До кого звернутись?

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Katrine, 9 Грудень 2009.

1. JaNazarkova

JaNazarkova Well-Known Member

Відповідь: До кого звернутись?

По аналізах видно що є проблеми з печінкою, до якого лікаря звернутись, може порадите хорошого спеціаліста?!

2. Marianka

Marianka Well-Known Member

З печінкою потрібно звернутися до гастроінтеролога

3. Lelihelija

Lelihelija Няшка

Ми свого часу ходили до того гастроентеролога, до якого належимо, тобто в поліклініку на Руській. Деталей не пам"ятаю, мала була, але зараз все добре.

4. Hermi

Hermi Well-Known Member

Постійні головні болі, ВСД, порекомендуйте до кого можна звернутись у Львові?

5. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

Порекомендуйте, будь- ласка, хорошого дорослого пульмонога. І якщо можна. То координати в приват. Дякую.

6. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

не впевнена, що точно пульмонолог, але в профільному пульмонологічному диспансері на Устияновича лікар Кондратьєва Вероніка (або Вікторія) Владиславівна, чудова лікар.
    погугліть координати диспансеру і в реєстратурі вам скажуть час прийому.

7. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

Не знаю взагалі з чого починати.
    Зауважила, що віднедавна терпіти не можу деякі запахи, зле від смаженого, взагалі від запаху їжі.
    Колись могла користуватися кремами для тіла ароматизованими, тепер нудить від них, всі пороздавала.
    і то вже так десь 2 місяці.
    Не вагітна))

8. Nyashka

Nyashka Well-Known Member

к гастроэнтерологу.

9. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

лікарка Стах Марія ( не памьятаю як по-батькові) - пульмонологія на Устияновича
    до неї завжди багато народу, але вона дуже толкова

10. Logos

Logos Member

За вухом біля мочки вискочила галька десь 3 тому збільшилась, пече таке враження, що пів щоки тягне, червона, порадьте до якого лікаря з таким звертатись, дякую

11. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

мушу пройти комплексне обстеженя. де то можна зробити найменш болісно для нервів і часу?чи,може,просто до імунолога чи якогось толкового терапевта звернутись?
    але я з малим, в лікарях/лікарнях львівських мало розбираюсь, Бог милував)

Останнє редагування: 10 Березень 2014
  12. Tequila

Tequila Well-Known Member

Порадьте до кого звернутись при болях в області коліна ззаду, травм не було. Почалось з легкої болі тиждень тому, але з часом біль посилюється. Буду вдячна за контакти лікаря, можна в пп.

13. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Підкажіть, будь-ласка, до якого лікаря потрібно звертатися, якщо болить суглоб на великому пальці ноги ?
    Раніше турбувало лише при тривалому ходінні на підборах, тепер дискомфорт відчуваю навіть тоді, коли взута у взуття без підборів. Вчора почула ще якесь клацання при рухах тим пальцем.
    І чи до того самого лікаря звертатися при болях в колінному суглобі? (Біль може бути викликаний невдалим падінням на лижах, відчувається лише при фізичних навантаженнях, наприклад, в тренажерному залі при присіданнях).

14. Margarett

Margarett Well-Known Member

Можна показатись хурургу з пальцем і суглобом. Однозначно, як на мене, то не зашкодить.
    Та не виключено, що терапевт теж може стати у пригоді і видати скерування на здачу аналізів на ревмопроби. (Теж мала таку ситуацію свого часу і цей аналіз став для мене інформативним).

15. Tequila

Tequila Well-Known Member

Допоможіть розібратись до якого лікаря звертатись зі скаргою на біль в області суглобу (самостійно не можу визначити що саме турбує - сам суглоб, судини чи зв'язки). Такими питаннями займається хірург, чи невропатолог?...

16. Virna

Virna Well-Known Member

в тата низькі тромбоцити, нижче норми. до кого з лікарів звертатить з таким?

---------- Додано в 13:34 ---------- Попередній допис був написаний в 13:18 ----------

вже прочитала, що треба до гематолога, порадьте когось, будь ласка

17. AdFeja

AdFeja Навіжена фея

Я з такою проблемою зверталася до хірурга-травматолога. Трапився дуже хороший доктор в 4-й поліклініці на Сихові

18. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka миється в бані

Дівчатка хто знає до якого лікаря можна звернутись,щоб провірити родимки?

19. Materynka

Materynka Well-Known Member

До ортопеда, ревматолога. В моєї мами таке і на пальцях ніг і рук. В неї якийсь там поліартрит.
    до дерматолога

20. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

тобто йти в шкірвендиспансер і там дадуть їм раду? ну дуже вже одна чухається, чи виросла чи ні, не бачу, бо на спині.
    їх ж ніби якось чи узд дивляться, може то конкретний спеціаліст має бути?