Галерея гри "Анонімний Миколай 2"

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем LuBimaya, 14 Грудень 2012.

1. MYR

MYR Member

Відповідь: Галерея гри "Анонімний Миколай 2"

Ось і мій подаруночок від форумлянки Seppy:[​IMG]
    Отже я отримала чудові зірочки на ялинку(в тон моєї новорічної декорації для ялинки), блиск для губ, кремчик для рук, магнітик зі Львова, і файнезну чукуляду, а моя донечка отримала суперовий набір для тврчості і розмальовку. Ще раз величезне дякую.
    І окреме дякую форумляночці Сorena за величезну чукуляду яку вона передала помічникові Миколая.

2. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

Дійшли руки показати мій подаруночок від форумлянки Dzintars.

Отримала я красиву різдвяну свічку, та іграшки на ялинку, це все зараз гарно прикрашає нашу хатинку :)
    Шкарпетку з ангеликом повну цукерок ( до фото не всі дожили :)) і інші смаколики! Якраз для такої солодкоїжки як я!
    Дякую, ще раз за подарунок і гарний настрій!!!

3. solomka

solomka Active Member

Нарешті і я маю час показати свій подаруночок. Моїм Миколаєм була Мар'яна-Пупсик.
    Отже, я отримала три солом'яні кругленькі кошички різного діаметру, книжечку для діток про Миколая і листівочку з вітанням. Всередині кошичків були солодощі і мандаринки

4. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Отже, мій Миколайчик був аж з Польші, довгу дорогу пройшов мій подарунок, особливо через нашу найкращу пошту, але він вже у мене. Відкривала я його, звичайно, зразу ж на вулиці біля пошти (боялась всередині людей налякати своїм азартом:girl_nea:) і побігла відразу ж додому хвалитись. Все таке чудове-чудове. Чайок - ммм, який запах, і який неповторний смак. Справжній різдвяний смак. Особливо такий чайок смакує під музику з різдвяними піснями. Солодке - звичайно, дітям дісталось. Рукавичка - не мала я такої різдвяної рукавички, і ще так думала, що потрібно мені на кухню щось різдвяне. А Миколай почув мої думки:girl_smile:
    І найбільша моя радість - шкарпетки-тапки. Я не знаю, чи буду їх знімати. Я, мабуть, буду в них жити:girl_spruce_up: Діти прийшли з вулиці і хотіли їх стягнути з мене. Але де там, я не піддалася:girl_crazy: Ще маю бальзам для губ, куди ж без нього зимою:girl_impossible: І дуже гарну листівку з чудовими побажаннями.
    Миколайчик мій, велике і щире ДЯКУЮ. Ти мене дуже потішив. Я була, мабуть, чемна цього року.

5. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Нарешті і я добралась до компа)))(Фото виставляю ті що,Миколайко, надсилав організаторам,тому що я не встигла то все сфоткати)
    Моїм Миколайком була :girl_curtsey:Марина-Nattsol,і я отримала чудові презентики)))Отже з рукодільної частинки ,там були смачнючі маффінчики,які ушуршали відразу на роботі))навіть не встигли їх сфоткати),чудова листівочка,яку вихваляв весь офіс).Також я отримала горнятко з оленятком(якраз мене так називають на роботі:haha:),гарний новорічний підсвічничок,та велику коробку солодкого))).Все дуже сподобалось:haha:Дуже дякую,Мариночко)):girl_spruce_up:

6. Virginia

Virginia Well-Known Member

Моєю дарувальницею була Sera. Дуже дякую Галі за чудові подарунки і святковий настрій!!!
    Отже, шоколадний календар, календар-органайзер (дуууже актуально для мене), жучок-шнурівка для Мартусі і смачнюча шокодалка. Дякуємо!!!

7. olya_d

olya_d Well-Known Member

Моїм миколайчиком була Женічка і підібрала чудовий подарунок: в коробочці було гарне святкове горнятко, засипане солодощами, велика пачка горіхів, дзеркальце, смішні сніговички, які зараз чемно сидять на поличці в дитячій кімнаті, і вітальна листівка з дуже гарними побажаннями:
    [​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG]

Дуже дякую за чудовий подарунок!

8. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Ну нарешті мій фотоагрегат повернувся в мої руки і я відзвітуюсь, а точніше повихваляюсь!!!
    Олічка-Алго, дуже великі дякі від усіх нас, ми отримали масу приємних емоцій і позитиву.
    Я отримала на кухню класний дзбанок на сипучі - незамінна річ на кухні, дуже стильні іграшки на ялинку, Іринка свою любофф - щось щоб на ялинку і малювати - класні творчі набори, солодке не дожило)
    Окремо дякую за класну, таку святково-різдвяну листівку і теплі, щирі слова.

9. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

Нарешті я подолала свій технічний кретинізм й можу похвалитись фото отриманого подарунка (даруйте, фото правда не найкраще)
    Моїм Миколайчиком була olena і подарунок я отримала такий мімімімій, що інший би годі було придумати.
    По центру красується моя давня мрія (ну от ніколи не доходили руки її реалізувати) - (фанфари) шоколадне фондю :girl_tender:. Ще й дизайн такий шоколадний-шоколадний.
    Праворуч - підсвічник "Санта на паротягу". Надзвичайно облюбований Мартином, щось ну дуже він йому подобається. А які міни у нього коли він до того Санти щось "говорить" то треба бачити.
    Ліворуч - це щось таке неймовірне, що мені аж до сьогодні шкода це розпаковувати. Це екоторбинка запакована у вигляді кексика й прикрашена вишенькою. Мало того, що вона ну геть у наших-наших кольорах (маю на увазі салатовий) так ще й так екзотично подана. Трошки потепліє то й юзатиму її наповну, а наразі лише любуюсь. :girl_curtsey:
    Позаду підсвічника книжечка-пазл для Мартинка про транспорт. Дуже йому подобається гортати сторінки, а ще й пересортовувати їх.
    Також отримала Ганнуся шоколадного Миколайка з братією сніговичків, а ми з мужем двосторонню шоколадку. Цікава штука вийшла. Шоколад з одного боку білий, а з іншого темний. Ми ще з чоловіком жартували/пробували, яким боком смачніше на язик класти.:girl_wink: Вона з обох боків швиденько... пішла.
    А ще...
    А ще я отримала ну мега смачнезний тортик. Такий пухкенький, ніжний, мабуть з цукатами та горішками та надзвичайно повітряно-легким кремом. Смакота неперевершена :girl_tender:! Але от фото, нажаль, нема. Не встигли.

10. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Моїм Миколайком в цьому році працювала Мар"яночка. І це було для мене величезним сюрпризом, адже в "Осінній рапсодії" моєю дарувальницею теж була вона:girl_in_love:

Отож хвалюся:

Мар"янко, я дууууууууже дякую за усі такі приємні і чудові даруночки!

Останнє редагування: 28 Грудень 2012
  11. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

Я думала, що буду остання хто покажить свого Миколая! Хочу подякувати форумлянці, яка подарувала такий гарний подарунок. Дитина перша все поділила :), на ялинці красуються чудові фетрові іграшки! Дякую

12. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

нє... останньою буду я.
    бо я вічно забуваю похвалитися (а у Великодньому обміні так і не похвалилася, зараза така, Гнома вибач)
    Загалом я того року була мегачемною, або так думав мій Миколайко. Бо обдарував мене красотами неземними, потрібнющими і зробленими/купленими з любов*ю. Шоправда чаю мій Миколайко так і не попив, зате у коридорі дві години пробалакали.
    Мені Миколайко у вигляді Задерушки приніс дві книжечки, чиколядку, прикраси на ялинку, неймовірну гарну прикрасу на шию) до сукенки яку мені приніс інший Миколайко (мама), личить ідеально), парфуми, листівочку з теплими словами.
    Дякую. Дуже дуже. І сорі шо так довго не дякувала.

Вкладення:

• IMG_5235.jpg
      IMG_5235.jpg
      Розмір файлу:
      292,4 КБ
      Переглядів:
      111
  13. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

Я щось зі святами, плюс трішки зайнятість через весілля сестри чисто забула виставити фото свого подарунку від Миколайка.
    Моїй Миколайком була Полуничка. Отримала я таку величеньку коробку, а там ціла купа подаруночків.
    А всередині ось така купка подаруночків: сумочка-клатч, браслетики, суперова кава, якраз така, як я люблю, платок на шию, діткам збірка мультфільмів і книжечка з новорічними мультиками, шоколодний дід морозик і просто смачнющі мандаринки, виявляється були зовсім без хімії, бо то свої, можна сказати з городу))
    Дякую Полуничко за такі гарні подаруночки і за таке свято, яке ти нам подарувала. І ще раз прошу вибачення, що так довго не виставляла фото.

