Відповідь: Коли ви все встигаєте? коли я працювала, то в нас теж так було, часом і чоловік готував, якщо я затримувалась
Відповідь: Коли ви все встигаєте? зміст є: ну як відмовиш дитині, яка підходить і мило питає " а що ми будемо сьогодні вечеряти? А давай приготуємо...?". Мене дуже виручають оті морожені "заготовки" про які я писала. Ну і "домашні помічники" у вигляді побутової техніки. Так, звичайно, годину на приготування витратити треба. Але це вже "роками вироблена звичка" ( сказав би мені це хто ще кілька років тому, під час нашого "холостяцького" життя- не повірила б). У мене в дитинстві був яскравий приклад моєї мами- поки ми з братом були маленькі, вона не лише працювала ( а обіймала керівні посади), а ще і виготовлювала щодня свіже- випікала і обшивала усю сім ю по вечорах ( я до 11 класу не мала жодної купованої речі- від блузочок до верхнього одягу).При тому всьому-встигала з коліжанками побачитися, на курси сходити....Мені до неї дуже далеко... Правда, вже коли ми повиростали і розійшлися по своїх сім ях, мама змогла "розслабитися" і тепер готує собі з татом два рази на тиждень ( бо ще досі працює і приходить дуже пізно)
Відповідь: Коли ви все встигаєте? або ще можна дати скибку лимона. ---------- Додано в 12:47 ---------- Попередній допис був написаний в 12:43 ---------- ні, це я підтримала ваш допис, тобто вашу відповідь на допис Сніжної.
Відповідь: Коли ви все встигаєте? а я не вважаю, що заморочуюся. Адже нічого такого надзвичайного не виготовлюю щодня. Салат нарізати- 10 хвилин, підсмажити котлетки із розмороженої заготовки чи запекти м яско, заздалегідь натерте спеціями- нічого по часу не займає ( хіба загорнути і закинути у духовку). Паралельно з мяском витягнути з морозилки заготовку з овочей і кинути на пательню- дві хвилини. Або нарізати картопельку скибочками, посипати спеціями і розкласти на дечці- запечеться паралельно з мя ском.Закалатати шарлотку- 15 хвилин. Складних супів на будні дні не виготовлюю- у мене чудово їдять овочеві зупки, м ясні бульйони не визнають ( то хіба на вихідних вже домашню курочку зварю)
Відповідь: Коли ви все встигаєте? То треба напевно до цього звикнути, або то просто я така лінива.....
Відповідь: Коли ви все встигаєте? цього я теж не розумію. Бо я в 20 годині з кухні зникаю. Години мені достатньо.Посуд чоловіка прошу помити .
Відповідь: Коли ви все встигаєте? біля них треба стояти коли вони смажаться 7-10хв. але ж готуєте, а суп це мінімум 20хв, навіть якщо усе заморожене. Це я не для того, щоб щось комусь доказати, але все таки свіжа вечеря забирає досить часу. Якби сиділа вдома то можливо по - іншому на то все дивилась. А так ввечері після роботи мені вже нічого не хочеться.
Відповідь: Коли ви все встигаєте? т яжко сказати. Бо я і половини не встигаю з того, що робила моя мама. Причому вона то все розглядала як "само собою разумєющєєся" і ніколи не говорила, що "тяжко, набридло, для чого.....". Вона у нас в житті такий "енерджайзер" . А- ще вміла правильно розприділити обов язки між іншими членами сім ї ( читай- нас з братом. Тобто десь приблизно з 7 -8 років у кожного з нас було своє коло щоденних обов язків- хто посуд миє, хто прибирає і т.п.) ---------- Додано в 11:04 ---------- Попередній допис був написаний в 10:57 ---------- але ж біля банячка не треба стояти тих 20 хвилин. І зварити його на два дні для мене так не проблема. поки вони смажаться, то я салат нарізаю . я теж не до того. Інколи після роботи і мені нічого не хочеться. Тоді варимо макарони , смажимо відбивні ( із теж вже розмороженої заготовки з морозилки)і відкриваємо щось із готової закрутки.
Відповідь: Коли ви все встигаєте? то треба полюбити. вкладати до готування якийсь зміст, не кажу душу і серце, бо дуже поетично вже звучить, як для борща ))) не йти на кухню, як на каторгу, з думками "скільки то буде тривати". "як мені то набридло" ітд. а для приємної справи завжди знайдеться час і бажання. для мене домашня робота дуже добра емоційна розрядка, поки механічно щось робиш - мізки відпочивають, ну і потім я маю задоволення від смачної їжі, чистої хаті етс, головне бачити результат.
