Відповідь: Домашні цукерки О, то супер, а какао терте ? Може у них ще й знижка є, якщо багато брати? і агар у них 100 грам 40 грн, клас!
Відповідь: Домашні цукерки Дівчата, я собі замовила какао- масло нерафіноване пару кг по 100 грн\кг. Теж цукерочки роблю))). Можу вам троха вділити))).
Відповідь: Домашні цукерки дівчата, я на терте какао та нераф. масло підписуюсь AilataN, то до Вас з тим? взяла б 1 кг. тертого та пів кг. масла
Відповідь: Домашні цукерки ви ж мене уже не рахуєте, так? Бо напевно таки купуватиму у себе, той магазинчик недалеко від мене
Відповідь: Домашні цукерки Отримала какао терте- пахучеее, ммм! Масло какао-пахучеее ,мммм!! До ре, в тому магазині доставка безкоштовна, якщо брати на 300 грн. В п"ятницю слідуючий раз буду замовляти.
Відповідь: Домашні цукерки Снежки из белого шоколада Ингредиенты: 340 г белого шоколада 1/4 стакана жирных сливок 170 г миндаля, измельченного 2 ст.л. бурбона или темного рома 1,5 стакана кокосовой стружки Приготовление: На водяной бане растопите шоколад вместе со сливками. Помешивайте постоянно, до однородной массы. Добавьте миндаль и бурбон. Вылейте массу в квадратную форму (20 см), поставьте в холодильник примерно на час, до затвердевания. После чего разрежьте массу на 64 квадратика, каждый квадратик скатайте в шарик и обсыпьте кокосовой стружкой. Держите лакомство в холодильнике до подачи к столу. Источник: журнал «Hallmark» Апельсиново-шоколадные конфеты Ингредиенты: 225 г шоколада 2/3 стакана шоколадного сливочного масла 4 яичных желтка 4 столовых ложки сахарного песка 1,5 столовых ложки тертой цедры апельсина 2 столовых ложки молотых орехов пекан Приготовление: Растопите масло в кастрюле. Добавьте шоколад и растопите его на слабом огне. Снимите с огня, остудите. В отдельной емкости взбейте желтки с сахаром. Добавьте к желткам шоколад с маслом, цедру и орехи. Перемешайте и поставьте смесь в холодильник. Когда масса застынет, с помощью французской ложки вырежьте из нее шарики, разместите их на провощенной бумаге. Обваляйте шарики в шоколадной кондитерской стружке. Держите конфеты в холодильнике до подачи на стол. Конфеты "Птичье молоко" Для рецепта Вам потребуются: - сок (любой) - 2 стакана - желатин - 1 ст.л. - молоко концентрированное - 1 банка - шоколад - 100г - сметана - 3 ст.л. Сначала готовится начинка: 1 столовую ложку желатина залить стаканом сока либо процеженного компота. Через час, когда желатин набухнет, добавить еще 1 стакан сока и поставить на медленный огонь, постоянно помешивая, пока желатин не растворится, затем снять с огня. Когда масса остынет, влить банку концентрированного молока без сахара (вливать постепенно), взбивая, чтобы масса стала пенистой. Затем массу вылить в формочки и поставить на холод на 4-6 часов. Нужно следить, чтобы масса не проморозилась, иначе готовые конфеты потекут. Перевернув формы, выложить начинку на доску. Плитку шоколада и 3 столовые ложки сметаны подогреть на слабом огне, пока масса не станет однородной, и полить начинку: сначала с одной стороны, затем, когда застынет в холодильнике - с другой.
Відповідь: Домашні цукерки http://dadoc.ru/kuhonnaya-himiya-kitchen-shemistry/kuhonnaya-himiya-kitchen-shemistry-shokolad Я вже сьогодні зранку смакувала чдовими трюфелями)). Робила прості, без нічого ( хіба кориця і ваніль), консистенція вийшла дуже смачна, запашні, не тверді і не зам"які.