14. roksolanka

roksolanka Well-Known Member

Моїм миколайком була Юля GONE BABY GONE.

Отже, це було: дуже стильне горнятко, ялинкові прикраси (сніжинки і сніговичок), які вже прикрашають нашу ялинку, кухонний набір (рушничок, рукавичка і прихватка), набір для душу-ванни і дужжжжжжжжжжже смачні цукерки-шоколадки Twix.

Дуже надіюсь, що все сфотографувала і нічого не забула.

Дужжжжжжжжжжже-дужжжжжжжжжжжжже дякую Юлю за чудового Миколая!!!!!!!!!!!!!!!!!

15. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Мабуть я таки остання(((.
    Дуже вибачаюся в мого Миколайка, що так забарилася!!!
    Отже, моїм Миколайком була Shatenka. І ось таку красу я від неї отримала:
    [​IMG][/URL][/IMG]
    Чашка з новорічним візерунком, купа цукерок, шоколадка, білий чай, свічка в керамічній вазочці, теплющі шкарпетки і відкритка.
    [​IMG][/URL][/IMG]
    Книжечка про Миколая для сина і чудово пахнучий гель для душу.
    Мандаринки до фотографування не дожили))).
    Тео від тої величезної коробки з подарунками був в захваті))).
    Дуже вам дякуємо за відчуття свята!!!

16. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Ой мені так соромно....Хотіла похвалитися своїм подаруночком одразу, але полетів наш комп'ютер, а фото залишилося на ньому і практично доступу до ДП я немала. Хіба з телефону. Тому виправляюся! Моїм Миколайчиком була preciosa . Дімка мій дуже тішився, бо йшли миколайчика забирати пізно ввечері на санка ))) А ще й мама не позволила на пошті відкрити посилочку, а інтригу тримала до самої хати. А дитина всю дорогу їхала на саночках і намагався виколупати дірочку, щоб подивитися що ж там Миколайко передав ))))) Отже хвалюся!

17. oksumoron

oksumoron Active Member

сьогодні до мене завітав Миколайко!
    дуже дякую Liliyah Romanova, яка і стала моїм посланцем Миколайка з далекої Канади!

чого тільки не було в моїй чудо посилочці!
    смішний блокнотик, із совами в який записувати собі нагадування!
    прикраси для винних фужерів, у формі сиру, вина, винограду! я навіть і не здогадувалась, що такі існують!
    відкриточка із сніговиками! і ще одна чудо відкриточка, відкривши яку, знаходиш пакетики чаю!
    гарні наклейки для декупажу!
    і ще велика коробка в якісь були і серветки, і скряна дощичка і ножик, і все це сирно- винної церемонії!
    і на завершення багато солодощів!
    дуже дякую Лілю!

18. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Перепрошую, що так затягнула з викладенням фото. Зазнимкувала я зразу, а поки добралася до тих фото, то вже місяць минув, а я й не помітила.

Моїм миколайчиком була Іра (Cifalius).
    Іра вирішила мене й мою сім'ю розбалувати наніц і надіслала нам цілий мішок цукерків. :nyam2: Ми, правда, чемні, їли їх цілий тиждень (ну, бо діткам ми цукерків не даємо, самі з мужем поїдаємо, коли ті не бачать:connie_pull-pigtail). А ще в пакунку була книжечка, яку хлопці читають так само заціквалено, як її досліджує рученятами й двома зубчиками Мелася; дві сопілки, в одну з яких мені постійно доводиться дути самій, бо Натусик ще не вміє, то лиш ходить за мною і просить, аби я подула :girl_haha:
    А ще магнітик файнезний, який уже оселився на моєму холодильнику, та гарнющі кульчики від Alexx, які Дарко постійно намагається в мене поцупити, так вони йому подобаються, от тільки ще не знайшов їм застосування, то приносить мені й заставляє вдягати у вуха. :girl_haha:
    І мушу показати ще солодкий дитячий малюночок, який також був у пакунку.
    Дуже дякую за подаруночок для всієї сім'ї!!! :girl_tender::girl_tender::girl_tender: :kiss:

Останнє редагування: 31 Січень 2013