Відповідь: Коли ви все встигаєте? і я, а ще рибу печену, зранку у нас важке(ми на системі) тушена картопля, паста, омлет з шинкою чи ковбасою, печінка або ще щось з того(дещо є приготоване звечора а решту готує чоловік) пізніше десерт, обід - супи чи борщ, вечеря, омлет з овочами, сир з сметаною, печена риба, стейк або просто салат овочі з фетою і гречка короче в нас якось так
Відповідь: Коли ви все встигаєте? Я куплені і мала на увазі (це не обовязково магазинні, готують же господині на продаж). Або принаймі наперед заморожені. Мені процес готування приносить задоволення тільки тоді, коли я маю багато часу і особливо бажання. А от так щодня стояти щось виготовлювати, ще й після робочого дня.
Відповідь: Коли ви все встигаєте? Та ні просто треба трохи рецепти почитати, і комбінувати з взаємно корисних рецетів наприклад з м"яса котре варили на курячий бульон можна салат зробити чи з грибами посмажити і сметаною залити - вже на вечерю щось маєте
Відповідь: Коли ви все встигаєте? і у нас так і я, але колись готувала поки не було дитини, а тепер я пас)
Відповідь: Коли ви все встигаєте? от і мене так. Стаєш до плити після роботи, а потім вже злишається тільки йти спати. То для мене жах. Тіки робота і кухня)) і то дітей нема. Найважче мені здається, коли мама працююча і є діти, страші чи молодші. То я взагалі не уявляю, де час береться.
Відповідь: Коли ви все встигаєте? С фантазією в мене взагалі глухо ((. А ще і не дуже цінують, доводиться самій все їсти . От іноді так хочеться приготувати щось типу "кіш-лорен з...". але знаю, що крім того доведеться ще готувати стандартну банальну вечерю, а той пиріг будуть в кращому випадку їсти в прикуску , якщо сподобається, ані - то сама все прикончу (ага, для ваги классно!)
Відповідь: Коли ви все встигаєте? от і в мене так. Стаєш до плити після роботи, а потім вже злишається тільки йти спати. То для мене жах. Тіки робота і кухня)) і то дітей нема. Найважче мені здається, коли мама працююча і є діти, страші чи молодші. То я взагалі не уявляю, де час береться.
Відповідь: Коли ви все встигаєте? я вже кілька раз так робила, дуже вигідно у вільний час підключити чоловіка до ліпки,зробити багато - частину заморозити. потім як не втигаєте чи не маєте бажання готувати - витягли з морозилки і швидко, і смачно, і домашнє Ще я кось заморожувала тушене м"ясо і один раз пробувала суп - цілком непогано але моя морозилка маленька і такої розкоші мені не дозволяє
Відповідь: Коли ви все встигаєте? як маєте дітей, то ще й їх залучити, то і забава вже вийде. ---------- Додано в 15:09 ---------- Попередній допис був написаний в 15:07 ---------- І навіщо так себе мучити? На відпочинок, на себе час теж має бути. І шкода тих жінок, чоловіки яких того не розуміють.
Відповідь: Коли ви все встигаєте? Теж частенько так роблю - хоч якесь різноманіття Я щось слабо собі уявляю.... М мене якось має бути - щось так хочеться, тоді готую. Та й з моєю фантазією на цілий тиждень, та й ще щоб 3 рази на день - всю пятницю час займе
Відповідь: Коли ви все встигаєте? В мене вдома тільки один чоловік, а я інколи на тій кухні по пів дня проводжу, добровільно звісно. Багато ще залежить від досвіду, може то дивно звучить, але в якійсь темці НОРІС писала, що у наших мам/бабусь то виходить швидше і цілком погоджуюсь, бо бачу, що моїй мамі зварити борщик чи зробити котлети займає значно менше часу, аніж мені. Для мене приготування чогось складнішого, аніж просто гречка з омлетом займає трохи часу. А так як я розумію, що я вже на кухні надовго, то починаю готувати ще салатик/пекти печенько і тд. Але як і більшість дівчат намагаюсь зварити так, щоб вистачило на 2-3 дні. Не завжди правда виходить, особливо, якщо це макарони з грибами і м'ясом, то чоловік змітає то все за вечір, ще трохи на ранок залишається. Зрозуміла, що мені вигідно варити супи, бо по-перше, це вносить певне різноманіття, а по друге їх таки вистачає на 2-3 дні, довше певно чоловік і не захотів одне й теж їсти. Гарніри довше 2-х днів не затримуються. Щодо випічки, то це вже в мене від настрою залежить. І на рахунок ранку, у мене робота починається о 8 год, але я інколи встигаю зварити щось найпростіше на ранок, якщо не зробила цього звечора. Пам'ятаю, що один раз я і коржі пекла вранці , правда більше я на таке не погоджусь )
Відповідь: Коли ви все встигаєте? От салатиків давно не робила (бурячковий тільки), то чогось не вистачає з продуктів то часу немає От якщо я завтра зроблю гречку на сніданок з яєчнею і томатним соком піде, а далі як? Грибів немає))) і я так хочу)))
Відповідь: Коли ви все встигаєте? Та я не мучу. Вже сама додумалась, шо в принципі мене то ніхто робити не змушує і жалитись можна хіба на себе, тому якшо не хочеться - відпочиваю, а коли буде гарний настрій і бажання, тоді і варю. Благо, чоловік тільки підтримує
Відповідь: Коли ви все встигаєте? ага я вже так робила потім прийшлося ще й кухню мити Я сама зараз як подумаю, що скоро на роботу... мені ніхто не допогає, чоловік з 8 до 19 на роботі 6 днів на тиждень(останні два місяці) так в мене таке відчуття, що я тільки готую і прибираю може нам в цій темі ще й рецептами швидкими-універсальними ділитися?? або хтось володіє таємними знаннями як за кілька годин встигнути все?
