Фільм, що мені не сподобався

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Liliyah Romanova, 23 Лютий 2009.

1. zaderyshka

zaderyshka Member

Відповідь: Фільм, що мені не сподобався

))) а я не ту кінцівку мала на увазі)))) Спойлер

2. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Вчора дивились з чоловіком "Санктум". Зовсім не сподобся, одні неприємні враження. Фільм із серії "всі пормерли".

3. JuniorSkeptic

JuniorSkeptic Active Member

А, зрозуміло, просто я ще від сцен із садівником здогадувалася, до чого йдеться. Це, як у Чехова, "рушниця в першому акті". Хоча мені теж здалося, що без цієї лінії можна було б обійтися, але загалом художній твір не має бути одновимірним і розкривати лише якусь одну магістральну тему. Можна вважати це штрихом, який допомагає нам краще зрозуміти особистість головного героя, його внутрішній світ.

4. Відповідь: Фільм, що мені не сподобався

"Сафо" (Україна, 2008)

У фільмі гарна музика, красиві пейзажі, трохи гарних сцен (обережно, еротика). Але такі туууупі діалоги! Та й актори, чесно кажучи, не дуже :girl_nea: Головну героїню, не дивлячись на трагічний фінал (зовсім не пропрацьований), абсолютно чомусь не шкода. Навпаки, хочеться сказати: "Ну і дура" :girl_crazy: - розбалувана дівчинка, яка сама не знає, чого хоче.
    Після перегляду фільму залишається якесь таке противне відчуття - ну класна же ж ідея! А чому ж таке паршиве її виконання? Аж злість бере.

Хоча, багато критиків вважають цей фільм "проривом" в українському кінематографі..

5. Ассоль

Ассоль Dreams come true

Якби ж то ще дійсно було українське кіно. А так - суміш українців, росіян, англійців, американців (кого ще забула?).
    Загалом, мені фільм також не сподобався.

6. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

невимовно тупі!
    ми подивились певно хв 10 і вимкнули - таке слухати - себе не поважати

7. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

"Чотири весілля й один похорон", не сподобався, нудний якийсь, були буквально 1-2 смішні моменти.

8. Orman

Orman Модератор-бомба

9. zaderyshka

zaderyshka Member

Вихідні в мене виявились багатими на невдалі перегляди:
    1. Більше ніж секс - очікувала дуже мало, але навіть голі сідниці Ештона Катчера не саправили належного враження.
    2. Прикинся моєю дружиною - не смішно, досить плоско.
    3 Гоп - ооо, жааах!!!! Самі не йдіть і дітей не ведіть, а то подумають. що на острові Пасхи резиденція великодніх короликів і шоколадна фабрика. Фільм неймовірно тупий...

10. Juliasia

Juliasia Member

Чорний лебідь - хоча, з психологічної точки зору він цікавий (така одержимість як у головної героїні цілком реальна річ і не лише у великому балеті) - але загалом фільм важкий і у нас після нього залишився неприємний осад.

11. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

"Big trouble" , 2002 , Щось не пішов, половину подивилась і виключила.

12. Lady_Opium

The Virgin Suicides Копполи
    сюжет геть не продуманий, фу-фу-фу. Копполі треба було вбити у фільмі 5 дівчат: 1-у вона вбила на початку, решту 4-ох "пачкою" завалила в останні 5хв фільму:confused:, причому з двома з них - ситуація геть не яснА
    та й стільки часу було присвячено якомусь руху у школі, релігійності батьків - і куда то все ділось? чому того не розвинули?:girl_mad:

13. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Бачила цей фільм!
    Теж не дуже вразило, якось занудно. За перших 15 хвилин стало зрозуміло, що ситуація геть напружена, батьки деспотичні та маніакально-релігійні, у дівчат проявляється витіснена сексуальність (геть по Фройду), оточуючим майже байдуже.
    На 15-ти хвилинний ролик тягне, але на весь фільм - ні. Нічого нового у характері персонажів не розкривається.
    Змарнований час, одним словом.

14. Lady_Opium

Службовий роман. Наш час - бу
    які мотоцики? яка презентація "на пальцях"?? - ех, такий фільм зіпсули:sad:

15. Insolence

Insolence Living The Dream

Форсаж 5
    так і не додивилась. думала машинки кльові будуть - не було. Він Дизель теж не вразив.
    теж почала, і .. "нісмагла я, ну нісмагла" :)

16. apelsyn

apelsyn New Member

"Generation П" . Брєд повний. Думала - буде классний фільм, ан нєт..

17. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

погоджусь!!!! Розчарована я після перегляду, хоча що можна було очікувати?) "Службовий роман" це легендарний фільм. Перевершити неможливо!

18. Левицька

Левицька New Member

мені просто цікаво, що ви очікували?)) чи може ви читали роман і не сподобалась екранізація?

19. Almariel

Almariel Well-Known Member

а мені сподобалось - захотілось прочитати книжку повністю (колись починала, але до кінця не дійшла)

20. apelsyn

apelsyn New Member

Саме "Generation П" не читала. Читала інші його твори, вроді нічого так йшли.