Приємна польська мелодрама "Ніколи в житті". Легкий фільм, з гумором. Для дівчаток, жінок і не тільки. Головна героїня була щиро віддана чоловікові, а він взяв і зрадив. Ще й вигнав її з дочкою з дому. Але жінка не розгубилась і почала все спочатку. Данута Стенка така красива, сподобалась.
Напевно відгуків багато, але і я хочу написати. Бо дійсно відпочила душею та відволіклася від буденності. Фільм «Емма» - яскравий, дуже гарно знятий, переповнений любов’ю та любовними історіями (аж сама сльозу впустила). Звісно, трохи очікуваний і передбачуваний фінал, але такий потрібний той хепі енд, як ніколи. Класика (в доброму розумінні цього слова).
«Непристойна пропозиція». Фільм досить старенький, а я його не бачила. Демі Мур - не улюблена актриса, тому хоч і головна героїня, та не сильно вразила. А от у Роберта Редфорда я б і сама закохалася (не тому що його герой мільйонер). Така харизма, переконливо, навіть дуже. Загалом, ефектний і гарний фільм про кохання, яке не кожному вдається зустріти в цьому житті.
Ілюзії контролю - сюжет закручений, люблю таке Непрощенна - Сандра Буллок неперевершена Не дивись наверх - такий життєвий сюр
Не знаю чи комусь сподобається таке, але дуже раджу - адвокат диявола, бронкська історія - це старі американські фільми. З останнього, що сподабався - загублена) Гарного перегляду)
Також до синтементальних "Провина зірок", а також "В метрі один від одного" Обидві картини дуже схожі, змушують багато про що задуматись та цінувати життя
Розірвав моє серце чуттєвий фільм "Дівчина з Данії".. важка доля обох головних героїв... бездоганно зіграні ролі... неймовірна красуня Герда, кохання якої немає меж...