Допоможіть комп'ютерному чайникові

Тема у розділі 'Техніка', створена користувачем UnLikE, 10 Липень 2009.

1. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Якщо Ви маєте на увазі на ДВД-то реально.Але чи Ваш ДВД читає той формат, в якому Ви поскачували?

Познайомилась;) І змушена була перевстановлювати Windows.Мій антивірус мені не допоміг.Той вірус його блокує.

2. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

Відповідь: Допоможіть комп'ютерному чайникові

Ні ,не на двд.

3. levandivka

levandivka З яйцями...

Цілком! [​IMG]
    Вас ТАКа відповідь задовольняє?

ЗІ: пару хв. тому завів нову тему.
    Не читали?

4. pravovuk

Щось я не розумію, а як тоді Ви хочете дивитись?

---------- Додано в 23:31 ---------- Попередній допис був написаний в 23:30 ----------

А,ну хіба що використати телевізор як монітор

5. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

так. а що для цього потрібно?

6. pravovuk

подивіться чи є вихід в телевізорі для підключення комп?

7. levandivka

levandivka З яйцями...

8. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Зараз зявився новий український безкоштовний антивірус "Зілля". Цікавить, чи хтось його пробував, чи може чув відгуки про нього?

9. La esposa

La esposa Moderator

тестили недавно. Каспер надійніший, ну або нод :)

10. levandivka

levandivka З яйцями...

Другий місяць стоїть на ноуті і второму компі. Систему ще не завалили... :)

Тяжкуватий для староньких машин. Але на втрату паролів скарг нема. [​IMG]

А на головному компі тріалю КІС.

Останнє редагування: 24 Січень 2010
  11. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Дякую, я тут перебираю варіанти, бо ліцензія на Каспер закінчується, а українці люблять "халяву" :girl_wink:
    а щось лапає-знаходить?
    Одна знайома мала нод, так хвалила, "ні одного віруса не має" казала. А він всьо пропускав. Закінчилось сумно....

12. Анута

Анута Well-Known Member

вкрай радикально я б сказала. мені вдалось впоратись "меншою кров"ю"
    правда довелось кілька вечорів серйозно погуглити, ну і добрі люди порадою помогли ;)

13. WildWind

WildWind Member

Так, якщо дозволяють технічні характеристики вашого ПК та телевізора. Для цього на ПК або ноутбуці повинен бути один з роз'ємів: VGA, DVI, S-video або HDMI. Відповідно на телевізорі має бути один з перелічених входів або гніздо SCART.
    Як бачите варіантів багато. Якщо не знаєте де на телевізорі шукати роз'єми подивіться інструкцію, зазвичай на малюночках гарненько все розписано. Як виглядає кожен роз'єм можу пояснити, але дієвіше буде якщо просто в гуглі введете назву кожного роз'єма та подивитесь на картинки.
    Після того як розберетесь які роз'єми в вас є прийдеться шукати кабель, або кабеля. Тому що залежно від роз'єма відео та звук передаватиметься одним кабелем (якщо на хлопський розум) або для відео потрібен окремий кабель і для звуку окремий, то залежно які входи/виходи є на вашій техніці. Також існує велика кількість перехідників. Ще варто знати що від ти ж таки входів/виходів залежатиме і якість відео.
    Також ще потрібні нехитрі маніпуляції на ПК/буці і з пультом від телевізора. Якщо дійдете до фази "кабеля є, що далі" то поясню.

14. levandivka

levandivka З яйцями...

Трудно сказати.
    З ноута ходжу лише в Мозіллі і лише на Посиденьки (а тут хіба гикавку піймати можна :xaxa: )
    На іншому компі режим повного автомату, щоб не задавав вумних питань...

15. Picasso

Picasso New Member

Буває, коли переміщають комп. Перевірте шнур,що зєднує системник і монітор, якщо непоможе - перевірте відеокарту, можливо відійшла або окислились контакти.

---------- Додано в 05:52 ---------- Попередній допис був написаний в 05:48 ----------

Торрент неможе - BitComet допоможе! :xaxa:

16. Picasso

Picasso New Member

Де в налаштуваннях інтернету можна змінити ІР адрес? (для Windows 7 та ХР)
    Інтернет через Wi-Fi модем (і ноут і пк) Окремо працюють, разом -ні.

17. WildWind

WildWind Member

Не дуже зрозуміле питання. Де міняти айпішку в Віндовсі дуже легко знайти через гугл, є купа статей на ту тему. Але я так розумію в вас інша проблема, ви не можете з'єднати ПК і ноут в мережу, щоб мати одночасно інтернет на обох машинах? Тут може бути купа варіантів і причин чому щось не працює. Опишіть детальніше як ви хочете з'єднати машини.

18. Picasso

Picasso New Member

Обєднати,мабуть, невийде бо різні операційні системи.
    Інтернет окремо добре працює і на ПК, і на ноуті, але як тільки намагаюсь зробити щоб і на ПК, і на ноуті одночасно працював - нічого невиходить, одне зєднання вибиває інше. Думаю тому, що введено однакові ІР адреса на ПК і на ноуті.

19. WildWind

WildWind Member

Різні операційки тут ні до чого. Поясніть як ви робите одночасне під'єдннання обох машин до точки. Змінити ІР можна так:Пуск->панель управления->сетевые подключения->права кнопка мишки на з'єднні->свойства->вкладка сеть->вибираємо в вікні : протокол интернета (TCP/IP)->свойства. Хоча думаю у вашому випадку буде стояти галочка на "получать ІР адрес автоматически".
    почитайте оце:
    http://social.answers.microsoft.com...u/thread/e671a95c-ffd6-4c85-ab28-e73be438be39
    http://otvety.google.ru/otvety/thread?tid=6402dbcd354b9a47&clk=wttpcts
    і ото згодиться:
    http://www.docwin.ru/article1006.html

20. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

зазвичай провайдери у такий спосіб "страхуються" від несанкціонованих підключень, одного провайдера паралельно підключити так просто не вийде. Можете поговорити зі своїм провайдером, він вам пояснить що і до чого :)