Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

А нашій медицині та фармацевтиці дуже вигідно, шоб усі були хворими...тільки правдиву причину тих хвороб не всі можуть визначити, а комусь це просто невигідно. СНІД та дисбактеріоз також комусь вигідно було придумати, шоб потім все життя лікувати, а на СНІДі ще й відкати які!!!
    Я знаю, що часто є очевидним, що в людини/дитини глисти/паразити, а лікують зовсім не від того...
    Якщо ви маєте якийсь стосунок до медицини, то подальша дискусія, думаю, буде недоречною...

2. kati

kati Well-Known Member

СНІД це вигадка??????:eek: ого!

• Подобається Подобається x 2
  3. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Шоб не офтопити, гілка про СНІД та історію його "винаходження" є на ЛФ.

4. амелі

амелі Well-Known Member

но-шпа готує до пологів шийку матки ( а не саму матку)-розслаблює та пом якшує для легшого розкриття

• Подобається Подобається x 1
  5. Kasia

Kasia Well-Known Member

я фінанасист і до медицини маю відношення, як до балету.. дискусію веду, тому що ваш допис є не обгрунтованим. відносно токсплазмиі і інших інфецій -прочитала багато інофрмації, а не тільки 1 статю яку ви запостили. вважаю, що перед тим як висловлювати думку потрібно більш детально досліджувати тему.
    і щоб не оффтопити - закриваю дискусію.

6. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Цікаво, як там Іриска..бідна сьогодні розпереживалася....

7. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

Значить так :bazar: (спеціально для Іриски) виношу на ДП конфіденційну інформацію від гінекологів:
    альфафетопротеїн безнадійно застарілий як надто варіабельний, такий що залежить від багатьох додаткових факторів, метод діагностики, аби брати його до уваги (в Європі вже років 5 як не призначають, лише у спірних і виняткових ситуаціях).
    Результат (правильно інтарпретований - прочитаний) залежить від ваги, віку, маси вагітної, точної (!!!) дати гестації (тобто віку плоду з моменту зачаття 17 тижнів), наявності у вагітної захворювань внутрішніх органів (ГРВІ і легенький гастрит також беруться до уваги:p), аналіз здається лише натще, і в стані спокою -:babruysk:
    Тепер врахуйте ще інструментальну похибку і людський фактор (читай грамотність лаборанта :scare:),
    зважте все і подумайте чи вартує тривожити малечу себе і своїх рідних???
    Ну,розсекречу вже до кінця: інтерпретувати результати генетичної експертизи кваліфіковано у нас вміють лише одиниці (якщо й ті вміють)
    Будьте мудрі і виважені. Просто любіть своїх малеч!!!

Останнє редагування: 16 Січень 2009
    • Подобається Подобається x 10
  8. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Ой дівчата, як почитаю то все - бізнес на бізнесі сидить і бізнесом поганяє... Моя вагітність (2003 р.) проходила так: гінеколог в дільничій жіночій консультації виявила вагітність, послала на УЗД (робила на Джамбула, лікареві 20 грн. в кишеню). Виявили плід, вагітність приблизно стільки-то тижнів, серце б"ється. Все. УЗД занесла в консультацію, зробили картку вагітної, пройти диспансеризацію в дільничій поліклініці, стати на облік в дільничій дитячій поліклініці. Здавала аналіз на альфафетопротеїн в медінституті (прибл. 25 грн.), ще в жіночій консультації кров на резус-фактор, УЗД - скільки гінеколог призначила (пару разів), раз на два тижні - похід в консультацію, там - зважування, обмірювання живота, вимірювання тиску, аналізи на кров і сечу. Правда, був гіпертонус матки, чотири рази хотіли в лікарню класти, але я відмовилася. Дозволили лежати пляцком вдома, пити но-шпу, свічки з папаверином в одне місце. Народилася нормальна дитина в нормальний термін. А зараз дружина чоловікового брата вагітна - щось таке здавала, що я геть нічого не розумію, якийсь скринінг, якісь аналізи в міжнародні лабораторії, УЗД за 90 грн., кров з вени з двох рук... Кажуть, і то треба, і то треба, а чи справді воно то все треба...

• Подобається Подобається x 5
  9. kitka

kitka Well-Known Member

І я то кажу, не знаю чи би мала терпіння на то все зараз, якби хотіла третю дитину.

10. Іриска

Іриска Well-Known Member

от така у мене історія: прийшла я до своєї лікарки, в якої вже робила узд і хочу народжувати, вона направила мене на повторні аналізи, бо той що мені видали сказала"....." погане слово... але я думаю вже мабуть не доцільно було робити, та ще й 130 грн заплатила за потрійний аналіз! але може буде мені спокійніше, не знаю! узд казала зробимо в четвер, коли будуть готові аналізи щоб не робити двіччі.! ось так - тепер тиждень в переживаннях! якось розумом і інтуіцією чую , що все буде добре, але от емоції.... я на роботі так плакала, що шеф не міг зі мною говорити...тепер аж соромно! дівчатка бережіть свої нерви і не звертайте ні на що уваги, а то я своїй коханій лялі заподіяла стрес, і мені ї так шкода!
    П.С.: Іруська, дякую! гора з плеч.... от щодо 17 тижнів з моменту ЗАЧАТТЯ ...от якраз зараз у мене рівно 17 тижнів з моменту зачаття!!! а тоді було 14 тижнів...от і думай! може і те, що я робила сьогодні і покаже хороший результат!

