Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Якраз при двомісячному членства немає, лише по 198 грн. за кожен місяць оплата, а при всіх інших - є членство. В чому перевага - всі акції, знижки, відтермінування під час відпустки чи хвороби - усе діє (Поїхали у відпустку чи захворіли, написали заяву, й цей час Вам не пропадає, а переноситься). Членство купується лише один раз й діє протягом усього вашого життя (скільки б Ви не починали-закінчували тренуватись, жодного наступного повернення в клуб Ви повторно не оплачуєте членство, а лише берете "голий" абонемент". Зараз діє "марафон схуднення", переможці отримають цінні призи та можливість поїхати за кордон, а ті, хто під час марафону набере 90 балів (це реально навіть протягом 1,5 місяців зробити) - місяць в подарунок.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Дівчатка, будьте ласкаві, скажіть чи продовжуєте займатись в Екофітнесі? як там зараз ситуація, зали й надалі непереповнені? Можливо з вас хтось займався в Іри (силова аеробіка, прес-спина)? Буду дуже вдячна за інформацію!
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Дівчата,хочу поділитись-можливо кому й цікаво. ( в старих дописах дівчата питали про спортзали) Почала ходити в Ківіфітнес центр. Дуже задоволена. Обрала для себе заняття 2 рази на тиждень. Один раз каланетика а другий-бодішейпер.Дуже задоволена! Приємно те, що можна відвідувати різні виду занять( а там їх просто безліч, стрипластика, пілатес,полденс,танець живота, антицілюлітна програма й т.д) й обрати власне те, що потрібно для себе душ є, центр новенький й оплата не висока. Дуже приємні тренери. Похожу на свої заняття й виберу ще щось.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Тренажерний зал "Формула краси" на Драгана, 13 вже працює. Сьогодні заходила розпитати. Поки працює лише тренажерка, є 2 тренери (1 зі Стрийської, 2 з Спартака). З березня мають бути ще і групові заняття типу стретчінг, каланетика, т.п. повільні заняття. Ранковий абонемент на 8 занять (від 8 до 15 год.) коштує 200 грн., на 12 - 260, вечірній (до 22) - 260 і 350 відповідно. 1 заняття 40 грн. Тренер розписує програму і слідкує за виконанням вправ, це входить в абонемент. Думаю, чи не спробувати туди записатися, думаю людей там зараз небагато. Якщо би хтось вже там був - поділіться враженнями?
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! 2 рази на тиждень-я оплатила 200 грн на місяць. Можна ходити хоч щодня! Чим більше занять на тиждень-тим меньша оплата. Якщо берете абонемент на 3 місяці-то виходить зовсім мало
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Зараз можна отримати клубну картку безкоштовно, тобто членство в подарунок, якщо комусь цікаво - деталі в пп.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! а скажіть будь ласка чи хтось знає зали на перехресті стрийська-хуторівка крім "формула краси"?
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! ну вони обіцяють відкритись в першому кварталі 2013 року.. Але маючи досвід відкриття першого - можливо, хоча й малоймовірно - в кінці березня й відкриються..
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! і я хочу піти на Калланетику на СТ. Бандери. Яке там взуття потрібно мати? А з одягу спортивні штани чи якісь лосіни?
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! каланетика повільна, то можна бути в шкарпетках чи балетках/чешках, одяг бавовняний, щоб добре забирав піт і шкіра дихала, ну і бажано облягаючий, комфорний, щоб не заважав рухам (варіант: трикотажні майка, лосінки, шкарпетки)
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Зацікавив мене Фіткйорвс. Дівчата, хто займався там? Чи є позитивні результати? Відгуки? Треба трохи скинути вагу ...
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! писала трохи вище досстатньо про Фіткьорвс, можете почитати
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Зараз в Ківі Фітнес акція - до суботи (включно) можна придбати безлімінтий (хоч кожен день займатись можна) місячний абонемент за 280 грн. Якраз жеби розтрусити святкові надбання)))
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Ура! Нарешті в нашому "селі" (на Батальній) відкрили фітнес-клуб! Треба навідатись і взнати що і як. Потім напишу
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! Ну і де справедливість коли мені треба було то ніяким фітнес-клубом навіть не пахло, а тільки я переїхала з тих країв, як о-па і відкрився. А можна конкретніше де саме і що там буде?
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! скажу тільки адресу - в новобудовах, ті що поруч із Фарлепом. Зразу, перша лінія. "Джорджія" назив. Там вже вивіска є. більше нічого наразі не знаю. Взнаю - обов"язково напишу Ось що знайшла. Сподіваюсь сьогодні зайти і взнати більше.
Відповідь: Допоможіть знайти фітнес-клуб! там все те, що на рекламці. Відкриваються з 15 січня. Зараз просто записують номери телефонів. Абонементи є ранкові, вечірні. разове заняття 30 грн.