фотоапарати

Тема у розділі 'Техніка', створена користувачем Тетянка, 15 Квітень 2009.

1. Галя_у_стразах

Галя_у_стразах Well-Known Member

Відповідь: фотоапарати

Олімпус - це классно і дешево, але є кілька "але".
    1. Це матриця, яка може давати або фіолетовий відтінок або жовтий. Це многолітня проблема Олімпусів і, я так розумію, що вони самі не знають в чому проблема.

2. Він повільніший за кенон

• Подобається Подобається x 1
  2. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

В мене Olympus SP-510 UZ
    Найбільший недолік це його габарити.
    При включеному штутному освітленні, якщо фотографувати буш вспишки, то на фото багато шумів виходить..але то напевно у всіх так.
    А в цілому дуже задоволені, якщо ще врахувати що фотоапарати інших фірм подібного класу і кількості опцій набагато дорожчі а якість фото та сама.
    Я б не сказала що на фотках присутній фіолетовий чи жовтий відтінки...абсолютно природні і нормальні фото виходять. А щодо швидкості, звичайна швидкість......хоча може в когось інші вимоги

• Подобається Подобається x 3
  3. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Перепрошую, не 550 а 630:8:
    Все-таки завеликий він як не для професіонала, а бігати за малим ловити момент...

4. Галя_у_стразах

тоді вам круто повезло. я жкажу навідь фірма олімпус не знає в чому проблеми. а в мене ще питання до вас - ви друкуєте знимки?

5. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

В мене Олімпус сп-350.Задоволені дуже.Знимки друкуем-все ок!Маленький компактний.Для "любітеля"-хватає!!Просто я б сказала при виборі завжди треба ставити питання "для чого він мені.."бо кенони-більш професійні,а олімпуси все таки більш "повсякденні".Хоч мій пережив все: і Крим І Рим і падіння і злети...але живий і фотки робить гарні!

6. Галя_у_стразах

у кенона як і у олімпуса є і професіні і непрофесійні лінійки. я дуже рада що вам повезло, просто маю багато випадків - коли не повезло. а кенон коштує дрожче виключно через бренд,я кий ніби гарантує надійність і якість. то так само як купувати просто кросівки чи кросівки саломон

7. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

а мені кум дав поюзати Pentax 200K моїм приємнив враженям про не розреклямований бренд нема межі. Фоткає суперово, не шумить, швидкий в роботі, не важкий і взагалі чічя-ляля. Ніяк не маю часу знимки показати.... нічьо от Яся підросте завалю форум своїми фото-спробами.

8. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

всім дуже дякую за поради! Я вже теж при новому фотоапараті!(попередній був самсунг, який безнадійно поламався). Купили..."Соні" ,про який навіть не думала! Вибирали між кеноном і олімпусом, а в результаті маю соні, повну назву зараз не скажу, бо все поховала від малого, який теж дуже зацікавився покупкою :). Вивчаю поки що....

• Подобається Подобається x 5
  9. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Да вот треба.....але наразі всі фотки на харді тримаємо...
    Але наскільки я знаю, якіть фоток( кольори ) ще дуже залежить віж можливостей фотолаботаторії.
    Чоловік все мене підбиває купити прінтер і друкувати фотки вдома, благо фото-паперу завалісь, але я все щось тягну з цим:confused:

10. Галя_у_стразах

Так залежить, але ми беремо ідеальний варіант, коли дизайнер в фотолабі наш знайомий і раективи теж свіжі :)

Порадила би друкуати у фотонові на шевській

11. Галя_у_стразах

Ви тепер якось фоткі викладіть :), цікаво подивитися - соні теж непоганий вибір

12. карапуз

карапуз Well-Known Member

Повірте,друкувати фото вдома вийде Вам набагато дорожче ніж в лабораторії..Ми купили кольровий принтер,трошки побавились і закинули ту справу:confused:.

• Подобається Подобається x 8
  13. Zlju4ka

Мій чоловік то саме каже.Але ми купили щоб бабусям-дідусям "світлини"віддавати,бо прийдуть вгості і починається..ой а нам таку зробити?а ми все забували..а тепер зразу В друк і всі щасливі!:)

14. Галя_у_стразах

не погоджуюсь, вдома дешевше виходить. ну при умові звичайно, якщо порівнювати з цінами за якісні фотографії. в мене знайомі купили фотопрінтер і дуже задоволені

15. Zlju4ka

Ні!Якщо врахувати всі картріджи з фарбою і якісний папір для друку-то виходить дорожче ніж у фотостудії!Вдома хіба що зручніше..але не дешевше то однозначно!

16. Irusya

Irusya Well-Known Member

В мене такий [​IMG]
    Дуже довго вибирала з поміж цифрових мильничок і цілком задоволена. Купили до нього акум. батарейки, котрі заряджаємо раз в 1-2 тижні. крім того картка пам"яті на 2 г, що зручно десь в подорожах - влізає сотні фото. Якість фото також подобається. Основне навчитись правильно користуватись і фоткатись в правильному режимі. Правда купу функцій я ще не і знаю....

17. Галя_у_стразах

ок може я невсе врахувала :), але в мене знайомий дизайнер, тому проблем немає взагалі

18. Птася

Птася Well-Known Member

на домашньому фотопринтері якість фоток все ж таки страждає, ми теж має принтер для бабусь і дідусів :) але якщо в альбом то друкуємо тільки в салоні.
    в мене вже третій цифровик, починала з Olympus (якістю задоволена), зараз користуюся Canon Ixus 65 [​IMG], зручний, компактний, фоткі хороші виходять, добре знімає макро.
    А другий фотік більший, якість відмінна, фотки якісні як на компі так і при роздруковці. Функцій багато, якщо для домашнього фоткання, більшість з них не використовується. [​IMG]

• Подобається Подобається x 5
  19. kristina

kristina Well-Known Member

Також хочу зараз купити фотоапарат. Не дуже дорогий, любительський як на мене.Пропонують Kanon A 480. Olympus Fe 320 та 330.Ще Panasonic ls80. Може у когось є якись з тих. Переживаю впринципі за то ,щоб довго тримав акамулятор, чи батарейки. Ато наслухана про такі, що роблять пару фоток і все, а салоні потім розводять руками, що мол сильний фотік ,десь там зробили, а наші українські зарядні пристрої їх не витримують.

20. Галя_у_стразах

я предлагаю брать Кенон :)

• Подобається Подобається x 2