• Подобається Подобається x 9
  11. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

А я так хочу другу:shy:... І бажано хлопчика:shy:... Але як начитаюся і наслухаюся того всього:shutup:...

Десь на другому місяці в мене почалися невеликі кровомазання, а моя гінеколог була у відпустці, то мене медсестра відправила до іншої. Сиджу, розповідаю їй, в чому справа, перелякана, в очах стоять слози, а вона сидить з реально кам"яним розмальованим лицем і сверлить мене поглядом, а тоді як викрикне: ТА ТО ВИКИДЕНЬ МОЖЕ БУТИ! Ну, а я людина емоційна, вразлива, то від того викрику, що от в будь-який момент може статися викидень, я переживала і регулярно плакала ВСЮ ВАГІТНІСТЬ. Слава Богу, що на дитині то все не відбилося. Потім мені сказали, що в неї чоловік якийсь великий бізнесмен, вона цілком може і не працювати, а в тій консультації сидить, просто щоб чимось зайнятися. Мені захотілося принести і показати їй "викидню", якій на той час було вже 5 місяців.

• Подобається Подобається x 6
  12. Златка

Златка Well-Known Member

Не хочу нікого накручувати, бо кожен рішення приймає сам. Мені лікар сказав пити ношпу з 38 тижня. Довго думала-передумала, надумала таки пити, аби все було тіп-топ. Але... шийка матки в мене таки дуже погано вікривалась :scare: того виходить но-шпою тільки засипала свій організм.
    Але знову наголошую - я нічого не раджу, робіть так, аби потім самій бути спокійною і відповідати за своє рішення

13. kati

kati Well-Known Member

о,дайте будь ласка посилання,цікаво почитати....

14. Іриска

Іриска Well-Known Member

я як завагітнію вдруге - втікну на 9 місяців в село!

• Подобається Подобається x 6
  15. Kasia

Kasia Well-Known Member

це ви кому?? до мене??

16. kati

kati Well-Known Member

:) це до тслезінки,нарахунок обговоренння Сніду на ЛФ

17. Angel

Angel Well-Known Member

а то неранувато її пом"якшувати?:beee:

18. SovaBa

SovaBa noctua

Снід- така сама "вигадка", як і венеричні хвороби:)! В організмі хворих знаходять специфічні антитіла! Не пишіть дурниць, бо ще почнуть думати, що безрозбірні статеві стосунки майже безпечні:-D, а от токсоплазмоз відноситься до так званих TORCH інфекцій, які надзвичайно небезпечні для плода(як і краснуха)! Визначати треба і можливо ,якщо є покази, просто не йдіть в приватні круті лабораторії, куди вас посилає лікар і щоб бабки скосити дає"скерування"з своїм прізвищем (якого в приватні платні клініки не потрібно!ви можете невагітні прийти-їм всерівно, раз гроші платите!)! Я наприклад ходила в Діагностичний центр,там госпрозрахункова лабораторія, мене туди посилала Гельнер(зав.генет.центру)без скерування, тільки на листочку писали для мене інформацію, і результати в мене всі були нормальні:-D

• Подобається Подобається x 4
  19. Galyna555

Galyna555 Well-Known Member

знаєте дівчата у нас дійсно є багато лікарів, які роблять помилкові діагнози. Це стосується і аналізів (особливо приватні лікарні), і УЗД (Лабораторія "Біокурс", що біля готелю Дністер). Це я переконалась на собі. Навіть на Джамбула моїй коліжанці на 7 міс вагітності сказали що плід завмер, при тому що родила вона здорову 9-ти місячну дитину. Від цього ніхто не застрахований. Я вважаю, якщо поставлений поганий діагноз потрібно звернутись ще до кількох спеціалістів, а потім робити висновки.

20. viltis

viltis Well-Known Member

Ми сьогодні лежибокаємо...Татко поїхав на роботу до 3, а я планувала прибирати ...але так впадло:) В нашого Ляльчика з дня на день має народитись двоюрідна сестричка:)

Нарешті оприділились з каляскою:) І майже з лікарем:)

Єдиний неприємний момент -- почалися пристуди печії. Я в житті не мала тої печії, а зараз трохи є. Дала мужу завдання купити Боржомі. Будемо спасатись. Єдине, що мене цікавить. Та печія для лялі не шкідлива? Бо я то і потерпіти можу.

Сьогодні звернула увагу на лінієчки Златки і Юстинки...Боже, як той час летить. Ще ж зовсім недавно питали , ну, коли, коли ...а вже такі дітки великі.

Та й по собі бачу, що ніби ще вчора перечитувала про симптоми вагітності ...Боялась подивитись на тест:) а тепер...пузік випирає:))ляля так там бавиться:)) Вчора от мало за п"ятку його не вхопила:)

Статус теми:
Закрита.