Для майбутніх мам (5)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем PanteraLviv, 30 Січень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Karrizo

Karrizo New Member

Відповідь: Для майбутніх мам (5)

Та я й хочу піти на консультацію до лікаря з пологового, в якого планую народжувати, думала знайомитись з ним трохи пізніше, але раз так, то познайомимось в середу (він раніше не може нас прийняти, десь не у Львові).

2. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

в моєму випадку річ йшла не стільки за потовщення, бо на цьому взагалі не акцентувалося, а, власне на кальцинатах ( інфарктах), яких було багато. Власне вони і є тими "мертвими" ділянками у плаценті, через які погіршується кровопостачання. І після пологів плацента повністю і не відділилася, бо кальцинатами міцно зрослася із ендометрієм. Але виправити їх- неможливо, навіть коли вони виявлені.Курантил виписується для покращення кровооббігу, але його ефективність- не доведена. Особисто я перестала його пити вже за 3 дні,
    бо він справді викликає шлунковий дискомфорт

3. Андріана

Андріана Well-Known Member

Я вже трохи боюся пологів, перша дитина 4кг, порвалася від і до, зараз знову прогнозують великого малюка і я дуже боюсь порватися чи надрізу, боюсь довгого заживлення

4. Iwka

Iwka Well-Known Member

а стимулювання було?
    і чи були стрімкі пологи?
    кіко часу тривали?

5. Андріана

Так,було все, тому і порвалася, але там один великий рубець, а рубцева тканина не розтягується так як звичайна, от і страшно.

6. Мія

Мія Well-Known Member

в мене все те саме було.. вдруге правда плацента кальційована не була. зараз так само як і вперше.

7. Iwka

Iwka Well-Known Member

Важливо - щоб пологи були максимально не стимульованими.
    Відповідно шийка буде згладжуватись і вміру розтягуватись в процесі розкриття.

В мене Гриць народився 4350, і якби лікар не робив епізіо, і ще деякі бяки - то думаю обійшлась би без розривів... (їх і не було - був маленький розріз)
    Правда пологи тривали майже 2 доби)

Зменшіть (до виключення) вживання мнєса зараз, більше горішків, олія, вартує робити масажі з оливковою олією.
    Також дівчата дуже радили чай з малинового листя - кажуть пом"якшує шийку.

8. Іриска

Іриска Well-Known Member

дівчата, повірте - основне це як ви себе налаштуєте!!!! можна нормально родити і більшу дитину, це все залежить від того, чи будете себе контролювати і як поводити, ну і від акушерки))) я єдине чого в пологах боялась,то щоб не шили... в результаті мам один шовчик, але я була налаштована якщо прийдеться,то не болітиме, так і було. а тріщина була наслідком одної єдиної неконтрольованої потуги з трьох))) так що настрОй - це основне))) у мене пологи тривали всього 10 хв!

9. Андріана

М'яса я і так не їм, не лізе, листя малини не маю, тай не маю часу і можливості шукати, тільки масаж залишається.
    Буду правильно настроюватися!

10. silvia

silvia Well-Known Member

прошу проконсультувати .....як налагоджується ГВ після КР...чи є якісь проблеми через введені ліки під час операції.......через скільки часу дозволять годувати малечу

11. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

фасолька ще

12. Зорянка

Зорянка Well-Known Member

Вам краще зайти в гілочку про ГВ, а взагалі в мене був КР то малечу принесли коли я прийшла до себе і відразу сказали годувати, і з ГВ в нас все було ок, незважаючи на операцію годувались до більше року.

13. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

В мене молоко прибуло на третю добу, до того малюк смоктав молозиво,все добре було)

14. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

При такому падінні натуральними методами важко піднімати. Попийте трохи штучне, воно швидше підніме. Правда, у мене при такому падінні ніякими не піднямалося взагалі.
    Сідничне чи ні - не має значення. Просто дітки тиснуть на внутрішні органи.
    Ніколи такого не було, а печія мордує кожну вагітність.

15. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

жодних проблем крім того, що може попастись некомпетентний неонатолог, який порадить догодовувати сумішами,бо у Вас КР...
    можливо, прикладуть дитину ще на операційному столі. Потім - через години 3, а потім ще через пару годин можуть і залишити з Вами дитя. І тоді - подовше і почастіше прикладати мацьопу,і все буде добре.
    Зі старшим біле молоко зявилось на 3й день після КР, з другим - на 2 добу.

---------- Додано в 16:07 ---------- Попередній допис був написаний в 16:05 ----------

мацьолі даватимете пробіотик весь той час, що Вам колотимуть антибіотик. А після виписки і того не треба буде

16. Harmony

Harmony Member

Сьогодні така гарна погода що ми з пузіком навіть трошки позагоряли на сонечку. Читала що дітки можуть розрізнити коми темно а коли світло падає на животик. Отак ми балдели разом!

17. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

У мене дітки великі. Якби не перший надріз, я би не порвалася (зовсім трошки) другого разу.
    Вам просто треба мудрого лікаря.
    Погано зашили? У мене надріз гоївся 1,5 місяці, а розрив - тиждень.
    Якщо не буде стимуляції, а цілковито природні пологи, то не повинні порватися. Якщо навіть трошки, то воно швидко загоїться. Не переживайте наперед. Якщо в жінки великі дітки, то її тіло вміє їх народити, аби лише не заважали в тому.

18. Pampulichka

Pampulichka Member

А я сьгодні вичитала такі перли:connie_pull-pigtail Ось пару з них:
    -чим більше мамочка їсть, тим більшою буде дитинка;
    -якщо тягне на м'ясо, то буде хлопчик, ну а дівчатка получаються від цукерок і тістечок;
    -животик з-за спини не видно, то точно хлопчик;
    -тато хоче любити маму у всіх смислах цього слова? Добре, але тоді дитинка буде мучитись від морської хвороби:preved:
    -всі вагітні жінки відчувають сексуальну відразу до справжнього батька дитини:girl_blum:
    -не сваритись і не кричати,бо виросте злюка;
    -не торкатися свого лиця, бо від цього в дитини появляться родимки;
    - не сидіти заклавши нога за ногу, бо дитина буде косолапою.
    Я пропоную не звертати увагу на все що нам говорять, а просто радіти в цей період

19. Лія

Лія Well-Known Member

Ніяк неможу себе перевчити не закладати ногу на ногу))

20. Moonlight

Moonlight Well-Known Member

Ну в закладанні ноги на ногу таки щось є, бо тоді порушується кровообіг тазу, десь таке читала... І злюками бути під час вагітності теж не варто:girl_wink:

Статус теми:
Закрита.