Відповідь: Галерея гри "Осіння рапсодія" Моєю дарувальницею стала сміхунка і красуня Іспанка (Наталя)! отримала я таку красиву і тематичну кружечку, в якій і чай і каву можна заварювати! (моя улюблена якраз розбилась перед від"їздом)! два чаї, один я вже майже допила на пару з чоловіком (з квітками волошки)! і красивущу і дуже пахнючу шоколадну свічечку! воно не тільки буде для гарної аромотерапії, але і для покращення настрою, бо саме це і робить шоколад! дуже дякую форумляночці, яка так постаралась!
Відповідь: Галерея гри "Осіння рапсодія" Моєю дарувальницею була Оксанка- Гуцулянка Смачний подарунок. Різноманітні чайочки та кава. Чайочки вже всі розпили, а кавуська ще чекає )))). Дякую за таку насолоду! Тема- "кава, чай" розкрита на всі 100 відсотків )))).
Відповідь: Галерея гри "Осіння рапсодія" моєю "осінньою рапсодією" була форумляночка MYR дякую за гарний настрій (з понеділка до того ж) і фантастичний подарунок перепрошую за фото з телефона і роблене вночі, але на краще довго чекати і "їстівно-питна" частинка не доживе і чайничок ближче
Відповідь: Галерея гри "Осіння рапсодія" я отримала подарунок від форумляночки Usmishka яскравий і веселий шарфик! дуже м'ягенький та оригінальний)) на фото не помітно, але одна його половина однотонна бежева. та ціла купа смачнюшок! в тому числі моя улюблена арабіка і чай, який дуже смачно пахне цитрусовими)) шоколад та печенька на фото представлені самими обгортками було дуже смачно)) дуже дякую за чудовий подарунок! цілий пакуночок позитиву та хорошого настрою!
Відповідь: Галерея гри "Осіння рапсодія" А ось мій подаруночок від чарівної Наталі - oksumoron. Два види чаю, кава, печиво, шоколадка (яка не зовсім дожила до фотосесії ), горнятко, наповнене пакетиками з цукром (кожен пакетик з фото знаменитості) і айва. Подарунок, який направду можна назвати "Осіння рапсодія з чайно-кавовим ароматом"
Відповідь: Галерея гри "Осіння рапсодія" А мені подаруночок прийшов від Іринки-Virchuk. Я ще у відділенні "Нової пошти" занюхала смачний аромат і пробувала по дорозі додому зубами відкрити коробку А та-а-а-ам: Коробочка шоколадних цукерків з горішками (нямка ), запашний мед, аромопалички (то в білих згорточках), гарнюня відкритка з теплими-теплими словами і 2 hand-made мішечки з чаєм та кавою. Відкритка і мішечки вартують окремого фото: Іринко, дуже тобі дякую за прекрасний подарунок!
Відповідь: Галерея гри "Осіння рапсодія" Ось такими сюрпризами потішила мене сьогодні Мар"яся: Ну і детальніше: Оттакий тільдик з ароматом кави Скрапова листівка ручної роботи: Домашнє абрикосове ммммм варення: Для мене - кружечка і ложечка для осіннього чаювання: Для нас - чай з лимоном і шоколадні мініатюрки: Ну і для синулі - розмальовки, а для чоловіка - дощечка:
Відповідь: Галерея гри "Осіння рапсодія" Мені подаруночок вручили прямо в руки. Незабудка в гості на чайок завітала))). І принесла цілу купу смаколиків. Чайок так файно пахне ну просто ням-ням-ням. До нього солоденьке додавалося в великих об'ємах. Певне ще на малого розраховувалося. Але він у нас поки такого не їсть. Так що все мені\мені\мені))). Зате він вже 2 день з книжкою носиться і примовляє купи купи купи (всі намальовані машинки))) ). Він мабуть більше за всіх радий подарунку))). Чашка просто абалденна. Люблю я люмінарк люблю... Дякую вам превелике.
Відповідь: Галерея гри "Осіння рапсодія" а ось мій подарунок від олерусі: баночка (мені такої, до речі, бракувало) наповнена ароматною кавою (я кавоманка, ага); чай, ще й такий, як я люблю: не просто чорний, а з смаком йогурту і карамелі (саме такий я люблю пити в осінньо-зимовий період). а ще в пакунку були горнята з ложечками, одна з яких, на жаль, переломилася під час транспортування, але від цього подарунок не менш цінний а ще шоколадка (з горішками, ням-ням), рушничок з вишивкою і листівка з побажаннями ще раз дякую за чудовий осінній настрій осінь і так моя улюблена пора року, а з такими подарунками вона стане ще приємнішою
Відповідь: Галерея гри "Осіння рапсодія" Ось мій подаруночок від загадкової Галі- Sera: Я отримала дуже добрий чайок ( заспокійливий, що для мене зараз саме то), смачну - присмачну чоколяду з корицею, кавове мило, яке моя Верніка навіть умудрилась попробувати на смак, і дуже класну книжечку "На каву до Львова".
Відповідь: Галерея гри "Осіння рапсодія" Моєю дарувальницею була Ольга Хельга: з моменту відкривання посилочки мені вже смачно пахло кавою та чаєм! А потім такі приємні подарунки: магнітик, тематичні серветки, брошка-квіточка, ложечка для заварювання чаю, відкритка з теплими словами і шоколад. Дякую Тобі Оля за гарний осінній настрій п.с. вибачайте за якість фото, воно з телефону
Відповідь: Галерея гри "Осіння рапсодія" А до мене щойно дійшло, що я так і не похвалилася своїм подарунком від чудової Олі Dzintars (вибач мені, затурканій ). Горнятко з кодовою назвою "баняк", кава, цукерки, яких тут за ледве половина після лідчиного втручання, фантастичні кавові драже, про існування яких я навіть не підозрювала (і чому? ) ну і сова, сову зацініть!!!!
