Екстракорпоральне запліднення

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Karolinka, 26 Грудень 2007.

?

Яку клініку рекомендуєте у Львові

Голосування закрито 22 Липень 2022.
  1. Альтернатива

54,5%
  2. Клініка Стефана Хміля

0 голосів
    0,0%
  3. Мати і Дитина

9,1%
  4. Інтерсоно

36,4%
  5. Парентс

0 голосів
    0,0%
  1. Thebestnata

Thebestnata Well-Known Member

вже почитала, що та ціна, включає:
    • Індукція овуляції та моніторинг індукованого циклу;
    • Пункція яєчників та аспірація фолікулів;
    • Культивування ембріонів;
    • Ембріотрансфер. У вартість акції не входять медикаменти. Так справді, там ті медикаменти можуть багато потягнути(

2. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

Буду дзвонити, буду стукати у всі двері, тільки б стати мамою. Дякую всім за підтримку. Нас таких багато, дасть Бог все у всіх буде добре.

• Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • мімімі мімімі x 1
  3. Nyashka

Nyashka Well-Known Member

То державна клініка.

4. avokado

avokado Well-Known Member

15 000 ,без ліків це теж порівняно недорого, бо наприклад в Хміля
    Цикл запліднення ін-вітро 20 900.00 грн і це теж без ліків, але дійсно невідомо до кого тепер там йти, Сегедій і Михайлишин немає, про решту нічого невідомо.

• Корисно Корисно x 1
  5. avokado

державний заклад у Франківську
    приватна клініка у Франківську Дамія лікаря Ніколишин

Останнє редагування: 19 Червень 2016
    • Подобається Подобається x 1
  6. Thebestnata

Thebestnata Well-Known Member

а чому нема їх, у відпустці, чи вже взагалі не працюють?

7. avokado

Сегедій і Михайлишин перейшли працювати у Альтернативу

• Інформативно Інформативно x 1
  8. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

Розміщу з дозволу модератора.
    Дівчата, залишились з протоколу ліки, де їх можна продати?? Препарат дорогий шкода щоб пропав.
    Тут, сландо і малеча не варіант.
    Може хтось із знайомих йде в протокол то дайте їм будь ласочка мої контакти. Тим більше зараз акційні протоколи в тому ж Інтерсоно йдуть без ліків.
    А саме є: Пурегон 300 (2 ампули) терміном дії до 2018р.

За будь-якими деталями, будь ласка, пишіть у приват.

Останнє редагування: 30 Червень 2016
    • Інформативно Інформативно x 1
  9. Вогник

Вогник New Member

Привіт Дівчатка, нещодавно робили першу спробу ЕКЗ, на жаль - невдалу. Все йшло добре але з 10 фолікулів вдалось добути лише 3 яйцеклітини.
    Лікар назвав решту пустими, хоч це і не зовсім корректно, як я розумію. Усі фолікули мають яйцеклітину але у деяких випадках її неможливо дістати. Іноземні статті пишуть, що причини зазвичай це: вік, полікистоз або зменшений оваріальний резерв. Нічого з того до моєї ситуації не підходить, бо навіть вік у мене зовсім не критичний для ЕКЗ. Підскажіть чи хтось вже зустрічався з такою проблемою чи чув, і як ви\ лікар з тої ситуації виходили? Статті пишуть про індивідуалізований протокол, точність дозування і тип тригера але зовсім нічого конкретного, що саме має бути замінено\ підігнано і т.д
    Поділіться досвідом хто стикався з такою проблемою, бо ми вже не знаємо що нам думати і що робити. Дякую!

10. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

У Львові робили (якщо не секрет)? Дивно що чітко не пояснили що малось на увазі.
    Або чому така к-сть порожніх. Можливо малось на увазі саму якість взятих яйцеклітин?? Чи дозрілі і тд?
    Іноді і в хорошому віці якість буває не дуже добра.
    Полікістоз і низький ов. Резерв то ще не означає що тому іх так мало вийшло. Якби був аж так критично низький резерв то вам би настільки контрольований протокол робили що ого, +залежить яка була стимуляція, там помоєму дуже багато нюансів треба дивитись, перш за все йти щоб той ваш лікар-репродуктолог то чітко пояснив бо якось трохи загадково виходить.

І знову ж таки не лякайте себе завчасно, в молодому віці екз дають 50-60% на успіх, тому це не 100% процедура, це треба просто приняти щоб потім не було боляче розчаровуватись, і зайвий раз не гризти себе.

