Відповідь: ДП-Люкс (доставка попутнього багажу) Може, хтось збиратиметься в ближчі кілька місяців до Косова на базар машиною і готовий взяти в якості попутнього багажу мене? На бензину скинуся, забімбувати в дорозі не буду
Відповідь: ДП-Люкс (доставка попутнього багажу) Чи не їде хтось ближчим часом до Вроцлава і міг би взяти пакуночок? Попередній допис теж ще актуальний
Відповідь: ДП-Люкс (доставка попутнього багажу) Може хтось їде в Миколаїв (той що на півдні) протягом тижня, треба пакет з речима передати.
Відповідь: ДП-Люкс (доставка попутнього багажу) Може хто їде в Радехів і має місце в багажнику (треба перевезти речі (одяг-банки))?
Відповідь: ДП-Люкс (доставка попутнього багажу) В неділю, 30.03.2014 їдемо в Жовкву машиною. Може що кому треба передати-забрати? Знаходимось в районі Чорновола (арсен), заберемо-привеземо безкоштовно. Зголошуйтесь в ПП.
Відповідь: ДП-Люкс (доставка попутнього багажу) Чи не їде хтось до Києва? Треба передати маленький пакунок.
Відповідь: ДП-Люкс (доставка попутнього багажу) Треба передати маленький пакунок до Фрайбурга . Знаю, що малоймовірно, але раптом хтось збирається їхати.
Відповідь: ДП-Люкс (доставка попутнього багажу) Їздимо кожної середи та пятниці до Закарпаття (Берегове, Мукачево), а по суботам в сторону Сокалю (Жовква, Великі Мости, Червоноград, Сокаль). Є можливіть взяти пасажирів звідти, або пакунки.
Відповідь: ДП-Люкс (доставка попутнього багажу) Дівчата, можливо є у нас тут на форумі люди, що часто їздять бусом через митницю Краківську. Потрібно неподалік забрати ліжко - не дуже габаритне, у розкладеному стані - та привезти до Львова. Послугу оплатимо.
Відповідь: ДП-Люкс (доставка попутнього багажу) Доброго дня. Чи не планує хтось поїздку в Санкт-Петербург цього місяця? Хочу передати малесеньку передачку подрузі, за винагороду звісно. А може хтось знає через кого це можна зробити? Буду вдячна пораді.
Відповідь: ДП-Люкс (доставка попутнього багажу) Дівчатонька, а ніхто часом не буде їхати з Києва до Львова найближчими днями з місцем у машині для 50-ти спальників ?