Для майбутніх мам

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Ума, 24 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Юстина

Юстина Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Але ти "зашарила"! Я себе на якийсь момент відчула знаменитістю! Так виглядає, що маю виставляти... Родити на разі ще не надумала. Завтра буду і чекаю з нетерпінням вас всіх! Прийдіть, будь ласочка!

• Подобається Подобається x 4
  2. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

ну а якщо 18..то на Джамбула!!! :xaxa:

3. Cifalius

а точну адресу можна? Куди іти треба?? :xaxa:

4. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

Ну а як мала сказати...шоб прийшли на мене подивитись:xaxa:

• Подобається Подобається x 4
  5. Юстина

Юстина Well-Known Member

На вул. В. Великого (р-н нового ЦУМу, поряд з рестораном "Марсель" і кафе "Марсель-таксі") є піцерія "Нью Йорк". Туди завтра терміново треба на 14.00 прийти.

• Подобається Подобається x 2
  6. Cifalius

Мати рідна....дальня губерня...мені трошки далеко тільце своє волочити...я думала, що десь в центрі...в мене в малятка голова опускається низько...їздити сказали немона в транспорті...тіко пішки...так я буду іти пішки три дні і три ночі!!!

7. Jane

Jane вєчно в бєгах...

Класно, а мені сказали, ще ніхто нікуди не опускається :sad:(( То як рахувати тоді, хто швидше родить? :umbrage:

• Подобається Подобається x 1
  8. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

ну то, в кого ніщо і нікуди не опускається, приходьте...

9. Юстина

Юстина Well-Known Member

А я, на превеликий жаль, вже боюся далеко від дому відходити. Навіть сьогодні в БТІ їздила з обмінною...

• Подобається Подобається x 3
  10. MaryF

MaryF Well-Known Member

Та попробуй підняти когось, то зроблять скандал на всю маршрутку. А так не хочеться в такому стані нервуватися, бо ніхто за тебе не заступиться (такий вже у нас народ).

11. MaryF

MaryF Well-Known Member

А можна і мені з вами, бо трохи скучаю вдома???????????

12. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

А ми теж спочатку по Південному бродили... а потім заїхали на Краківський. Так що я можу сказати - ті самі товари але на третину дешевше як мінімум. Правда треба знати де йти - там може з 4-5 магазинчиків є з дуже непоганим вибором товарів.
    В мене родина тоже :8: особливо зі сторони чоловіка. Але я не хочу аби поки я буду в пологовому вони мене позбавили задоволення самій все купувати, вибирати ( від ліжечка, каляски, до бодіків і пінеток).
    Тому бодікі, всякі там кофтинки, распашонки, шапочки на перший час вже купила. А дещо коліжанка віддала після своєї малої. За ліжечком в вихідні чи в ці чи в наступні поїдемо. Каляску вже купимо після пологів, це ж не горить одразу купляти.
    Єдине що.... так хоча я ніби маю бути впевнена що в нас дівчинка...... мало лі.... тому я не купую дитячі речі рожеві. Я беру жовтенькі, салатові, полосаті, в малюночки різні. Та й дратує мене якщо чесно коли дівчинку вдягають тільки в рожеве і більше в ніяке.

Останнє редагування: 4 Листопад 2008
  13. Юстина

Юстина Well-Known Member

А як же! Треба!

14. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

І я завтра прийду :)
    Мала на 14-00 завтра в ЖК до лікарки йти, але передзвонила, перенесла на сьогодні, от зараз піду

15. Златка

Златка Well-Known Member

Я, певно, якась не з тої планети :xaxa: - в повний місяць в мене завжди таке умиротворення і спокій на душі...:)

На жаль, дівчатка, на 14-00 мене з вами не буде :sad: - ми якраз будемо в той час їхати до лікаря :confused:, але душею я з вами :) !!!

І гарні новини для цього дня - сьогодні чоловікова сестра зранку народила козачка :clapping: Так що наша родина цього року поповнилась ще на одне маля-янголя (після довгого затишшя то третє малятко, яке у нас в близькій родині родилось того року :) ).

16. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

Дівчатка , дуже би хотіла прийти і всіх побачити та познайомитися з всіма - всіма - але В.Великого - то дальній світ (для нас центрових) :sad: - але ви бавтеся самі і мальту бавте :clapping:
    В мене теж знайома народила - правда вчора і в Києві. :clapping:

17. Юстина

Юстина Well-Known Member

Ви про піцерію? Ніколь, СЬОГОДНІ на 14.00!!!

18. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

Нам усі рази на УЗІ казали, що дівчинка, навіть показували щось там татові,:8: а я все одно все жовте і салатове покупляла. А ще згадалося як наш дід (свекор) був впевнений, що то має бути хлопчик. От після УЗІ дід телефонує і питає: "Ну що там? Хлопчик?" - "Ні,-кажу,- говорять , що дівчинка!" А у трубці чути як бабуся питає діда - ну то що, що кажуть? І дід їй відповідає: "Нічого не кажуть. Апарат там поганий. Старий якийсь, мабуть. Підуть ще до іншого."

• Подобається Подобається x 9
  19. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Аналогічно, нам теж УЗІ показувало дівчинку всі рази...... але, раптом, як ваш дідусь каже "аппарат не справний" :xaxa:
    :xaxa::xaxa::xaxa:

20. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

О, наш тато вірив у несправний апарат до останнього... Поки сам не побачив в натурі:shy:

Статус теми:
Закрита.