Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. levandivka

levandivka З яйцями...

Відповідь: Для майбутніх мам

Знаєте чому?
    Ще дід Ковпак (НКВДистський командир): "від великого подиву - дрисня буває". Тобто зв'язок між ЖКТ і психікою встановлено давно. :)

2. Ірена

Ірена Well-Known Member

в мене було навпаки. як була вагітна лускала лимони, як яблука, а коли родила 2 чи 3 роки на них дивитися не могла...

• Подобається Подобається x 2
  3. Loyal

Loyal Well-Known Member

Дитинка так само зі страху тільки какає? [​IMG] Сорі, але шоколад закрепи таки зумовлює

4. Масік

Масік Well-Known Member

я пила хофітол, але він тиск не понижає точно

5. Loyal

Loyal Well-Known Member

хофітол - для печінки, дуже добрий препарат, але чи треба його вагітній... Хіба маєш, Nastyusha, проблеми з печінкою

6. Юлія@

Юлія@ Well-Known Member

Loyal
    Як почуваєшся???
    Лікарка ще нічого не говорила коли можеш народити ???

7. Loyal

Loyal Well-Known Member

Говорила - в понеділок!

8. Юлія@

Юлія@ Well-Known Member

А ти вже в роддомі вилазила на то крісло ???

9. Loyal

Loyal Well-Known Member

Казала приходити з вещами! А фіг вам!
    Хоча, я так відчуваю, що сама можу визначити коли вроджу. Животик вже дужжже низько, особливо сьогодні. Вчора побігала трохи, то матка тонусувала так незле, навіть чітко відчула де знаходиться шийка матки ;)
    Лікарка на мої відмовки щодо лікарні посміялась, сказала, що навіть не хоче мене на кріслі дивитись, щоб не вродила зразу (то ще в четвер було). То я до неї в понеділок іду на огляд, але чоловіка певно не буде, то з клунками я вже потім прикочусь.
    От думаю, чи то чоловіка зґвалтувати на останок [​IMG], щоб вже дарма в понеділок до лікарки не іти... [​IMG]

• Подобається Подобається x 12
  10. Юлія@

Юлія@ Well-Known Member

О..., я про таке теж думала...:) :o :)

• Подобається Подобається x 8
  11. Loyal

Loyal Well-Known Member

Я мала охоту то ще вчора почати... Тільки щось в мене на сьогодні ще купа планів було... А в мене, чесне слово, враження, що як тільки... так зразу [​IMG]

Додано через 2 хвилини
    На твоєму терміні можна ще не боятись, що мале вискочить ;) Хіба вже дійсно йому пора буде. Так що насолоджуйтесь!

Додано через 5 хвилин
    Юля, а ти взагалі як чуєшся? Щось турбує? Признаки є?

12. Юлія@

Юлія@ Well-Known Member

Ну, наприклад сьогодні мене болить таз...
    А нарахунок признаків, то мені здавалось, що живіт опустився, але як мені пояснимли, то якщо ставити лодоню, то з мізинчиком включно вона не має торкатися животика, а в мене ще торкається, то я не знаю точно - буду знати коли піду до лікаря...
    А так, то мені здається, що цього тиждня, ще родити не буду (я ще не все купила...), т.т.т., а там буде видно...:) :) :)

• Подобається Подобається x 1
  13. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

:) привіт дівчатка!! а я сьогодні купила собі халви і цукеруів,бо вже дуже солодкого захтілося.от тепер думаю,що пора скоро і на прогулянку,щоб те солодке у боки не відкладалося:)
    а ви на багато поправились?

14. Юлія@

Юлія@ Well-Known Member

І я вже захотіла халви...!!!
    Може і багато, але я під час вагітності можу собі таке дозволити... (14-15 кг.) Хоча це видно хіба що по животі, а не по фігурі ,т.т.т., ...!!!:) :) :)

15. Loyal

Loyal Well-Known Member

По моїх підрахунках я набрала 12 кг, а по підрахунках ЖК 9(!), я за перші 3 місяці набрала 2-3 кг. В тому і різниця. Зараз в мене вага коливається +- 2 кг.

Додано через 1 хвилину
    Набирати можна, як тільки мацьопа почне повзати-ходити, то все спаде в моменті - то шило поробуй доганяти цілий день!

Додано через 3 хвилини
    Я вже з дуру почала гороскопи читати... Бо не знаю хто ж то в мене буде - телець чи близнюк...

16. Олюська

Олюська Well-Known Member

На 15 кг. 6 місяців стримувалась від цукерків, тортів, пляцків, хліба і т.п., а останні 3 місяці (там якраз свята були Різдвяні) мене прорвало - їла все, що очі бачили:) Так що дуже себе обмежувати не варто, бо потім не втримаєтесь, а там же ж далі грудне вигодовуваня, то тим більше майже ніц не можна:sad:

17. Loyal

Loyal Well-Known Member

А я на великодні попала +3 кг за 3 дні - як пити дати! Але потім марш-бросок по наших всяких-різних інстанціях і додому прийшла (багато ходіть!) як ні в чому не бувало. Звичайно, що після пологів тре буде себе в форму приводити, бо м"язи атрофувались, але я ще не зрозуміла коли на то буде час.

18. olenkastar

як я вам заздрю,я на 28 тижні,а 10 кг вже маю на собі. з самого початку вагітності окрім солодкого нічого не хотіла( хоча до цього полюбляла солене,гостреньке і квасненьке).лікарка сказала чоловікові закрити від мене холодильник на ключ і видавати лише гречку,сир та яблука:scare:
    а я все ще хочу солодкого
    от такі пироги

19. Loyal

Loyal Well-Known Member

в мене так само було! Просто потім якось воно трималося собі!

20. olenkastar

іду гуляти,бо надворі так гарно і треба рухатися. а ще у центрі знайшла кавярню з бочковим квасом треба посмакувати ним!!!!
    до вечора!

Статус теми:
Закрита.