Відповідь: Коли ви все встигаєте? Кася я теж була такої думки, але коли в сім"ї ще двоє маленьких дітей, тоді ситуація набирає трохи інших кольорів. Я теж готую перше два рази в тиждень, але коли прижоджу з роботи, то просто мушу накормити себе з мужом і дітей, і не завжди наші меню співпадають, тому сама готовка займає від 1 год до 2-х, це якщо з першим. Але день на день теж не схожий, тому стабільно один ( або якщо повезе два) рази я можу не готувати вечером. Сніданок -це святе готую щодня А ось з прибиранням у мене вже все складується гірше Із педанта я перетворилася в пофігіста. Колись прочитала фразу "Прибирати в квартирі де проживають діти, це то саме коли прибирати сніг під час снігопаду" Для мене це 100% влучна фраза. Єдине, що мені повезло, що мами трошки з прибиранням допомагають, але це трошки. І в мене завжди є якась робота по дому, яка може переноситись на потім, і в ітозі це потім може тривати до пів року
Відповідь: Коли ви все встигаєте? ну особливо нічим і не відрязняється. крім вечері. вірю, що вам важко всім різне готувати((( я теж готую сніданок щодня, зупу 2 рази на тиждень. єдине вечері - як описала Сніжна - не роблю. не практикую жодних заморозок овочів і мяса. мені простіше друге раз на 2 дні зробити.+гарнір чи салат за потребою. тобто, я хотіла сказати що уникаю щовечірнього проведення часу на кухні. по тижневому меню - то сніданки свіжезготовані, обід- або зупа або друге в лоточку, вечеря- навпаки ( залежно що було на обід). а може й не бути вечері- а тільки салат, чи гречка з кефіром)) а субота - то вже інша пісня))
Відповідь: Коли ви все встигаєте? Особисто мене б така вечеря абсолютно б задовільнила, але з моїми трьома мужиками цей варіант ніяк не пройде , і обов"язково мусить бути м"ясо, оскільки я теж не морожу м"ясні вироби , то в основному все свіжоприготовлене. Забула сказати, що мій Артур часто може повечеряти два рази, в 19:00 і 22:00
Відповідь: Коли ви все встигаєте? нагадалося з приводу кухні: цьогоріч відпочивали у маленькому приватному пансіонаті на 12 номерів з повним пансіоном.Готувала щодня тричі на день (причому тільки свіже) фактично власниця закладу, така собі повненька пані 55-58-ми років . Було ще двоє жіночок, які їй допомагали накривати на стіл, мити посуд, почистити картоплю. Але безпосередньо готувала- лише вона одна. Причому надзвичайно смачно- і салатики , і закусочки, і домашні перші страви, і другі страви ( не просто котлету, а начинені м ясні зрази чи м ясо по -французьки , чи рибу у пряних травах і .п.), і випікала вона одна. Щодня тричі на день в середньому на 30 -40 чоловік на кожну трапезу . І при цьому не виглядала, як "замучена щоденним приготуванням" жінка. Вона і каву встигала попити і на лавочці під будиночком посидіти і квітники доглянути. Я коли спитала у неї, чи не важко щодня їй готувати і чи не набридло ( до речі, потім чула як не одна я про таке у неї питала), вона відповіла, що все життя пропрацювала у ресторанному бізнесі. І на весілля готує не раз. Тому їй щодня смачно приготувати для 40 людей- не так і складно. І це відчувалося - бо усі її страви були приготовані не з негативною енергетикою , як це інколи буває у будинках відпочинку , де деякі господині -власниці готують з думкою "як це все задовбало" ( з таким зустрічалася в Миколаївській області- от ніби і страви були непогані, але від них йшла ота погана енергетика).
Відповідь: Коли ви все встигаєте? В мене старший так само Обід, потім перекуси, потім вечеря, потім може бути ще одна))) А в чоловіка може бути 2 обіди: спочатку перше, потім, через годинку друге. Або ж друге і через півтори-дві годинки ще одне (на роботу йому ввечорі, повертається піздно, часто після 23) А молодшому треба вічно пробувати щось давати, бо їдок ще той, крім макаронів нічого не хоче - здуріти можна Сьогодні мені ліньки готувати взагалі, але чомусь багато посуду немитого назбиралось, поки помию - точно нічого не схочу більше ... Дівчата, ніхто не має "великих" прибирать раз на тиждень? Мені щось тяжко знайти час (точніше, півдня), щоб відразу все поприбирати.Де ви його знаходите, той час? Суботу - шкода півдня віддавати прибиранню. Я щось намагаюсь в п"ятницю зробити, але....того мало. Якщо розтягувати на 2 дні - нууууу, як варіант,але-але.... Щось для себе ніяк не можу зробити, щоб зручно було...
Відповідь: Коли ви все встигаєте? Кожного дня чи через день по кімнатці чи по дві і субота буде вільна
Відповідь: Коли ви все встигаєте? аналогічно. Я і кефірчиком обходжуся. Але моя "45-річна" двометрова "дитина" на кефірчику не протягне. Як і меньшенька дитинка у передпідлітковому віці теж за вечір може двічі ситненько поїсти, бо стрімко росте.
Відповідь: Коли ви все встигаєте? Як я писала вище , то вже стала спокійніше відноситись до прибирань, але є одне але. Чомусь є в мене така риса характеру, що коли в хаті чисто, то я набагато спокійніша, а коли дома армагедон, то чомусь знервована, і чим більший безпорядок, тим більше нервуюсь....