Відповідь: Фізкультурні "маньяки" Однозначно краще! Мені пару днів назад брат сказав, що я трохи поправилась, але прикол в тому, що я навмисно підкачую нижню частину (попа, верх ніг), щоб як ви кажете пропорційно якось було, бо тонкою талією від природи похвалитись не можу, а папа-ноги якщо не тренуватись щезають а "спасательний круг" росте...
Відповідь: Фізкультурні "маньяки" це все відносно, в мене руки тепер теж виглядають більші, але ж я не жиром запливаю, а нарощую м'язову частку. Ноги у мене ніколи не були маленькі, але власне завдяки присіданням-випадам вони зовсім змінили форму. Раніше для мене шорти коротенькі-то було табу і я була впевнена, що ну така в мене конструкція, не моє то. Ну гени такі по маминій лінії. Але то таки були не гени , а жирок :D, зараз в мене і досі його на ногах достатньо, але зовсім мають інший вигляд
Відповідь: Фізкультурні "маньяки" і я після чотирьох місяців тренувань, вже бачу результати - в мене виросла попа!!! вже десь на другому місяці занять мені почали говорити, що трошки поправилась, але сама я побачила результат тільки тепер, довоооольна)) все-таки ті випади і присідання з вагою творять чудеса
Відповідь: Фізкультурні "маньяки" та не такий вже дрищ, але для пропорцій гарних тре задню дельту нарощувати + тріцепс.. біцепс сам по собі виросте. А взагалі кльово і стильово хоч і з двома футболками)))
Відповідь: Фізкультурні "маньяки" на тій фото я ще до тренувань з тренером, тому воно впринципі за якийсь час змінилося, бо на м'язи спини ми велику увагу звертали, от над тріцепсом не люблю працювати, ага, признаюся, рук троха шкода, але часом таки щось роблю, плюс на функціоналці часто щось є.
Відповідь: Фізкультурні "маньяки" дівчата, порадьте. Думала писати в тему про "слаба", але не впевнена.. Останнім часом (місяці 4-5) я дуже активно займаюсь спортом (джамінг - 2 р/т. + стречінг - по суботах). Навантаження, звичайно дуже сильні, особливо - на ноги/попу. Переваги JUMPING: подобається мені страшенно - і я ще так тішилась, що нарешті - знайшла свій спорт/зал/час і тп.. Останній тиждень був дуже багатий на різні події - змушена була довго ходити/стояти + на підборах, проте на спорт не ходила тимчасово. І нещодавно почала відчувати як болять мене вени, вони стали більш синюшні і я, чесно кажучи, злякалась, бо в мами є схильність до цього.. Підкажіть, якщо на і після занять спортом ноги не болять, я почуваюсь добре, але зараз поступово почали вени боліти - то може бути від спорту (я раніше постійно займалась фітнесом, тому не вважаю це великим стресом для організму, хоча..)? Чи все ж, це проявляється генетична схильність до цього? Може все це я дурниці пишу, не знаю, але завтра хочу йти на спорт, але боюсь зробити гірше..
Відповідь: Фізкультурні "маньяки" Monopoliya, а тренер що каже? По джампінгу вони проходили сертифікацію, тому тренер має найліпше знати відповідь на це питання
Відповідь: Фізкультурні "маньяки" не питала ще в тренера.. і до лікаря ще не ходила, бо то тільки в п*ятницю в себе побачила в дзеркалі такі ноги( Я таки маю надію, що просто цей тиждень були сильні навантаження на ноги - 12 годин сидячої дороги, день на високий підборах, день шопінгу в Польщі ітд.. Спорту якраз не було - може, даремно грішу на нього.. Завтра поговорю з тренером, що скаже..
Відповідь: Фізкультурні "маньяки" Таня, думаю то в тебе від підборів і того темпу життя зараз, але от воно вилізло, то тепер по любе треба з кимось знаючим порадитися щодо джампінгу, бо там таки нагрузка на ноги.
Відповідь: Фізкультурні "маньяки" Пити треба під час і після бігу, щоб поновити запас води. Це дуже важливо. Мязи від бігу не руйнуються
Відповідь: Фізкультурні "маньяки" Я сьогодні з тренером займалась з Flexi-Barом. Незвично, потрібно напружити все тіло, щоб вдалося рухати тією штукою Спочатку було важко, потім вже, як знаєш, що робити, то навіть отримуєш задоволення. Кому цікаво, тут все написано і є відео вправ: Flexi-Bar
Відповідь: Фізкультурні "маньяки" так, не знаю чи назавжди (хто ж то знає), але мої смаки змінились, мабуть так
Відповідь: Фізкультурні "маньяки" Я сташний фітнес-наркоман, займаюся індивідуально з тренером 3 рази на тиждень, тепер ще й плаваю 2 рази на тиждень по 3000м.
Відповідь: Фізкультурні "маньяки" Інтенсивні вправи, коли немає часу На кожну вправу 30 сек, 10 сек перерви. Всього комплекс займає 7 хв. Взято звідси