Останнє редагування: 12 Вересень 2016
  11. Вогник

Вогник New Member

Робили у Львові в Альтернативі. Просто сказали, що клітин в фолікулах не було (я так розумію то вони на хлопський розум таке кажуть, бо вони там насправді є, просто якось не проходить відповідний процес і вони не відділяються) :sad: з резервом і полікістозом проблем у мене не було. От піду в середу питатись, як так і що робити. Хотілось почути чи хтось вже з таким зустрічався і як ту проблему вирішили, бо інформації не густо. І ще запитання, за скільки часу відновлюються місячні після завершення прийому ліків? я в пятницю здавала кров на ХГ і відповідно після результатів вже нічого не приймала (інжеста + утрожестан)

12. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

Самі фолікули можуть бути пусті в принципі.
    І ще одразу сказали чи вже потім? мені прогнозовану к-сть клітин на узд постійно дивились, як нарахували на узд так і вийшло.
    Ще від протоколу багато залежить
    В мене власне було мало клітин через полікістоз , їх якість, ну і ще свої нюанси були, тому підбирали відповідну схему щоб був хоч трохи результат, у вас навпаки нема з тим проблеми.
    При ФСГ завищеному ще таке буває, але в протоколі він на контролі.
    Ну і ще мав би бути протокол стимуляції у вас на руках, де фіксувались всі гормони і заміри придатних фолікулів, з яких мали забирати я.-клітини.

ЗІ. у відгук Вам ще лінк по темі кинула.

13. Вогник

Вогник New Member

Сказали одразу як очі відкрила після наркозу. Було 10 але майже всі порожні і отримали тільки три. Одна не запліднилась впринципі, одна почала розвиватись аномально ну і одненьку підсадили на 2гий день. Дякую за посилання, я правда вже не знаю де тут правда, читала блог якогось американського лікаря то він три разі в статті наголошує "There is in my opinion no such condition as “Empty Follicle Syndrome.” All follicles contain eggs. Failure to access those eggs at ER can often be a result of the protocol used for controlled ovarian stimulation." А що ви маєте на увазі під "При ФСГ завищеному ще таке буває, але в протоколі він на контролі." бо у мене брали аналізи тільки перед початком протоколу під час тільки узі робили декілька раз більше нічого. Протокол у мене є але там розписані тільки гормони коли і які і в яких дозуваннях, замірів фолікулів мені там не записали:sad:

14. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

Пусті фолікули бувають якщо рівень фсг завищений, але рівні гормонів контролюються при екз строго і по аналізах, я кілька разів здавала, мені коригували дози препаратів. Ну і то тільки одна з баааагатьох можливих причин.
    розумію :sad: то за весь час, і всі процедури, вже стільки поначитуєшся що сам можеш десь асистентом йти.

в мене кожне відвідування де було узд, дописували розміри фоліків, + лікар мені до забору казала прогнозовану к-сть яйцеклітин.
    Документи наші можуть відрізнятись, я в Інтерсоно була.
    Моя думка: трясіть ще клініку, хай вам розбирають по пунктах, і можливі причини шукають, проаналізують. Всерівно треба репродуктолога який тим займається постійно питати, бо звичайні гінекологи в протоколах екз не дуже кумекають. Тим більше зараз в Альтернативу перейшла добра частина персоналу Інтерсоно, одні з кращих, тому є добрі шанси розібратись.

15. Вогник

Вогник New Member

мдя, мені ніяких аналізів не призначали...

якщо не секрет у кого ви лікувались і чи є результат і якщо так то з якої спроби?

16. Вогник

Вогник New Member

Дівчата, а яка має бути перерва між двома ЕКЗ, скільки часу? не кріо, а наступний протокол. Бо щось дуже різна інформація, десь пишуть, що три місяці, а десь, що мало не в наступному циклі.

17. avokado

Якщо не секрет в кого робили? Думаю місяць це геть мало, організм має оговтатись від стресу, має вивести медикаменти, 3 місяці то напевно нормально.

18. Вогник

Вогник New Member

Робили в Гуменецького в Альтернативі. Сьогодні питались то казав 3 місяці почекати.

19. галичанка

галичанка Well-Known Member

Щодо пустих фолікулів... Дуже дивно це чути.я вперше таке чую,хоч читала сотні історій,і кілька коліжанок робили.Можливо би все роз'яснив документ,який мали б Вам видати...
    Вам видали документ,де пронумеровані всі ваші фолікули, написано ступінь зрілості яйцеклітини,дозріла,перезріла,? Якщо так,що там написано,якщо ні,вимагайте! І змініть лікаря, я би радила

20. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

Консультуюся в гуменецького під час вагітності (через наявність вовчакового), то загалом поки що враження нормальні. Спочатку не особливо довіряла йому (бо в принципі перестала довіряти лікарям). Тепер ніби все добре. В критичні періоди завжди був доступний в телефонному режимі, давав консультації по телефону, навіть сам дзвонив. Детальніше напишу як народжу.