Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Galya

Galya Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Першу вагітність завжди в неї робила УЗД - завжди подобалось. Поспіхом певно тому, що вона постійно зайнята - УЗД в поліклініці на Медової Печери, на Котика, на Лисенка і там же в неї ще генетична консультація. ціни в неї точно не підкажу, але не більші ніж у інших. Попитайте, може вона вам і на диск запише;)

• Подобається Подобається x 2
  2. Анютка

Анютка Well-Known Member

Ага, вона мене на Котика записала, а диск звичайно візьму - думаю запише )) А чому другу вагітність у неї не робите УЗД?? Сорі, за нескромне питання

3. Galya

Galya Well-Known Member

Не роблю в неї, бо не роблю взагалі:) надіюсь і не треба буде. Але якби щось піду до неї

• Подобається Подобається x 6
  4. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Я думаю що епiдуралка працi матки не змiнить. Все що змiниться це твоє вiдчуття болi. А матка як скорочувалась так i буде скорочуватись. Я коли прийшла з своїми переймами i свiчками в очах колоти епiдуралку то у мене була дуже сильна перейма. Менi вкололи епiдуралку i тiло почало нiмiти. Проте менi медсестра каже, ти чула цю останню перейму, я казала що нi. Медсестра казала що остання була ще сильнiша нiж попередня, а я вже не вiдчувала. Потiм лише лежала i дивилась як живiт зжимався - розжимався, ну й вiдчувала рухи звичайно. I так до самих родiв. А далi, правда що не чуєш потугiв, то менi треба було якось себе настроювати щоб тужитись, слiдувати вказiвкам, iнструкцiям.

• Подобається Подобається x 4
  5. мамочка

мамочка Well-Known Member

особисто я гінепрал пила на 30-31 тижні правда значно меншими дозами (але може то доза в таблетках інша)
    народила я практично сама, без капельниць, матка відкривалася нормально
    всі недоліки під час родів були викликані виключно від поспішання лікара на своє день народження...

• Подобається Подобається x 3
  6. LILY

LILY Well-Known Member

дівчатка хто знає Федина приймає пологи? чула в нього зараз якісь проблеми, я з ним минулого тижня бачилась ніби все ок, а тепер переживаю перенаправить до когось, а так настроїлась родити у нього. :sad:(

7. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

Я робила УЗД в Прокопчук на Котика
    сподобалась
    записала на диск(диск вона свій дає), ціна 80 грн.

8. Відповідь: Для майбутніх мам

А який у вас термiн вагiтностi? У мене таке бувало на початку кожної вагiтностi (i майже завжди при мiсячних, незрозумiло чому).
    у мене пчаток 7 місяця...

• Подобається Подобається x 1
  9. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

24 липня коліжанка народжувала в нього...ніби все ок...

• Подобається Подобається x 2
  10. Leila

Leila Well-Known Member

А я чула що 26 липня були важкі роди з жахливими наслідками і його відсторонили від роботи, бо є скарга на нього в прокуратурі.

11. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Я усю вагітність з загрозою була, гінепрал, но-шпа, магне Б-6... болі жахливі, практично не вставала, бо скручувало раптово і на довго... всі переживали, щоб доносила 38 тижнів. Родила я на 43-му тижні(!). Кожен організм - індивідуальність, не забивайте собі голову бздурами. Краще дійсно релакси собі влаштовуйте :)

• Подобається Подобається x 5
  12. levandivka

levandivka З яйцями...

Ґґґ...
    Втішили... :lol:

13. veronka

veronka зла друзя

Ого, це я теж, виявляється, попала((( Якщо з Фединою не домовитися в силу обставин, то де народжувати тепер взагалі не знаю((((

14. marta29

marta29 Member

Ґґґ...
    Втішили...

А що тут смішного????????

15. Abraira

Не гарно радіти чужому горю (я про дитинку, що постраждала). Взагалі, про Федину чула дуже гарні відгуки, але всі ми люди :sad: Шкода постраждалих.

• Подобається Подобається x 5
  16. Відповідь: Для майбутніх мам

в четвер не чула свою малечу зовсім...і стукала по животику і музику прикладала..ноль на масу... тільки перед сном над лобком пару раз булькнуло...але ж він постійно бив у пупець...
    В п"ятницю пішла в поліклініку, далі сиділо мовчки.

РОбили кардіограму дитинці, тттт ритм є, все в нормі,як лікарі почали його щупати - аж тоді почав копатися.
    Але ритм серця трошка глухуватий, не чіткий. Тому прописали мені попити 14 днів
    КАРДОНАТ,
    і через занижений гемоглобін ГЛОБІрон.

Ніби рухи стали частіші в малатка.
    Хтось вживав ці препарати?

17. veronka

veronka зла друзя

сердцебиття моєї лялі теж гне влаштовувало мого лікаря, але мені прописали "Курантил" (він сприяє доступу кисню лялі). А низький гемоглобін - то скільки???

18. levandivka

levandivka З яйцями...

А я - про LILY, котора до Федини збиралася. ("чуже" - тому й зветься ТАК, але хід Вашої думки -..?)

19. Abraira

Літо на вулиці, фруктів-овочів море, печінка (курка-індик-теляча-свинна), а вони гемоглобін пропонують хімією піднімати... капець. Краще їжте свіжі і корисні продукти - смачно, корисно і гемоглобін піднімете... хіба він у вас дуууже сильно впав.

20. LILY

LILY Well-Known Member

levandivka Ви за мене "непереживайте" я завжди про запас маю декілька варіантів!!!

Статус теми:
Закрита.