Галерея гри "Анонімний Миколай - 3"

Тема у розділі 'Форумні обміни', створена користувачем Музик, 15 Грудень 2013.

1. Kapitoshhka

Kapitoshhka Well-Known Member

Відповідь: Галерея гри "Анонімний Миколай - 3"

Я нарешті знайшла кабель від телефону, тому можу показати свої подаруночки)))
    Моїм Миколайком була Оксана Муська
    от що я знайшла у великій ( гарно запакованій коробці):
    * для доцьки : іграшки на ялинку, витинанка і розмальовка [​IMG]
    * для мене (дуже класна книжка з Новорічною випічкою і кухонна прихватка з рушничком)
    * така корзинка зі смаколиками ( прада доця вже пару шт. втигла з'їсти, доки я сфотографувала)

2. terezka

terezka котяка-вишивака

прийшла показати подаруночки від Насті Nastylove

імбирні пряники, чайок з барбарисом, цукерок багато-багато, пуделочка для зберігання, прикраси з натурального аметисту, бальзамчик для губ з лавандою, лак для нігтів, і просто неймовірна туалетна вода (1000% влучання, хоч то надзвичайно тяжко мені щось підібрати)

все що тільки можна відібрати і поділити (між мною і чоловіком) - уже поділено:haha: Ще би, така смакота!
    Дякую за неймовірний сюрприз!:girl_in_love:

3. Муська

Муська Well-Known Member

Ну , от нарешті і я добралась до фотіка і скинула фото подарунка на коп"ютер.
    Отже, моїм Миколаєм, виявилась дуже симпатична і цікава форумляночка Shatenka. Коли вже зрозуміла, хто мій Миколайко була приємно враженна, бо якраз на днях в ту сторону також висилала посилочку :)
    На пошту їздила з старшим, і він ніяк не міг зрозуміти, чого це мамі подарунок Миколай приніс швидше ніж йому :girl_wink:
    Додому ми привезли дуже гарно запакований пакунок, а в середині знайшли отаке:
    І розмальовки та пазл для малих, і дитяча книжка, і блокнот мені(особливе дякую, бо мені якраз він дуже доречний) і гель для душу і прикраса на ялинку. І декоративна шкарпетка (малий повісив її на гачок і заявив, що тепер кожного ранку там повинен появлятись подарунок :girl_blum:) з гарненьким сніговичком. І цукерки і мандаринки, які ледве встигла сфоткати, бо малі накинулись на те добро, ніби сто років не бачили цукерок і мандаринок :girl_haha: (певно мама голодом морить):girl_haha:
    І саме головне це теплі слова у листівочці від Тані.:girl_yes:
    Чесно кажучи, я була чемна але не думала, що аж настільки :girl_tender:
    Дуже дякую Тані за такий шикарний подарунок, дякую організаторам за позитивні емоції.

4. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Моїм Миколайчиком була Наталя Fleshka.
    Я все ніяк не викладала, бо коли час, то вже нема сили писати, а коли є бажання писати, то бракує часу. Вирішила більше не тягнути й поділитися зі всіма фото свого чудового подарунка.
    Наталя вгадала з подарунком цілковито. Я дуже люблю різного роду коробочки, а такі завжди шкодую собі купити. Меласі вони теж дуже подобаються, тому доводиться класти їх десь високо, де ні вона не дістане, ні Натанчик, який любить допомагати й давати сестричці те, про що вона просить. )))
    Подяка від мене й від мого мужа за цукерки. :girl_claping: Ми дуже любимо українські цукерки й до чаю смакуємо саме ними, особливо, коли вечорами дивимося якийсь фільм. Діти теж кількома посмакували, але ми від них ховаємо. )))
    Для мого рукодільного хом'яка теж були смаколики в пачці: квіточки, листочки, баночка блискіток та файнезний папірчик.
    А новорічну прикрасу я використовую для фотографування своїх листівок. Мені якраз дуже бракувало такої речі.