Відповідь: Коли ви все встигаєте? Я власне теж після появи першого малого сказала, що я пас Ви знаєте маю ще одну коліжанку, в якої чоловік майже постійно у відрядженнях, то вона в один день готує три перші страви, а потім їх в півлітрових баночках заморожує, і протягом двох тижнів їсть кожного дня різне перше. Ви знаєте я коли почула про це ноу-хау, то була шокована. Але мені цей варіант чомусь інтуїтивно не підходить.
Відповідь: Коли ви все встигаєте? ага я вже так робила потім прийшлося ще й кухню мити Я сама зараз як подумаю, що скоро на роботу... мені ніхто не допогає, чоловік з 8 до 19 на роботі 6 днів на тиждень(останні два місяці) так в мене таке відчуття, що я тільки готую і прибираю може нам в цій темі ще й рецептами швидкими-універсальними ділитися?? або хтось володіє таємними знаннями як за кілька годин встигнути все?
Відповідь: Коли ви все встигаєте? Дуже рятує заморожені підготовлені продукти і завжди є мамині вареники в морозилці, якщо вже ну дуже лінь або доця не відпускає. Ніколи не заморочуюсь з приготуванням їжі, є бажання наварю і перше, і друге, десерт і ще щось можна проексперементувати, нема відварила картоплю, овочі завжди є на салат, або з морозилки щось і вуаля їсти подано. Готую здебільшого в час коли доця спить на обід, поіншому виходить дуже кумедна картинка, або ж взагалі залишаємось без нічого і гора прибирання Дівчатка пишуть про на сніданок, це не про мене, дуже вже люблю поспати і приготування млинців чомусь для мене довгий процес. Ну і звичайно корисно інколи сім"єю піти пообідати або повечеряти кудись в кафе.
Відповідь: Коли ви все встигаєте? Я морожу, нормальные выходят. Вот есть у меня фарш на котлеты ( с яйцом, булочкой, луком и пр. - т.е. полностью готовый), то я сковородку сделаю, а остальной так же обваляю на котлеты и на досточку ( с мукой или сухарями) и в морозилку. Потом, когда захочу свежепожареных - достаю и жарю. но на маленьком огне и под крышкой. они дольше готовятся. или чуток размораживаю. но не совсем! Только недавно до этого дошла - почему раньше не догадалась?
Відповідь: Коли ви все встигаєте? ну я на такий довгий час не заморожую...просто якщо роблю більше ніж розраховувала, то заморожую і потім за два-три дні їмо знов - типу і не псується і різноманітно. або якщо знаю що якийсь капець буде і можу не встигнути, тоді заморожую
Відповідь: Коли ви все встигаєте? в мене в 10, розкрию секрет - встигаю не тільки сніданок зготувати, а й вимити і висушити без фену довге волосся, погуляти собаку. Раніше прокидаюсь, швидко рухаюсь, вареники зранку не ліплю, зате запросто оладки різні-запіканки-салатки-фаршировані яйка чи баклажани, тушкована картопелька і дуже-дуже рідко звичайна яєшня. Канапками у нас не снідають взагалі (нас двоє дорослих) всі складні страви, супи, м'ясо (окрім курячого філе), рибу - готую з вечора