Для майбутніх мам (8)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем tanchyk, 16 Березень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. JuicyFruit

JuicyFruit Member

Відповідь: Для майбутніх мам (8)

Мені у першому триместрі снилося часто, що у мене хлопчик. Підтвердили нам це лише на 19 тижні, але до того я уже всім так вуха прожужала про те, що точно буде хлопчик, що ніхто і не здивувався результатам УЗД.

Стосовно привілегій для вагітних, то я через розміри свого животика, їх часто відчуваю на останніх місяцях. І в туалет мене в театрі пропускали без черги, і в маршрутці завжди місце уступають і продукти на базарі вибирають найкращі, коли з чоловіком закуповуємося. А стосовно маршруток, то уступають місце жінки у віці 40-50 років. Інколи аж якось незручно. А чоловіки мені напевно 2 рази дали місце, при тому питаючись: "Чи буду я сідати?". Кожного разу мені так і хотілося відповісти: "Ні, буду над тобою тут із животом трястися".

Хоча стосовно розмірів мого живота, то мій лікар каже, що він у мене дуже акуратний і коли я йому говорю, що чую протилежне, типу що великий, то він відповідає, що я ще не бачила великих і що я взагалі як Дюймовочка. От переваги лікаря-чоловіка, компліменти ще говорить, настрій піднімає:).Цілий тиждень як згадую ту розмову, то приємно стає:).

2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Мені не пригадую, що снилося, але інші дівчатка мені пророкували. Коли була вагітна Натуськом, то снилося кільком форумлянкам, що буде хлопчик. А Кітка мені колись напророкувала чорняву дівчинку. ;)

3. Anty

Anty Well-Known Member

вчора купила малому перші речі. воно все таке малюсіньке )))) сьогодні буду докуповувати, бо чогось я думаю, шо ми народимось швидше. ну, принаймні в мене таке враження, шо вже скоро то мало б статись. в туалет тепер бігаю набагато частіше, вночі важко повертатись з боку на бік, поболюють тазові кістки зранку. десь читала в неті таку фразу: "теперь на вашем сроке вас можна назвать "тяжело беременной" то як про мене ))). важкувато трохи, а ще більше місяця носити. добре, шо хоч болі в спині не турбують... може й поки що.
    почали з чоловіком малесенький ремонт, хоч живемо на орендованій квартирі. одна стіна в нас була без шпалер частково (напевно стінка стояла), то клеємо туди фотошпалери. точніше попробуємо поклеїти, бо ні чоловік, ні я ніколи такого не робили ))) надіюсь, в процесі не посваримось )))

4. Brenda

Brenda Member

Ой, а в мене те саме почалось, що у форумлянки Iablinska:sad: Тошнота... Причому не так як під час токсикозу- від голоду, а от відразу після того як поім. З'іла чотири сирничка і так почало тошнити, що ледве стримуюсь, щоб не йти в туалет... Я, правда, вже пару днів п'ю натще оливкову олію, то, може, то від неі ( бо вона шось мені постійно відбивається, сорі за деталі). Причому тиск понижений як завжди, набряків ніяких нема, болей нема, стілець нормальний, білка в мочі нема і гемоглобін 122. Тобто, це не гестоз, правда? В когось щось таке було?:sad:

5. jalla

jalla Прогрес року 2013

І на рахунок чухання, то вже доходить до абсурду. Чухається вся шкіра голови, шия і частина плеч. При чому голова так сильно чухається, що аж в ночі будилась. Надерла до ран. Просила чоловіка глянути мені в волосся, бо вже не знаю що думати...)) Каже шкіра пороздирана, купа перхоті від цього, бо шкіра була суха, а я дерла-дерла, шия ззаді вся червона, як буряк від чухання. А воно все мені аж зудить Капець...:girl_cray:
    Не думаю. Я не мию голову щодня, хоча шкіра в мене дуже суха від прирорди.
    А чим мазати шкіру голови, там де волосся можна?

Цікаво що ж в ній такого в тій цибулі? Певно хімія... Вона мені так класно пішла за милу душу, а потім прийшлось отак от помучитись.

6. Tinela

Tinela Active Member

ой некажіть...в мене теж тиск понижений 80/40... і ужасно чухається шкіра живота грудей..хоча мажусь кремами))

7. бетменша

бетменша Well-Known Member

схоже на якусь алергію, яка може просто виникнути від гормонального фону. Навіть не знаю, чим в тому випадку лікувати. дуже вам співчуваю, бо колись теж мала таку алергічну сверблячку. То просто жах, мені тоді помогли мазь гормональна і укол дексамезатону, але в даній ситуації такого, певно, не можна.
    В мене питання про ноги)) Дуже часто їх крутить, відколи вагітна. От думаю, може то від нестачі якихось вітамінів-мінералів і можна ту справу вирішити певним раціоном?

