Відповідь: Допоможіть комп'ютерному чайникові Спробуйти відновити драйвера відеокарти або поміняти роздільність дисплею...
Відповідь: Допоможіть комп'ютерному чайникові Ні, ХР. Сьогодні я вже й інші драйвера (на всяк випадок переставила) і нічого... Напевно все ж таки прийдеться переставити віндовс, він у мене вже близько двох років,, шкода, все гарно налаштоване і мені так не хочеться бавитись з цим
Відповідь: Допоможіть комп'ютерному чайникові щось я " напартачила" на своєму комп"ютері, вчора вечером почала дивитись закачений фільм і щось натиснула, що зображення самого відео зменшилось, і ніяк не можу повернути звичний формат, а ще щезли всі "ярлики" з робочого столу, пікажіть будь ласка, як все вернути в нормальний стан.Дякую
Відповідь: Допоможіть комп'ютерному чайникові Треба просто на робочому столі клацнути правою кнопкою мишки і в тому меню в залежності має бути пункт меню в мене то View-Show ikons..., треба поставити галочку біля показу ярликів на робочому столі і все. Надіюся ви хоч щось зрозуміли)))
Відповідь: Допоможіть комп'ютерному чайникові Знайшла причину - причина в кабелі живлення монітора (не був добре приєднаний). А значить нічого надто серйозного :gamer::dance2: Але все одно, чого це монітор запускався через ентер? Цікаво...
Відповідь: Допоможіть комп'ютерному чайникові кх...допоможіть..не відкривається сайт (H&M)..вже не вперше...тоді спробувала через інший браузер-пішло...тепер не виходить..щодєлать?????
Відповідь: Допоможіть комп'ютерному чайникові По цьому сайту можу сказати, що причиною невідкриття у 90% випадків може бути висока кількість відвідувачів одночасно особливо в період знижок
Відповідь: Допоможіть комп'ютерному чайникові Спробуйте тоді різні браузери В мене теж він часто підвисає
Відповідь: Допоможіть комп'ютерному чайникові Оля права, треба конкретно сказати - зелений екран робиться, ніц не бачу, видає помилку... а то не відкривається. Плюс, H&M має декілька сайтів різними мовами. Треба спробувати всілякі. І кеш таки треба почистити. Відсіля треба починати - http://www.hm.com/entrance.ahtml?orguri=/
Відповідь: Допоможіть комп'ютерному чайникові Робочий принтер (Canon) не підключається до мого ноутбука. Вибиває "помилка операційної системи". В чому може бути причина?
Відповідь: Допоможіть комп'ютерному чайникові дівчатка, чи можу я якимось чином відновити файл, якщо він є у списку недавніх документів,а на флешці його чомусь нема (при спробі відкриття йде посилання на флешку, а там його нема, чому як і коли він звідти зник - не наю)