Ось така гарнюня листівочка ховалася контрабандою :girl_wink: на дні пачки. :girl_tender:
    Наталю, дуже дякую за чудовий подарунок! Він мені дуже сподобався й створив святковий настрій, якого мені так бракувало. Ще раз дуже дякую!! :girl_tender: :girl_claping: :girl_in_love:

5. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

І я дякую своєму Миколайкові за такі файнезні і корисні подаруночки :girl_dance:
    Мегатеплий хенд мейд шалик "мого" :girl_claping:кольору, і як ви вгадали?
    На таку міні-ялинку завжди заглядалася ;) Серветки - гарний аксесуар до святкового столу, пару все ж заникаю для декупажу :girl_cool:
    Ну, і горнятко з малюнком вже впало в око моїй малявці
    п.с. Солодощі і мандаринки дожили до фотосесії не повному складі :girl_crazy:
    Дякую за гарні подарунки Вікторії-Kiruskin, а також дівчатам-кураторам за дитинне відчуття свята!

Останнє редагування: 26 Грудень 2013
  6. Holly

Holly Moderator

Ось таку красу отримала від Марти-Музик
    Я в захваті. Книжки то моя слабість. Книжечка із завданнями просто супер, буде нині чим дітей зайняти. Вогники прибережу до Нового року. А Миколайчика з майстерні шоколаду діти вже зхрумали.
    Дякуюююююю

7. Holly

Holly Moderator

Я в шоці, до мене знову прийшов Миколай))) і приніс дуже потрібні прикраси на ялинку і листівку, а в якому файному пакуночку а вся краса була....
    Trumbumbulja-Таня, дуже-предуже дякую
    [​IMG] [​IMG]

8. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Ну і я похвалюсь своїм подарунком. Дуже мені сподобався! Просто надзвичайний Миколайко. Моїм Миколайком була Fistawka.

9. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Ось і я нарешті добралася до фотоапарату)). Миколайчику, вибачай, що так довго.
    Моїєю дарувальницею була Hermi.
    Ось чим вона мене обдарувала:girl_tender: :
    Чудові рушнички для кухні. Якраз те, що мені бракувало:girl_yes2:.
    Запашне мило, від якого залишилася одна обгортка- Тео зразу ж в ванну потягнув))).
    Теплющі шкарпетки- гетри:kiss:. Прикраса на ялинку. Свічка. Ціла купа цукерок.
    Ну і звичайно ж- душевна відкриточка!
    Дуже дуже дякую за все!
    Там ще точно була книжка для малого. Тільки то мале чудо зразу ж розпатрошило весь пакунок, повідкривало половину цукерок, а книжку десь так заховало, що я ще досі не знайшла))). Може і ще щось пропало))).

P.S.: мені так сподобалася ця гра, що я вже нової хочу))!

10. Milady

Milady Well-Known Member

Щоб мій Миколайчик Vika не переживала, звітуюсь:girl_wink:
    Солодке перепало нашому татусеві, казав, буде рятувати мене від зайвих кг:girl_spruce_up:
    Малявчик отримав тепленькі шкарпеточки і іграшковий телефон, в якому вже успішно посадив батарейки, бо дуже йому сподобалось пальчиками тицяти і прикладати до вушка як мама і тато роблять!
    А я отримала гарну прикрасу, листівку ручної роботи з теплим привітанням і те про що давно мріяла - снігову кулю!
    Велике дякую, Вам Вікторіє, від нашої сім'ї!

11. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Накінець і я звітую. а того так довго, бо хотіла ще подарунок на моделі сфотографувати, але моделя не далась)
    Отже, мої Миколайком була Маруся-мама! і надарувала нам такої всячини:
    там і салфеточки, і відкриточка, і шкарпеточка на подарунок, і рамочка, і набір для новорічного декору, і мега-смачні цукерки з білого шоколаду з сушеними вишнями? і фісташками. ммммм, до фото не дожило, того там тільки пуста коробочка з-під цукерок)))

І ось ще такі подарунки:
    мамі шарф
    а доці платтячко)

Дуже дякую організаторам, кураторам і всім учасникам за свято)

12. olya_d

olya_d Well-Known Member

І я нарешті забрала в батьків свій фотоапарат, тому буду вихвалятись подаруночком :) Моїм Миколайком була Людмила Magic.

