Для майбутніх мам (6)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Liliyah Romanova, 29 Травень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. JuicyFruit

JuicyFruit Member

Відповідь: Для майбутніх мам (6)

До речі, і mazurik давно не пише. Можливо уже також матуся:)

Ой, одночасно згадали про mazurik :)

2. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Ех.... а я таааааак помідорчики вминаю і не задумуюсь навіть що то може бути шкідливим :girl_sad:

3. mamba

mamba Member

Солоненьке впливає на останньому місяці на тиск і набряки, але то тіко тим в кого є схильність. Моя лікар каже просто не зловживати солоне, перчене, копчене, гостре і все буде нормуль:)

4. glasses

glasses Member

Ага,я на собі відчула, жизнь прекрасна - з переліченого нічого не їм, бо казали ніззя. Але й справді якось легше себе почуваю, хоть і до того було не зле.

5. blakytnooka

blakytnooka Member

ой, а я собі тако думаю, якщо зараз себе так обмежувати, а потім тим більше не можна... і як то витримати? треба по-трошечки собі дозволяти (ясно, в міру розумного), поки ще є можливість :)

6. tysinka

tysinka New Member

Привіт! Підкажіть будь-ласка, хочу придбати собі книгу про вагітність, а не знаю яку, підкажіть. дякую

7. Iablinska

Iablinska Well-Known Member

У нас тут сьогодні Чорна П'ятниця, початок передріздвяних знижок. В кожному магазині якийсь розпродаж. Вирішили ми поїхати в магазини з дитячими речами, я надіялась візок якийсь купити за акційною ціною. А знижки тільки на візочки певних виробників (не найкращих). Потім поїхали подивитись одяг для вагітних (так само сподівалась на якусь знижку). Але і тут історія повторилась - ціни в два рази вищі за ціни на звичайний одяг і жодної акції. Прийшлось купити декілька звичайних кофтинок, більших на розмір і які добре тягнуться. Нема в цьому світі справедливості, хотіла зекономити, а не вийшло. :girl_cray:

8. mamba

mamba Member

Це точно- поки є можливість дозволити собі щось пікантне понямнямкати. Як згадаю алергію в малого перші пів року, як сиділа на одних канапках, потім алерголог шей сир тведий заборонила, в мене такий довгий список продуктів був заборонених, легше було написати, що мені можна їсти під час лактації:khomyak:. Пунктів так на три))))
    Зараз доїдаю всю аджику негостру, гриби вже майже всі порозморожувала, перчик солодкий в олії, мандаринки, ням!
    До речі, зі старшеньким сиділа останній місяць вагітності на жорсткій дієті, бо малий великий вимахав та і тиск мучив. Звичайно почувалась тоді краще, ніж зараз)))). Але як писала вище- старший мав страшну алергію все рівно(. Зараз їм все шо хочу, без фанатізма, але так жорстко себе не обмежую як раніше. Все рівно буду годувати і буду сидіти на дієті, хош зара душу відведу:rus:

9. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Не факт. Цього разу все буде по іншому, ось побачите:)

10. lulu

lulu Well-Known Member

хм, не знаю, як в мене в результаті вийде: чи ми дійсно такі гігантські чи ні і чи треба їсти чи ні))))) я від дієт поправляюсь. доказ отримала цього тижня в жк. коли бцуа на дієті , то за два тижні набрала більше трьох кг. без дієти за три тижні менше кілограма і то, мені здається.,взуття в мене важче було....
    але от вже туфельці казали менше їсти останній місяць, бо...і що дитина-3кг! я в шокови.

11. invisible

invisible Well-Known Member

Почитайте в цій темі: http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=66246
    Я собі придбала книги З.Городенчук і Сірзів.

12. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

а мені останній місяць казали їсти, бо "ти така біднесенька, і дитина така малесенька а це ж ХЛОПЧИК." Але я не переїдала, а потім і взагалі ледь могла щось ковтнути, бо місця в шлунку не було - і 4.200 мій солоденький кльоцочок :)

13. Лідочка

Ой, та вже говорено-переговорено. Не залежить вага дитини від того, скільки булочок і тістечок зїдала мама, дитина бере те, що їй потрібно, і буде так, як закладено генетично. А булочки і чоколяди - в мами на дупі залишаться:)

14. ZaKohana

ZaKohana New Member

Дівчатка, Plenilunio, invisible, приємно було познайомитися!
    glasses, приєднуйтеся! :girl_dance:

15. ivanyska

ivanyska New Member

Дівчата, а от яка імовірність важких пологів у мене, якщо у свекрухи були важкі роди (при народженні мого чол.), та і мене мама дуже важко народила (4,800г). Шо тут скаже генетика?

16. Лідочка

Ну, до свекрухи ви не маєте жодного відношення.
    А взагалі - все залежить від вас, від вашого тазу, розмірів дитини, еластичності шкіри і основне, тактики ведедення пологів. ну і ще залежить, що мається на увазі "важко родила"?

17. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

Нічого ;) То взагалі від того не залежить, залежить від ваших зусилль( пологи, то як важка фізична робота,якщо все робите правильно, то і задоволені результатом, якщо думаєте, як би перемучитись, відстраждати, то воно і буде дууууже важко.) і від вправності лікаря.
    Великий плід може бути пов"язано генетично, але ви на тому не зациклюйтесь, не факт, що саме у вас так буде. Походіть на курси краще, а там все розкажуть, та й в голові багато що міняється, переосмислюється.
    "Новий век на дворе", плюс не все так страшно як малюють :)

18. glasses

glasses Member

19. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

А в мене таке делікатне питання - останнім часом почав мучити специфічний біль в області попи, вичитала в неті , що таке трапляється у 50% вагітних - бо все-таки плід тисне й гірший притік крові. Одним словом, виявила я в себе ті самі славнозвісні вузлики :sad:, гугл дає дуже великий розкид мазей/свічок , які дозволені при вагітності, цікавить - що з того всього різноманіття є дійсно помічним?...Вичитала за гепарінову мазь, гепатромбін, реліф, анусол, постеризан та гамамеліс - хтось щось з цього списку використовував?....

20. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

в мене було таке з другою вагітністю востанньому триместрі. Дитинка тиснула просто на таз.

Статус теми:
Закрита.