Відповідь: Фуршетний стіл Декілька фото зразків оформлення столу для шоколадного фонтану а такий маленький, але подвійний фонтанчик я знайшла в якомусь американському інтернет магазині(150$)
Відповідь: Фуршетний стіл нікого не відмовляю, але скажу враження зі свого дсвіду. Була на весіллі 100 чоловік, фуршет з фруктами і шоколадний фонтан - врвження не справило зовсім, купа люду, дітей, яким це все капає і офіціанти, котрі не встигають все це приводити до ладу((( на мою думку, фонтани класно, коли людей не багато, тобто для вечірок, і коли мінімум дітей - тоді все гарно та смачно
Відповідь: Фуршетний стіл А я вже фонтан замовила. Хочу добавити, що була на весіллі на 300 чол., де був 1 великий фонтан на окремому столі, до якого можна було добратися з усіх сторін, можливо тому ніякої штовханини не було. А та пані, в якої ми його замовили сама й обслуговує, слідкує щоб завжди було досить тарілочок, щоб все було чистенько, тому думаю все буде ОК!
Відповідь: Фуршетний стіл Була на весіллі з тим фонтаном. Висновок: наші люди тим не вміють користуватися. Народу біля нього товпилося багато, найчастіше наливали той шоколад по горнятках, осільки з горняток стікав той шоколад, то сусідів по столу теж могли заляпати. Я в свому кремовому костюмі не ризикнула підійти, а чоловік приніс мені троха в горнятку і на тарілочці фруктів, сиділа з вилкою за столом і дивилася як штовхаються люди біля фуршетного столу.
Відповідь: Фуршетний стіл Дівчата, як ви рахували скільки алкоголю потрібно? якщо з горілкою - ясно (1 пл./чол.), то скільки потрібно вина? купувати сухе чи н/с? а коньяку на фуршетні столи? ми купили 2 ящики (має бути до 150 людей). але тепер думаю, що то певно мало... не знаю, що робити з мартіні. воно дороге - купити мало (5 пл) - буде мало, багато - дорого...
Відповідь: Фуршетний стіл Ну тут важко так точно сказати, бо все залежить від Ваших гостей, бо для прикладу у нас навіть більшість жінок надають перевагу горілці на весіллі,та й нам господиня радила не багато брати. Нам на 100 людей сказали взяти по 7 пляшок білого і червоного.
Відповідь: Фуршетний стіл я б радила сухе, воно корисніше... але ви дивіться по гостях... побачила таку тенденцію, що люди з великих міст більше пють сухе, а з малих і сіл н/с... ну і хто більше за здоровям слідкує - теж сухе як варіант - червоне сухе і біле н/с.. ІМХО то найсмачніші варіанти і хай кожен собі вибирає до смаку... як на мене мартіні лишнє, не знаю чому всі так боготворять "штучний" продукт, але на фуршетних столах дійсно найбільш підходящий варіант... спробуйте замінити хорошим лікером з доступнішою ціною
Відповідь: Фуршетний стіл а якщо на фуршетному столі ставити тільки коньяк? ну і там же апарат з кавою/чаєм, маленьку пепсі, мінералку і т.п.? купити замість Мартіні якийсь дешевий замінник (маренго, Тріно) - мож краще вже нічого не купувати .... хм.. я рахувала, щоб по 20 білого і 20 червоного... на 150 правда людей.
Відповідь: Фуршетний стіл 40 пляшок вина - однозначно забагато, ну хіба Ви дуже добре знаєте всіх гостей, і вони надають перевагу винам - тоді справді така к-ть не буде зацвою а щодо Мартіні - дуже його люблю на фуршетному столі, лікер - чомусь вже не те, тому я б радила або Мартіні, або лише коньяк (тільки не беріть Маренго і Тріно!!) думаю 6 пляшок Мартіні на таку к-ть гостей - цілком достатньо, не всі його люблять)))
Відповідь: Фуршетний стіл я взагалі напів-солодкого не визнаю, або сухе, або десертне. Погоджуюсь з Багірою, що нормально буде біле напів-солодке і червоне сухе. Бо ті хто люблять сухе, надають здебільшого перевагу червоному, біле хіба до риби, а ті хто люблять напів-солодке, то їм всеодно чи біле чи червоне.
Відповідь: Фуршетний стіл То залежно від уподобань і від погоди. Ми на фуршетний стіл поставили 5 пляшок мартіні на 110 чол., їх розпили, то доставляли коньяк. В липні жара стояла - 2 ящики вина пішли на ура н/с білого і сухого червоного, а горілка - багато полишалося, брали 0.5 на чол.. Був ще окремий стіл з бочковим пивом і квасом з копченим сиром (обслуговувався окремо барменом), горішками чіпсами і т. д., квас випили весь, пива троха на дні залишилося.
Відповідь: Фуршетний стіл я теж люблю тільки сухі вина. п/с хіба шампанське. але як краще закупку того всьго організувати щоб не було замало і щоб не вгепати купу грошей, щоб все позалишалось... от проблема. як на мене - нехай буде забагато, але аби не замало. от і думаємо. до речі, коньяк має дорожчати - хто не купив - спішіть... ---------- Додано в 15:31 ---------- Попередній допис був написаний в 15:30 ---------- а ви то десь спеціально замовляли?
Відповідь: Фуршетний стіл Родич чоловіка має бар, а взгалі можна взяти бочку на Львівському пиві(пусту тару повертається), головне, щоб в ресторані був бармен, який би ціле весілля обслуговував гостейі стійка для розливу. Нам попався такий класний, що ми йому ще додому пакунок і спиртне крім грошей дали. Єдине, що в ресторані бокалів на пиво не було, то ми одноразові ставили.
Відповідь: Фуршетний стіл Ми на 60 чол.брали 7 білого і 7 червоного вина ,якраз хватило по 1 може лишилося.Мартіні на фуршеті 7 пляшок 0,5л і 4 коньяку нам вистачало.Все залежить від молоді і більш старшого покоління хто що п!є в залежності від цього можна вирахувати скільки чого треба....
Відповідь: Фуршетний стіл Я недавно була на весіллі, де фуршетний стіл бів поділений на зони- наприклад- пиво і риба і все до пива- сир був також там(копчений косичка), кава та чай і невеличкі смаколики до них, віскі, мартіні, шеріданс.. та такі дорожчі напитки і... український фуршетний стіл- самогон, бурячанка, сало в різних приправах.. догадайдесь де всі паслись постійно???? біля самогону.. та так його хвалили... тільки перерва- всі до самогону.. і сміх і гріх.., але ж весело було!!!!
Відповідь: Фуршетний стіл Я пригадую,що ми довго думали яке пиво брати.Хотіли бочку,але нам в ресторані сказали,що то треба щоб було таке пиво,як в них,бо на кожного помпа(чи як то називається) інша.А ми хотіли Микулинецьке,бо воно добре.То в результаті купили пляшки і все було супер! Головне,щоб був холодильник,особливо якщо влітку весілля.Все-таки з холодильника пиво краще.Я спочатку думала,що то буде трохи незручно,будуть всі відкривати пляшки і лишати напівпорожні.Але все було добре,хто пив пиво,то допивав все І нам ще потім лишилося купа.
Відповідь: Фуршетний стіл це я хіба мушу в чоловіка спитати,як він приїде.Бо він за то відповідав,я вже й не пригадую..