Для старшого синочка - гра Твістер, для молодшого - машинка, для моїх квіточок - дуже гарний горщик, а також дуже зручна сумка для мене, гарна свічка і, звичайно, солодощі.
    А ще ось така листівка:

Щиро дякую і Людмилі, і організаторам, і всім дівчатам за чудовий настрій!

13. DivineVanGate

DivineVanGate Member

Мій гарнючий подаруночок від Vittoriya, якість телефонна, вживу все надзвичайно яскраве і смачне![​IMG]
    Отож, подушечка-овечка, м'якенька як хмарнка:girl_yes:, новорічна скатертина, яка зразу прикрасила наш кухонний стіл, подарунок на ялинку у формі Санти, фігурка янгелятка, листівочка з дуже приємними вітаннями і окреме дякую за цукорочки ,які підвішуються на ялинку, оце справді як у дитинстві!!!

Спасибі Миколаю, спасибі Вікторії і спасибі нашим посиденькам!!

Всіх з Новим роком!:girl_tender:

14. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Нарешті і я добралась, щоб похвалитись!!
    Моїм Миколайком була-olena. Обдарувала нас всіх купою подарунків. Величезне дякую від всіх членів сім"ї. Особливо від чоловіка за тортик :girl_tender:
    Все добро доставив помічник Миколайка додому. То було аж в двох кульках
    Чудовий новорічний пледик і рушничок.
    Така класнюча арома свічка
    Іграшки на ялиночку
    Для доні книжечка і розвиваюча гра
    Відкриточка з такими гарними словами...:girl_claping:
    Мандаринки
    Ну і саме головне(муж казав,що це найкраща частина :girl_haha:)
    Дякую вам Оленко!! :kiss:

15. Virginia

Virginia Well-Known Member

І я така поганка, тільки тепер похвалюсь своїм подарунком від Одарочки!
    Чудові коні-поні моїм дівчатам, мені шарф - снуд, дуже актуальний цєї зими, багато "солодкої частини", яка дуже швидко розлетілась по охочих, шкарпеточки мені та діткам, ну і обов"язковий атрибут - мандаринки.
    Дякуємо!!!

16. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

З величезною затримкою хвалюся своїм Миколайком, що ним мене потішила Сихівчанка.
    Наліпочки вже зайняли своє місце, чудесні іграшки на ялиночці в дитячій, орхідейка тішить нас всіх свої цвітом))
    [​IMG][​IMG]
    Дуже дякую за такі гарнітематичні подаруночки. Видно я цього року таки була дуже чемна))).

17. oksumoron

oksumoron Active Member

таки 21 січня на 41 тижні вагітності і з річковими потопами в нашому регіоні, таки завітав до мене Миколайко!!!
    дякую Женічці за гарний подаруночок, і за її терпеливість!!
    ось як все виглядає разом!! (к-ть цукерків значно зменшилась, бо першим ділом відкрила коробку, і помало почала запихати за щоки все шоколадне, що попадало під руку, і лише потім схаменулась!)
    лялька, це те що мене дуже порадувало і здивувало, не знаю як Женя взнала, але я маю вже 4 таких от лялок мотанок- оберігів, і цей чудовий подарунок лише доповнить мою колекцію!!!:girl_in_love::girl_dance:
    ікона, неможливо відірвати очі, все в ніжних кольорах! вона точно знайде гідне місце в моїй спальній!!!
    і ще дві чудові речі- відкриточка і ялинка!
    відкритка особливо посміхнула, бо був написаний дуже гарний віршик авторства форумлянки, мушу зацитувати:
    :girl_in_love:
    і скляна ялиночка, то треба бути справжньою екстрималкою щоб мати таку віру в пошту, бо ялиночка прийшла в ідеальному стані, включно із всіма манюсінькими іграшками!!!

Останнє редагування: 22 Січень 2014
  18. Vika

Vika Well-Known Member

давним давно збираюся показати свій подарунок. нарешті дозріла.
    все дуже-дуже гарне і смачне
    олівці просто супер, мала тільки ними і малює тепер
    а от яка смакота була в пуделку, воно тепер в кухні на видному місці стоїть.
    дякую дівчатам за організацію.
    і markkomp за такий чудовий подарунок

напевне не правильно фотки додала. пробую ще раз

Останнє редагування модератором: 22 Січень 2014