Я дочекалась свого подарунка Тепер детальніше, що саме я отримала: 1. Листівочка з теплими і приємними словами. 2. Ніжні сніжиночки для ялинки. 3. Ялиночка, що світиться дуже порадувала доню. 4. Бульбашки - улюблена забавка синочка. 5. Книжка-розмальовка з колядками - доня вже на ній сидить, щоб розпрямити і почати розмальовувати 6. Сніговичок вже сидить на нашій міні-ялиночці в дитячій. 7. Білий пористий шоколад - улюблений шоколад доні. 8. Бенгальські вогні обов'язково запалимо в новорічну ніч. 9. Великий вакуумний пакет - мега потрібна річ, дякую. 10. Святкові серветки підуть на новорічний стіл. 11. Новорічні наліпки вже красуються на стіні з наліпками Щиро дякую @olegignatenko за подарунок і теплі побажання, організаторам - за те, що даєте нам можливість дарувати і отримувати позитивні емоції
Моїм Миколайком була Тетянка. Я не впевнена, що була настільки чемною, але Миколаю видніше Солодощі отримав синочок, іграшка прикрашає ялинку, а намисто мурррмені Дякую дуже, Танічко
Мій другий Миколай від @Blondo4ka ! п.с. ту смакоту хотіла спочатку чесно вділити своїм домашнім. Але поки товклася на кухгні з новорічним меню - потрошки підщипувала-підщипувала та й з"їла сама
Не знаю чи то я була така чемна чи що, але мені вдогонку мій Миколай @Blondo4ka ще подаруночок дослав))
І я отримала свій подаруночок! Як раз, за кілька днів до Нового Року, пошта віддала його мені. Пакуночок був дуже запашним і святковим! А там було: Чудова музична святкова листівочка, яку доня, ну і ми з нею, вже разів 500 прослухала і проспівала разом. Новорічні шоколадні цукерки-фігурки, яких вже нема. Вони, хоч і гарнесенькі, але ми їх з"їли І на паличках, то теж не льодяники, а шоколадки, які першими з"їджені. Чайочок запашний новорічний, який вже теж посмакували. Пахнючі новорічні свічечки. Вони, мабуть, найпахучіші у всьому пакуночку. Запашний набір для релаксу у ванні. Вже порелаксувала з бомбочками і сількою. І олійкою користуюся. А ще формочки-ялиночки, які теж уже застосовували, правда, поки лише доця. І ще чудова гірлянда зі сніжинок, яку Світлана згачкувала спеціально для нас. Вже прикрашає нашу оселю. Йшла посилочка так довго, бо то, певно, на митниці її винюхували зі всіх сторін, така вона запашна була! А дарувальницею виявилась Світланка @EineGuteFrau, про що мені підказала моя здогадлива інтуіція але від того подарунок не став менш цікавим чи бажаним. А, навіть, ще веселіше було мені у ролі детектива. Світланко, дякуємо за подарунок і за гарний святковий настрій!
Нарешті і я сюди! Отже моєю дарувальницею була @Zvizda , подаруночок ішов довго, але того вартий. Сьогодні навіть отримала гарну снігову феєрію - щоб добратись до відділення нової пошти в моєму містечку потрібно було серед поля долати хуртовину, і то як на зло вибрала такий час, коли найбільше снігу падало, прийшла додому - усьо, сніг перестав Напевно сніг разом з посилкою прийшов з далекої "Лапландії" Отже мій подаруночок: Вже все всі розподілили що кому, іграшки правда мали бути на ялинку...Але ялинка іграшок не побачила і не побачить, останню все ж таке майже донесла до кімнати, де стоїть ялинка, але кіт мене збив з ніг і я впустила на землю, а моя мама любитель чистоти - відразу її прибрала. Посмакували всім. На ялинку піде ангелик Особливе дякую за горнятко! Це саме те чого мені не вистачало не повірите, але вчора стався казус, я на себе вилила горня гарячої кави, добряче ошпарила ноги, і мама сказала що мені тепер треба придумати через що пити каву, бо ще інвалідом стану. Сьогодні коли відкрили посилку, мама спочатку сміялась, а потім запитала чи то та пані вчора прочитала твій допис про ошпарені кавою ноги і швиденько докупила подарок і саме для мене - "Лінивого любителя кави". Позитивний різдвяний настрій Вам вдалось мені подарувати Дуже дякую за подаруночок!