Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? А ви запросіть хресного з жінкою разом - і всім добре.
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Ну недає,то недає. Що не купите дитині молока? Не в молоці справа,а в стосунках
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Так запрошуємо, а в них вічні "відмазки". Не хоче вона з нами спілкуватись і все. Що поробиш, насильно "мил не будешь" Так власне, я вас прошу, можна і 10 літрів молока купити.Але ж знаєте, як малому би було приємно, щоб це було щиро, від хресного! Він ж так любив з ним час проводити
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? А в мене от дилема... Я вже подумувала, кого брати в хресні. Звичайно, хотілося би свого товариша, і він і сам не проти. Але його дружина ТАКА ревнива Не до мене особисто, а в принипі - до всіх У нас конфліктів ніколи не було, але я от думаю, як вона відреагує, мол, піти хресним до незаміжньої жінки, хай навіть подруги - не хотілося би мутити воду на рівному місці... А з іншої сторони - кого ж просити як не кращого товариша:confused: Чи таке взагалі можливо?
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Знаєте, я думаю, що буває чоловік-друг, але не може бути чоловіка-подружки.
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Колись хтось з відомих людей сказав, тільки не можу пригадати хто, що справжня дружба між чоловіком і жінкою може існувати при умові, що між ними немає фізіологічної симпатії, а швидше за все навіть пристуня антипатія. Як тільки мужчина починає заглядати у декольте і казати, що у тебе очі мов зорі, а ноги ростуть від шиї і т.д., дружби як і не бувало Це все природа і нічого з цим не поробиш...
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? А я таке нині взнала шо то капець...прям незнаю куди писати....вроді ні одної теми немає підходящої до моєї події. Є в мене знайомий,десь весною познайомилась з ним,почали спершу в контакті переписуватись під час робочого дня,потім я дала йому свй номер(бо нас друзі познайомили),якось сходили на каву,сильно він мною зацікавився....але потім я взнала шо в нього є дівчина і що не перший рік зустрічаються.І більше з ним не бачилась після того,хоча він постійно просив про зустріч,і писав і дзвонив.... А одного разу,вона(його дівчина) просто написала мені пп в контакті,напевне бачила шо я в нього в друзях ...і питала шо в мене з її хлопцем,просила зрозуміти як жінка жінку,і шо вона не вперше в такій ситуації,і незнає що їй дальше робити ,бо її замучили його постійні гуляння... Я просто сказала правду(зараз думаю що краще б такого не робила),сказала що переписувались ,що сходили раз на каву,але після того як взнала про її існування -перестала відповідати взаємністю на його залицяння,що більше не бачились і тільки зрідка переписувались чи зізвонювались ....Вона питала що їй робити.Уявіть собі чужа людина,яку я ні разу не бачила!Я написала що вона сама має вирішувати і що ніхто ,а тим паче я не можу їй нічого радити.Більше я про неї не чула...та й він перестав дзвонити....не спілкувались десь пів року.Стогодні подзвонив,розказав що після моєї розмови з нею,вони розійшлися(зустрічалися майже три роки),що був на мене злий тому і не дзонив... Незнаю як я тепер буду жити з тим що через мене розійшлися люди,що я стала їм на заваді.... А саме головне,каже шо вже перезлився ,що то все певно було на краще...що має вже другу дівчину...І УЯВІТЬ!!!Кличе мене на каву!!!! Я йому кажу тебе що один випадок не навчив?А він мовчить...каже що хоче бачити....
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Пундик,є така категорія мужчин,що їм подобається сам процес "добиватись" жінки(вибачте,але,щось на цей момент іншого слова не підберу).А,потім,коли жінка вже "повелась",стає для нього не цікавою. можливо,це той типаж? але вирішувати вам
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Та не знаю взагалі чи варто шось вирішувати(хлопець мені дуже симпатичний),але якщо я його так цікавила,то чого він не подзвонив мені коли був вільний??!! Певне в нього дійсно шось з мізочком не в порядку(тобто така категорія чоловіків....),не знаю більше що ще думати просто....
