спокійніше. А вночі все ще тусується. Хоч термін і менше, та я здогадуюсь, що це - нормально.

Артемідо, вітаю з місяцем Дмитрусі :)

---------- Додано в 21:36 ---------- Попередній допис був написаний в 21:35 ----------

шкіра стає сухішою. Мені допомогло митись мякшою губкою

7. Karrizo

Karrizo New Member

Я сьогодні ходила ставати на облік, спроба була невдалою. :sad: Ми з чоловіком живемо у Львові, але тут не приписані. Пішла в поліклініку до якої відношусь за місцем проживання, мені там порадили хорошу лікарку, ага , не тут то било. Вона сказала, що прийняти мене не може, бо по-перше: вона не мій дільничний лікар, а по-друге: в неї багато своїх пацієнтів. Сказала, хто мій дільничний - почуте прізвище мене зовсім не потішило. Та ще й розказала мені списочок документів, які треба принести:
    1.копії паспортів
    2.флюрографія чоловіка
    3. копія документу на власність квартири, де проживаємо, відповідно, якщо документ на дівоче прізвище, то ще й
    4. свідоцтво про одруження
    5. заяву про те, що я не відношусь до цієї поліклініки, але за певних причин хочу стати на облік у них (заява має бути підписана в: дільничного гінеколога, терапевта, сімейного лікаря і головного лікаря)
    Дівчата, я вийшла звідти просто офігівша. Це всюди така дурня, чи це тільки мені повезло?

8. uliana

uliana Well-Known Member

Напевно тільки Вам:) Я заплатила благодійний внесок і написала заяву,що хочу саме в цій ЖК наблюдатись ! І близько таких документів не здавала.

9. Polalex

Polalex Member

[/COLOR]
    Я вам співчуваю. Ставала на облік у Києві, бо там прописана. І думаю, що після пологів на мене чекає та сама картина і в ЖК і дитячій поліклініці у Львові. :-(

Дуже дивно, в мене таких документів не вимагали. Лише паспорт, та флюорографію обох членів подружжя (і моєї теж, хоча я була на 7 тижні!!!)

Думаю, що це вам так повезло :-( Може вона оплати своїх послуг хотіла? Моя дільнича брала по 50 грн. за прийом у непрописаних в нашому районі - це мені в черзі жіночки розказували...

---------- Додано в 13:37 ---------- Попередній допис був написаний в 13:32 ----------

В мене таке було 3 тижні тому. Мені порадили не митися з гелем для душу, а купити дитячий лосьйон. А олійку замінити на крем, бо як сказали, олійка забиває дуже пори і її не щодня можні використовувати. І ще - не витиратися рушником після душу, а легенько промакуватися.
    Банальні поради - але мені допомогло! Я і шампунь, і лосьйон для душу дитячі купила. Дуже задоволена :)

10. Karrizo

Karrizo New Member

Чула про неї багато хороших відгуків і всі кажуть, що грошей не бере, завжди відмовляється. Ну якщо захотіла, то якось би намікнула чи що?

11. Polalex

Polalex Member

Може й не бере...
    Я хотіла до іншої лікарки перейти, так мені пояснили, що я маю написати заяву і поговорити із самим лікарем. Якщо в неї велика дільниця, то вона може відмовитися від ще однієї пацієнтки:dntknw: І тоді вже треба з нею домовлятися. Звичайно ж без пакуночків не обійдеться :)

12. innamorata

innamorata Well-Known Member

Дівчатка, маю таке питання. Маю на 12 тижні піти на узд. А як порахувати коли саме? По місячних майже 11 зараз. На узд коли була вперше показувало на тиждень-два менше ніж по місячних. І треба йти на протязі 12 тижня чи коли повні 12? По місячних чи по узд?

13. Женічка

Женічка Well-Known Member

я думаю, що по місяних. бо знову при другому УЗД Вас питатимуть, коли були останні місячні.

14. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Ви на обліку стоїте і вас обліковують по акушерському терміну, починаючи від першого одня останніх місячних. І всі терміни по яких вас будуть направляти на обстеження вираховуються з тої дати. Аналізи і УЗІ в т.ч. те що узі насправді може показать чуть емньший термін то інша справа.
    З 10 по 12 тиждень проходять планове узі, відповідно в цей діапазон по акушераському терміну вас і відправлять на обстеження. Немає чіткої вказівки рівно в 12 тижнів. Мене з першою малої відправили ледь настав 10 тиждень, зараз піду на межі 11-12 тижня.

15. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

я б сказала, на кожному наступному УЗД питатимуть, коли були місячні :)
    12й тиждень - то 11 повних і пару днів. От в мене зараз 36й (35 повних)

16. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Ви собі рахуйте по місячних термін, у заключенні напишуть коли були останні місячні і в кінці буде фраза "вагітність ... тижнів" замість крапочок будуть тижні які нарахує УЗД. Деякі лікарі УЗД пишуть акушерський термін, а деякі ембріональний. Йти потрібно з 10 по 13 тиждень, я ходила у 12 з половиною.

17. Samilla

Samilla New Member

Дівчатка обовязково казати лікарю що робили аборт чи це не обовязково?

18. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

це питання з ряду "скільки у вас було статтевих партнерів до чоловіка "
    як вважаєте за потрібне, я би казала відповідати.
    Але є ряд нюансів, коли про аборт треба казати.
    Як от наприклад негативний резус в жінки.

19. Samilla

Samilla New Member

це коліжанка моя питаєтся, оскільки вона навіть чоловікові про це не сказала, там дуже віруючі люди. А і у неї із зором проблеми, тому кесареве однозначно, тому і не знає чи казати чи ні. Боїтся,щоб чолвік не взнав!Аборт робила один раз, ну а скільки до...було, я того точно не знаю:girl_crazy:

20. KOCHAM

KOCHAM Well-Known Member

написала заяву, маючи паспорт, оплатила з квитанцією офіційно 50 грн., підпис у заяві головного лікаря поліклініки
    вже потім фл чоловікову (можна принести і пізніше)
    думаю тут справа не в грошах, а у великій кількості вагітних у неї на обліку, можливо, просто вас "загрузила", щоб не брати

Статус теми:
Закрита.