Відповідь: Галерея гри "Осіння рапсодія" А ось мої файнезні подаруночки. Моя дарувальниця slobodianka Віка. І так, мої презенти - ароматний чай, вже випробували - дууужже смачний, скляна баночка - доїхала ціленька, обожнюю такі кухонні прибамбаси, глянцейвий журнал - до чаювання, тепер п"ю чай і гортаю журнальчик - хорошенькі там рецепти , шоколадка у просто фантастичному конвертику, я довго розгладала медальйончик, мережива, квіточки. Ще були два смаколика для діток, але.... зрозуміло, чому їх тут нема Віка, дуже дякую за такі чудові подарунки!!!
Відповідь: Галерея гри "Осіння рапсодія" От і я, нарешті, отримала пакуночок! Я таких чаїв навіть не бачила і не нюхала, не те, що пила! Дуже дякую моїй загадковій дарувальниці за чайок і за гарне горнятко, моє пів літрове як раз побилося, то ж йому найшлась гарна заміна! От що я маю! Лише шоколадка не дожила до фотозвіту-я з Данькою швиденько її стоптали по дорозі додому Чашка з в'язаним светриком І багато китайського справжнього чаю , ще би інструкцію до нього Дякую, ще раз моїй форумчаночці, лише би знати хто-то?
Відповідь: Галерея гри "Осіння рапсодія" Отже, показую свої скарбики від Марини-Натсол Запашна кавуська, три шоколадки, смачнююючий білий чай (от завжди хотіла купити, а ніколи руки не доходили), листівка з побажаннями, в"язаний кленовий листочок - ну просто мегатепла, домашня робота, аж віє від нього теплом і затишком! Я так розумію, що це прихватка на кухню (пробач мою затурканість, якщо функція в листочка інша). Сертифікат подарункрвий в Аґрафку і ще свічечка з ароматом шоколаду. Свічку довелося зафоткати окремо, бо я її запалила і забула про неї, ось Ніби нічого не забула. А, ще забула подякувати за взуття для малечі, а то ніяк на здибанки не виберуся. Марино, дуже тобі дякую, так приємно отримувати подарунки від такої світлої і позитивної людини, та ще й яка вміє вгадати смаки і вподобання
Відповідь: Галерея гри "Осіння рапсодія" Я отримала подарунок від форумчанки Музик. Я скажу чесно, що чомусь чекала на подарунок саме укрпоштою. Дивлюсь в скринці немає повідомлення,тому думаю можна їхати до батьків в гості. Діти зібрані, ми вже практично в коридорі стояли, як дзвінок в двері. Прийшов кур'єр з нової пошти, приніс мені пакунок. Ніколи ще додому не замовляла такої послуги, і дуже здивувалась. Спочатку думала, що то чоловік щось замовив. Але аромат пакунка сам себе видав. Він так пахнув кавою.. Мммм.. Я відкрила, а там така краса. Смачненькі печенька, які не сфотографувала,бо забула, а потім вже не було, бо таку смакоту мої діти оформилм за кілька хвилин., чайок такий смачний, кава в зернах, чипборд на кухонну тематику (тепер точно мушу зробити собі кулінарну книгу, а то відкладаю все),милко з ароматом кавки і кружка з такою тепленькою накидочкою.. до якої можна грітись. Завжди хотіла таку собі зробити, а тут маю в подарунок Ура!!! Тішусь безмежно!! Дуже дякую за такі гарнюні подаруночки, смачний чайок-каву і дякую організаторам за обмін!
Відповідь: Галерея гри "Осіння рапсодія" ось і мої чудові подарунки. в гарній торбинці було: кава ще й така як я весь час собі купляю, 2 чайочки, 2 шоколадки, і упаковки печенька і "карточки про Львів", від яких до нині балдіє моя доця. дуже дякую. і поближче карточки, і маленька руця яка постійно мішала зробити гідні фото.
Відповідь: Галерея гри "Осіння рапсодія" Мене осюрпризила Mavpysuk. там в тому пакуночку гарна кружечка з ситечком для запарювання) чекаю коли ж вже зможу то все потримати в руках) дякую)
Відповідь: Галерея гри "Осіння рапсодія" Я отримала чудові подаруночки від Іринки-Hanny та її донечки Софійки. Ми зустрілись в центрі, покавували/почаювали. Наговорились на різні теми. З*ясували, що наші чоловіки вже давно знайомі, і навіть деякий час працювали в одному кабінеті. Іринко, ще раз дякую за таку приємну зустріч! То було так несподівано, загадково... Турка прекрасна, трюфеля пропали за секунду, а кава чекає мене. І ще на форумівці Alexx подарувала мені смачнющу шоколадку; брелок-сердечко, який тааак пахне кавою; та прекрасну квітку, яка вже знайшла місце на одному з моїх платтячок (верх плаття асиметричний, з одного боку зроблені складки і квітка ідеально вписалась над складками). Дякую, Саша!
Відповідь: Галерея гри "Осіння рапсодія" Мій подарунок від Haidee. Дуже смачні чаї (завжди купляю такі, бо в мене вдома їх люблять всі), горнятко (якраз моя порція ), запашна кава, фантастична книжка для мого синочка з його улюбленими казками (інших чомусь навіть слухати не хоче) - назва наша на 100% і чудові закладочки, зроблені власноруч (давно вже мені бракувало закладок та все якось руки не доходили собі їх зробити) - використовую повним ходом. і закладочки ближче Дуже-дуже-дуже дякую Маріє за чудовий сюрприз!!!!