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Не мучте себе, вашої вини тут нема, просто ви були останньої каплею її терпіння, прощання... Він звичайний волоцюга! Я дружу з чоловіком, колись ми зустрічались але залишились друзями, з його жінкою ми добрі коліжанки. Хоч життя нас розкидало по світі але існує скайп, то ми і бачимось і спілкуємось.
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Вірю в таку дружбу.Бо маю такого друга....Дійсно лише друга. Знаю що він має до мене почуття, але колись давно я розставила всі крапки над"і".Тобто пояснила у відповідний момент , що окрім дружби нічого більше бути не може....Сім"я для мене-ВСЕ! Він практично щодня заїзджає до мене на роботу- розмовляєм про все: про чоловіка, дружину дітей. Я допомагаю вибирати парфуми для його дружини, він допомагає мені із подарунком для мого... Ось так і дружим- вже майже 10 років Він для мене найкраща колєжанка!
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Взагалі не розумію як можуть дуже сильно дружити хлопець з дівчиною які в минулому зустрічались, почуття все-одно якісь залишаються, а тут дружба ще й сімями, варто врахувати почуття своєї другої половинки. О ні, це не для мене. Гарні відносини так, а дуже сильна дружба думаю має якийсь підтекст. Як подумаю, що мій чоловік іде вибирати парфум для мене зі своєю найліпшою коліжанкою, то вже не хочеться ніяких духів.
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Не бачу нічого поганого в тому, що ви зробили. Сказали правду, та й годі...і, можливо, врятували дівчину від чоловіка-гуляки.
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Моя думка збігається з фразою Бальзака: "Чоловік ніколи не стане другом жінки, якщо може бути її коханцем". Скажем так, чоловік буде "другом" жінки, якщо вона йому цікава, і до тих пір, поки інших варіантів в нього немає. Там чоловік-діти-хлопець. Досить лише таком ланцюгу дати тріщину, дружба переростати починає. Тобто дружба можлива, але з підтекстом. А так як жінка розглядає подругу-жінку, чоловік ніколи не буде розглядати жінку-потенційну подругу. Жінки думають що це дружба по судять по собі, по тому як вони сприймають хлопця, а в хлопця своє на умі . Я мала багато "друзів" чоловіків, але лише до моменту поки вони не могли стати мої хлопцями. Після того як в них з"являвся такий шанс, дружбі наставав жирний кінець. І ще один мій "друг" казав: "Мені таких стосунків (читай дружніх) з дівчиною не треба, мені є з ким попити пиво".
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? в мене теж багато друзів чоловікі! Але мій цього не може зрозуміти! Це або однокласники, або просто знайомі, які мене в певний час підтримали (або я їх)! І ми за це вдячні один одному!і ніби винні один одному щось! Тому і дружимо, і досі я в любу хвилину можу звернутись, правда потай від чоловіка, то вони і подарунки для коханого привозили, бо я не мала як вийти з дітками їх купити, і навіть такі дрібниці як хліб, молоко можуть привезти! так і я здатна для ни на все, але мало чого можу зробити, бо чоловік, впринципі, не дозволяє часто з ними бачитись!
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? meros, Ваш чоловік все правильно робить)))) Перестараховується. У мене теж було багато друзів-чоловіків (це я так думала і запевняла всіх, що така дружба існує). Поки один по одному вони не починали пропонувати щось більше, ніж дружбу. Мене влаштовувала дружба, а для них потрібні були стосунки. Зрештою, зі всіма лишилась добрими знайомими. Чому і рада.)))
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Багато чого у таких стосунках залежить від жінки.Якщо жінка не допустить переходу із дружби у щось більше-то й нічого небуде. Ваш друг,або забуде про вас(тоді грош ціна такій дружбі), або стане надійним другом на все життя....як сталось у моєму випадку!
Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує??? Моя думка що існує.А якщо виникають питання про щось більше це вже не ДРУЖБА....