Відповідь: Галерея ляльок Лариси-mermaid феєчка і русалонька ще зачіски треба поправити.. забула і фотки вже виклала , нетерпляча
Відповідь: Галерея ляльок Лариси-mermaid подарунок для однієї чудової форумляночки, сподіваюсь це буде приносити багато усмішок
Відповідь: Галерея ляльок Лариси-mermaid хоч світло і погане для фото, але не можу втриматись щоб не поділитись
Відповідь: Галерея ляльок Лариси-mermaid і слайдшоу http://s112.photobucket.com/albums/n187/Larissa74/Emerald%20dragon/?albumview=slideshow
Відповідь: Галерея ляльок Лариси-mermaid Дуже дуже хотіла тапочки, тут таких не бачила, замовляти здалеку трохи довго чекати, хоч і придивлялась щоб купити, але не втрималась і зробила сама, по суті моє перше серйозне валяння, день перед валянням тапок, попробувала дізнатись що таке валяння і зваляла кривенький тоненький чохол для телефону, вийшли тверді на вигляд і дотик , але на ногах відчуття як шкарпетки, трохи вийшли лохматими зверху, бо виявляється забагато я терла їх без мила
Відповідь: Галерея ляльок Лариси-mermaid знову не ляльки остаточна версія тапочок хатка лежачок для моєї Хайді шапочка для сауни шарфи-павутинки в подарунок