8. romawka

romawka Member

В мене з 24 тижня теж почалась така перхоть, що в житті такої не бачила, кусками відлітала, хоч ніколи не мала проблем з волоссям чи сухістю шкіри. Змінювала шампуні, але нічого не помагає- напевне щось із-за гормонів!

9. Kotenya

Kotenya Well-Known Member

В мене те ж саме, але тільки в 3-му триместрі, і під час першої вагітності було так само. Але лікарці я про це не казала (не хотіла, щоб щось призначала :)). Особливо відчувається ввечері, а деколи через це навіть заснути важко.

10. Charmel

Charmel Well-Known Member

Не ставлю діагнозів по юзерпіку, скажу за себе.
    Час від часу теж крутить ноги, але на судоми не схоже, а начебто хочеться просто іх витягнути, напрягти, змінити положення, порухати ними. Так от це називається синдром неспокійних ніг. Хвилюватися немає причин. Він може зявлятися як і від залізодефіциту так і абсолютно без причин повязаних зі здоровям, сам по собі в результаті вагітності.
    Після родів зникне:)

11. Gudz

Gudz New Member

Мені снилась дівчинка,чітко бачила як вона виглядає,була впевнена що буде 100% дівчинка,чоловік вже теж налаштувався...а тут ГОП і на УЗД сказали хлопчик...жіноча інтуіція підвела:girl_haha:
    І в мене все чухається...жах...чоловік підсміхається:D,і каже:"Зачуханка йди помийся!":girl_cray:

12. Fergie

Fergie New Member

Дівчатка, маю питання стосовно післяпологового бандажу, може хтось порадить якийсь нормальний? І чи варто його брати з собою в роддом?

13. invisible

invisible Well-Known Member

Я не брала і не користуюся, живіт повністю прийшов у довагітну норму через тиждень після пологів. Я б наперед не купувала, може обійдетеся і без нього.

14. glasses

glasses Member

А я маю його і теж не користуюсь, бо таку давку всюди відчувала, що раз олягнула і все на тому. Купила собі такі обтягуючи високі трусики.В них краще. Це мабуть спеціальні після родові, операційні.

15. Brenda

Brenda Member

Я теж не купую бандаж, я ж не знаю розмірів животика після пологів. Подивлюсь, яким він стане і якщо треба буде, то куплю бандаж після пологів.
    Дівчата, то як на рахунок тошноти (мій ранковий допис), чи в когось шось таке було?

16. erene

erene Well-Known Member

Думаю з тим проблем взагалі не буде, бо в аптеці в пологовому( Принаймі Батальна), є до кольору до вибору, можна взяти в палату поміряти і якщо що то поміняти.

17. jalla

jalla Прогрес року 2013

Поясніть хтось темним і недосвідченим)) для чого взагалі той бандаж після пологів?
    Я писала вчора тут в темці, що це може означати, що ШМ готується до пологів, а може вказувати і на гестоз, хоча з твоїм низьким тиском думаю скоріше підходить перший варіант.
    В мене так було з першою вагітністю десь на такому терміні. Лікарка казала що то готується шийка. Не знаю, можеш задзвонити до своєї і перепитати.

18. Iablinska

Iablinska Well-Known Member

Я таке саме пояснення знайшла в Інтернеті. Бо крім нудоти в мене появились ниючі болі внизу живота, як на місячні. А от тиск в нормі, набряків нема, набрала 12 кг, що теж є в межах норми. Тому, я думаю, то все таки свято наближається :)

---------- Додано в 09:50 ---------- Попередній допис був написаний в 09:46 ----------

А ще на рахунок снів... Через кілька днів як я дізналася про вагітність мені подзвонила подружка і сказала, що їй приснилось що я народила хлопчика, який зразу заговорив на чистій українській мові :) УЗД через кілька тижнів підтвердило хлопчика, а от чи заговорить зразу, то вже побачимо, коли народиться :girl_haha:

19. Brenda

Brenda Member

А через скільки часу після тої тошноти ти народила?

---------- Додано в 17:14 ---------- Попередній допис був написаний в 17:13 ----------

Ага, те саме. Я крім того вже дзвонила до лікарки, вона теж сказала, що то шийка може зм*якшуватись чи згладжуватись (забула як вона там сказала)...

Цікаво, скільки в мене ще днів...

---------- Додано в 17:15 ---------- Попередній допис був написаний в 17:14 ----------

Я так зрозуміла, що дл ятого, щоб не обвисав живіт після пологів, але здебільшого його рекомендують тим, в кого був КР - дл ятого, щоб шви зрослися...

20. Iablinska

Iablinska Well-Known Member

Приблизно на тиждень менше, ніж в мене :connie_pull-pigtail

Статус теми:
Закрита.