Відповідь: Домашні цукерки Маю два питання їх тре нагрівати? Бо я щоб не купляти хімії взяла домашню сметану і дала туди цукор і поставила над батареєю. Стояло може з годину - ніц не розтало. Друге: бачила на базарі такі кусні шоколаду продають - я так собі думаю що то какао-терте - правильно? Якщо так то чому воно 25 грн/кг, а якщо наприклад брати в неті то 100 і далі?
Відповідь: Домашні цукерки Ні, не правильно. То глазур кондитерська, соя - її чи не основний інгредієнт. Я ту бяку ніколи не купую, вона біля какао навряд чи лежала.
Відповідь: Домашні цукерки На новорічний стіл робила такі цукерки з кокосом, згущеним молоком та мигдалем в середині...
Відповідь: Домашні цукерки Оскільки ми тут говорим про домашність і натуральність, скажіть будь ласка які вершки берете для приготування цукерків і де їх купляєте?
Відповідь: Домашні цукерки мені все таки цікаво як розтопляти цукор в вершках? Бо підігрівати боюсь (не скипляться)? А просто в теплі щось я прогресу розчиняння не бачу
Відповідь: Домашні цукерки я б взяла пів кілограма тертого какао. Може ще хтось планує брати пів кіло, щоб вийшла гуртова ціна?
Відповідь: Домашні цукерки гріти. Чого скипляться? Все одно ви ж даєте т-ру до розчинення масел? Тобто грієте. Візьміть цукрову пудру, так легше. ---------- Додано в 23:37 ---------- Попередній допис був написаний в 23:35 ---------- В сметані - зкипляться, бо то кисломолочний продукт, на відміну від вершків. А підігріти таки треба. Як какао терте і масло какао туди додати? тільки гріючи.
Відповідь: Домашні цукерки Я своїй малечі роблю чорнослив, курагу и горішкі у шоколаді, їм дуже смакує... А про желейки нажаль не чула((
Відповідь: Домашні цукерки Моя бабця варила також цукерки з сметани (це точно пам"ятаю) і цукру.Були дуже смачнючі.Нямммммм, смак з дитинства.
Відповідь: Домашні цукерки Дівчатка, є какао терте по 80 грн кг, замовлення буду робити у вівторок-четвер, хто хоче- пишіть в пп.
Відповідь: Домашні цукерки От на яку красу натрапила в неті. Тепер треба дочекатися червня. Полуничне Рафаелло склад: Полуниця - 200 г Яйце - 1 шт Цукор - 5 ст.л. Масло вершкове - 30 г Сир (творог)- 250 г Борошно - близько 1 ст панірувальні сухарі кокосова стружка Приготування: Збити яйце з цукром і продовжуючи збивати додати вершкове масло і сир. Потім в масу додати борошно. Замісити легке тісто. Відщипувати від тесту невеликі шматочки і робити з них коржики. Покласти в середину по цілій полуничці. Скачати в кульки, присипаючи руки мукою. Кинути їх в киплячу воду і після того як спливуть, варити 3 хвилини. Виловити шумівкою. Обваляти в суміші сухарів і солодкої кокосової стружки. При подачі прикрасити полуничками. Фотка чомусь сюди не завантажилася, а яка то краса.....
Відповідь: Домашні цукерки Замовила какао терте, маю в запасі пів кг, кого цікавить- пишіть. 1 кг=80 грн, і пару грн за пересилку.
Відповідь: Домашні цукерки Робила сьогодні такі цукерки (ніби і простецькі, з цукатів і горіхів, але на смак такі з гостринкою). 150 г кешью 150 г цукатів з імбиру (ось і головна "родзинка") цедра одного лайму (можна лимону чи апельсину) 1 стручок ванілі 1-2 ч л меду - у мене був вересковий, темніший, ніж гречаний, і смачніший дрібка куркуми Горіхи з імбиром перемолола в брендері, потім натерла цедру, витягнула зернята з ванільного патичка, додала куркуму, мед, перемішала, і в паперові корзиночки розфасувала. до чаю з м'яти - бомба але треба домашніх про імбир попередити, бо мій муж одразу цілу цукерку з'їв, то каже, що пекло. А я так люблю гостре, що якби мала табаско, ще б його туди влила. фотку додам з понеділка, бо вдома не маю компа, пишу з телефона.