Для майбутніх мам (9)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем glasses, 8 Липень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Кіцюня

Кіцюня New Member

Відповідь: Для майбутніх мам (9)

так само сьогодні заходила в її профіль, то вона ще не з'являлась на форумі, можливо ще з пологового не виписали

2. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

та ні, вже з*явилася.
    Kohaju, ну як ти?

3. Polalex

Polalex Member

Дівчата! 16 серпня о 22:00 народилося наше друге чудо - наш коханий синочок з вагою 3800 і зростом 57 см!!!:girl_claping: Все пройшло добре, подробиці напишу у відповідних гілочках.

Вчора нас виписали, тепер звикаємо до того, що нас вже четверо:girl_tender:

Я вам всім дуже вдячна за підтримку, молитви, поради! І бажаю легких пологів та незабутньої зустрічі зі своїми довгоочікуваними дітками!

4. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Дуже приємно, що про мене не забули :girl_tender:
    Ми народились 14.08. о 10.40. 3600, 53 см. Заснула-прокинулась, а вже синочка маю))). Трохи складнувато перші дні після операції, але загалом радість від народження цього дива стирає всякий біль. Єдине що - маємо проблеми з годуванням, бо груди бере вяло, смокче по 15 хв. а потім, відривається, кричить і все тут. Але то вже в інші теми.
    Всім бажаю гарно доносити, вродити з найменшим болем і в гарних спеціалістів (бо це важливо дуже), родити здоровеньких маляток, що тішитимуть Вас! :girl_yes:
    Буду по можливості заходити.
    Христинка, як твої справи? Ще трошки лишилось)
    Взагалі просто мало часу маю, якщо хтось вродив, то мої поздоровлення!

5. Inglor

Inglor Well-Known Member

Як класно! Я тоже так хотіла, але уви...

6. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Молодчинки і умнічки. Все найболючіше позаду, повір досвіду. В потрібних темах є потрібні поради (хоча, 15 хвилин смоктання - то не є аж так мало, до речі).
    воно і не дивно :) нічо, скоро мамське життя увійде в колію, і вільний час з'явиться.

7. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

мені так чоловік казав, що підемо на друге УЗД, а там троє :girl_haha:

8. Gybka Bob

Gybka Bob Member

Дівчата, просвітіть мене темну, що то коїться з моїми м`язами на ногах у ночі?? я вже тиждень прокидаюсь від адської болі і не можу зрозуміти чи це судоми чи так терпне нога, і від чого це?

9. Khrystik

корчі може? то від нестачі калію(здається).

10. Gybka Bob

Gybka Bob Member

Та може і корчі, я сама не можу зрозуміти що це! БОлить страшенно, пече, крутить і тільки вночі!

11. invisible

invisible Well-Known Member

12. bowka

bowka New Member

Gybka Bob
    в мене теж таке було, в ночі корчі, а на ранок нога тягне ставати на ноту тяжко, якщо в вас таке то вам тре КАЛЬЦІЙ поїсти, мені в ЖК призначила Кальцій Д3 нікомед, їстівні таблеточки з апельсиновим смаком, двічі на день, як забуваю зїсти, перед сном особливо то знову тягне нога,,,

13. Sankasan

Sankasan Руда мама

Знайшла для вас цілу статтю:

а в мене не судоми, в мене викручують м'язи рук та ніг, і і теж тільки в ночі, аспаркам мені прописували, не п'ю, їм курагу, банани. Я не можу сказати що це дуже боляче, але поки засну...........

14. HrabowaH

HrabowaH Well-Known Member

І я...мала здавати 2 тижні тому, вирішила що не буду я того робити, та й чоловік проти. Тепер незнаю що маю сказати лікарці і що скаже вона мені:girl_crazy: Як то по людськи пояснити?

15. Margarett

Margarett Well-Known Member

16. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Моя лікарка навіть не наполягала, я просто сказала, що пити то не буду, бо солодке в цю вагітність не дуже добре сприймаю, та й по всьому. Здам просто кров на цукор. То ніби не є аналіз з розряду дуже інформативних чи обов"язкових.

17. Khrystik

притопала з ЖК. аналізи в нормі і -о, чудо!- гемоглобін 119 без всіляких таблеток.а як пила минулого місяця пігулки - 106. і будь мудрий з тими ліками:girl_crazy:
    за вагу сказали,що я свою норму вичерпала(маю +15), відповіла,що не знаю звідки в мене ті кілограми і по всьому. маю спокій до 4го вересня(наступний візит, може останній?:))

18. hitrynja

hitrynja New Member

і я сьогодні була в ЖК - то було цікаво (писала якось, що моя лікарка пішла у відпустку до 20 вересня, а мені б на облік може б то тра). Та й думаю - піду, розвідаю - як хтось нормальний заміняє і адекватний, то стану, а як ні - то будемо чекати. так от приходжу я - сидить мужчина-лікар, кажу йому як є, а він мені: "ти що в підвалі живеш????? то як то так можна було до цього часу не прийти????? вперше бачу таку безвідповідальну вагітну!!". я навіть ніц не казала, дивилась прямо в очі і думала як співчуваю тим, хто до нього ходить... просто встала і побажала гарного дня і йду...він кричить6 "куди ти йдеш, ану сідай, будемо на облік ставити, до завідуючої підемо". я глянула, як не на сповна розуму (видно він прочитав то в моїх очах, бо якось йому не стало слів і голосу) і зачинила за собою двері. То був знак, походити до 26 тижнів)))
    Але мораль тої оповіді в наступному (горджусь направду собою) - знання своїх прав, сприйняття всіх людей різними і філософський настрой забезпечили мені навіть більш ніж піднесений настрій і посмішку на обличчі! Шкода, правда, що люди іноді не вибирають слів, але ми ж вправі обрати з ким спілкуватися)))) ну принаймні у більшості випадках.
    Ще перепитаю тільки - так як на державній роботі, то мені головне встигнути на облік стати до 30 тижнів, здавши аналізи і обійшовши лікарів, правильно?

19. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

в 28 тижнів дуже добре. І все встигнете здати, і декретний відкрити.

---------- Додано в 13:57 ---------- Попередній допис був написаний в 13:55 ----------

Хитруню, я від Вас в захваті. Я б, напевно, там розклеїлась і розплакалась на таке у відповідь . Молодчина Ви.

20. hitrynja

hitrynja New Member

Останнє редагування: 21 Серпень 2013
Статус теми:
Закрита.