фотоапарати

Тема у розділі 'Техніка', створена користувачем Тетянка, 15 Квітень 2009.

1. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

Відповідь: фотоапарати

Canon EF-S 18-55mm f 3.5-5.6 IS II має стабілізатор. це добре. Але дуже скоро відчуєте потребу в інших об"єктивах. Кіту Вам буде замало.

2. terezka

terezka котяка-вишивака

для початку непогано, щоби відчути якого саме об"єктиву бракує. І щоби визначитись походу, що , в основному, буде фоткатись

3. StarKa

StarKa Member

ну тоді однозначно краще брати кіт. Той самий обєктив за менші гроші. Поцікавтеся правда ще обєктивом Canon EF-S 18-105mm f 3.5-5.6 IS II він теж мабуть в кітовому варіанті буває. Різниця в ціні не має бути велика, а на практиці дасть більше зуму - що приємніше..

4. Руда Лисиця

може 18-135?
    нуу...тоді різниця майже 300 баксів.
    http://www.kt-group.com.ua/?product_slug=canon-eos-1100d-kit-18-55mm-is-ii&productID=1120081
    http://www.kt-group.com.ua/?product_slug=canon-eos-1100d-kit-18-135mm-&productID=1120610

---------- Додано в 11:32 ---------- Попередній допис був написаний в 11:27 ----------

Звичайно. Я от наприклад бачу, що мені хочеться вже щось типу 10-22, і до 55-135

5. lesja.f

lesja.f Well-Known Member

Дуже дякуємо усім за такі роз'яснення, вся ця інформація нам дійсно допомогла.

от є ще одне запитання, чи можна у Львові купити не "китай" і де ?

6. sani

sani New Member

а для чого? думаєте "made in pidvalzubra" - краще буде?
    навіть комплектуючі до "яблука" роблять у китаї... ;)

7. Іриска

Іриска Well-Known Member

прошу поради: хочу купити фотоапарат, щоб зі собою брати на прогулянку з дітками, такий щоб у кишеню взяти, не громіздкий, відносно легенький, ну і щоб якісні фото робив, бо проф фотік маєм. Маю 3 варіанти:
    1. Canon PowerShot SX130 IS
    2. Nikon Coolpix L110 (трохи мені великий, але якщо з 3 найкращий, то...)
    3. Canon PowerShot SX210 IS (його дуже хочу, але чи варто...)

8. dimalozz

dimalozz Well-Known Member

Можна, просто є моделі які роблять тільки в Китаї, є такі що тільки в Тайланді, тільки в Японії і т.д. Це залежить не від магазину де ви купуєте, а від класу моделі і політики виробника. В японії збирають тільки топові камери і об‘єктиви. Тому якщо камера коштує менше 2000уо то на Японію розраховувати не варто (тим більше там зараз рівень радіації підвищений, і взагалі всі компанії постраждали від землетрусу і ще додаткову частину виробництв перенесли в інші країни). Не переймайтеся тим.

9. Руда Лисиця

1100Д виготовлено в Тайвані(якщо не помиляюся, бо під під рукою нема. але точно не в Китаї)

10. dimalozz

dimalozz Well-Known Member

Нема змісту брати такі великі, розмір разом з сумкою буде майже такий як в дзеркалки (тобто все одно в сумочці чи в кишені носити не будете), а по якості - така сама мильничка тільки більше зуму. Подивіться в якої камери світосильніша оптика, акуратний дизайн і зручні розміри, потестуйте в магазині, прочитайте відгуки в інтернеті від реальних користувачів - і купуйте.

11. Руда Лисиця

lesja.f,
    раджу подумати ще відразу за сумку до фотоапарата.

12. Holly

Holly Moderator

я теж такими критеріями керувалась :) свій вибір зупинила на Sony Cyber-shot DSC-W35 Мені подобається, хоча чоловік наполягав на професійному

13. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

14. Holly

Holly Moderator

15. Іриска

Іриска Well-Known Member

16. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

17. levandivka

levandivka З яйцями...

Ой...
    Про гарантію я б не заікався...

Правильно! З місцем під спалах, пару об'єктивів, акумулятори.

Останнє редагування: 21 Вересень 2011
  18. Іриска

Іриска Well-Known Member

ну Розетка також виписує гарантію і проблем з нею нема - у нас в ноуті полетіла батарея за місяць до закінчення гарантії - нам за тиждень на нову поміняли.

19. LILY

LILY Well-Known Member

Іриска ми коли собі придивлялись фотоапарат,то їздили в ашан там є пару магазинів з фотіками які можна потестити,і "міряли/тримали/мацали" то дуже зручно в руці лежить Кенон 130,а отой другий кенон там вспишка трохи незручна,вискакує неочікувано і пальці нема куди дівати і трохи незручно тримати...а якість фото думаю буде однакова.Ще подивись мав вийти кенон 150 може кращий.....

Хоча по дизайну 210 гарніший,а 130 нагадує фотіки на плівку,але може то просто золотистий колір так дає....

20. Smorodynka

Smorodynka Member

Підкажіть, будь-ласка!!! За допомогою шнура скинула фотографії з фотоапарата на комп"ютер. Через 10 хв захотіла зробити фотографію, включаю фотоапарат, дивлюся, що всі фотографії пропали, а нових не можу зробити, бо пише червоним коліром "защита от зап." і стоїть червоний знак оклику. Я вже витягувала батерею, картку пам"яті, нічого не змінилося. Що це може бути? Фотоапарат Olympus M digital 600