мої НЕ перші милка ручної роботи...я захопилася милом, тим ЩО я можу з нього отримати і зробити ось саме таким гарним, білим і пухнастим майже полосатий рейс, якби не кольори і форма)) мильна основа, олія ши і макадамії, білий і голубий харчовий барвник, ефірна олія апельсинки цей кексик - чиста імпровізація з корицею - вона майже у всіх шарах, але в різному стані і пропорціях соняшник, у мене він червоний, зате гарно пахне) мильна основа, олія ши, гірчична і макадамії, червоний харчовий барвник, ефірна олія апельсинки, блискітки шоколадна троянда мильна основа, олія ши і макадамії, какао і кориця, ефірна олія апельсинки, блискітки рожевий подаруночок мильна основа, олія макадамії, кориця, декілька крапель червоного харчового барвника, сушені квіти лаванди,ефірна олія апельсинки, блискітки бордо - кращої витримки)) мильна основа, олія ши,макадамії, кориця, червоний харчовий барвник, кориця і трішки какао,ефірна олія апельсинки, блискітки всі разом - упаковані і готові бути в складі миколайків
Відповідь: Галерея рукодільних робіт HOPIC біла троянда (сьогодні побачила сніг, і захотілося відтворити його в такій незвичній троянді) я спеціально не розмішувала дотошно складники..що з того вийшло: мильна основа, олія ши і макадамії, крапля відвару ромашки, трішки апельсинової олійки і косметична біла глина винна троянда..також притрушена сніжком))) мильна основа, олія ши, гірчична, оливкова і макадамії, крапля відвару ромашки,кориця, червоний харчовий барвник, трішки апельсинової олійки зимовий кекс з кавою та корицею: мильна основа, олія ши, гірчична, оливкова і макадамії, крапля відвару ромашки,кориця, заварена кава , трішки апельсинової олійки і косметична глина солоденький кекс мильна основа, олія оливкова і макадамії, відвар череди, кориця, крапля червоного харчового барвника
Відповідь: Галерея рукодільних робіт HOPIC ох, вирішила я і сюди заодно додати - моя друга листівочка - поки я маю можливість їх рахувати))) сам процес мені дуже сподобався, правда дірочок ну дууже багато, але результат того вартує...думаю поекспериментівати з кольорами і зробити ще декілька листівок.. а ця була подарована людині, чиєю похвалою я дуже дорожу, і листівочка їй дуже сподобалася і тепер живе на почесному місці письмового столу )))
Відповідь: Галерея рукодільних робіт HOPIC нові милка. оскільки я не вмію робити одне-одненьке милко, тому виходить багацько..деякі милка - подарунок гарній форумлянці))) просила мене одна маленька дівчинка зробити їй сніжинку, бо інакше не віддавала мої соняшники..результат))) ці сніжинки такі морозні, біленькі, холодні..але для радісного настрою я додала ефірної олії апельсинки. це - серце снігуроньки, або сплячуї красуні))) а це милко з сушеними квітами лаванди і такою ж ефірною олійкою..запах - бомба! мої троянди - чомусь їх я люблю найбільше)) а це свічечка - жартую, просто заварена кава..і жодних запашок - тільки кава! верхній шар - висушений кавовий фус - думаю, має бути файний скраб)) склад мила: мильна основа, олія макадамії, оливкова, гірчична, ши, червоний і голубий харчовий барвники, перламутр, біла косметична глина, гліцерин, ефірні олії апельсини і лаванди, сушені квіти лаванди, висушений кавовий фус, кава.
Відповідь: Галерея рукодільних робіт HOPIC Зловила мене миловарна муза, надихнула робити багато нових для мене речей і заразом заспокоїла мене. - "не бажаєте шматочок?")))) шоколадно-кавові коржі з вишнями, перекладені легким вершковим кремом та прикрашені апетитними квітами) а насправді це дуже класне мило-скраб з меленими виноградними кісточками та кавою, чудовими олійками і маслами для пом"якшення шкіри)
Відповідь: Галерея рукодільних робіт HOPIC в продовження "сердечної" теми.... Ніжне серденько для коханої людини... а запах - Flora By Gucci, думаю, дівчата зрозуміють кавове серце, неймвірний запах і догляд...перевірено сонячне милко - так вже хочеться весни і чогось такого теплого, ніжного, світлого! сердечко, яке знайшло свою другу половинку а це "дівчаче" серденько вже в руках маленької принцеси))
Відповідь: Галерея рукодільних робіт HOPIC цього разу незвично для мене))) виставляю вишивку. вишивала на пару з мамою, бо хоч не дивлячись на те, що панама ріденька, але мої очі все одно болять, краще вже в"язати)) рушник задумувався в подарунок для колєжанки, тому колір ниток відповідний - оливковий. як я потім намучилася, аби підібрати "відповідники". ідея оформлення торок - тоже моя, робили на пару з мамою, бо не встигали до подарунку. єдине розчарування цієї роботи - те, що майбутня власниця "не оцінила", їй він став раптово не потрібен і, хоч вона виявляла неабиякий інтерес і з її ініціативи то було створено, тепер він сиротинкою лежить вдома поміж вишивкою і чекає...певне на майбутню власницю) з цього питання просила б поради у дівчат
Відповідь: Галерея рукодільних робіт HOPIC В мене розпочалася активна підготовка до новорічно-різдвяних свят, і першими на черзі, звичайно ж, миколайчики) Милка всі такі пахнючі, спеціально обирала запахи, які б зігрівали взимку і нагадували, що скоро Новий рік) - апельсинка, хвоя, мед, ваніль (ммм, як я її люблю), а ще кава, какао і кориця)))). Взяла 3 основні доглядові олійки - оливкову, виноградних кісточок і рицину (на зиму всі якраз), а ще вітаміни А і Е. Барвники харчові + натуральні (кава, какао, кориця). Сніжинки))) якраз думала про них в ці вихідні, але насправді вони не холодні, а гарні і пахнючі, не такі як надворі. ідея Adriasia Кавові серця і квіточки. запах, то є щось. В подарунок для дорогих матусь, думаю, вони таке мило-скраб оцінять) Моє улюблене сердечко з "вихриками". запах - флора (та сама, від Гуччі) І рожевенький ведмедик барні, за замовленням мав бути такий рожевий-рожевий, як пацятко)) і з блискітками. то я старалася)) Мої ялиночки...мені шкода лісових красунь, тому зробила декілька таких мильних "сувенірів", щоб радували око і при тому не потрібно було рубати справжні. ] Мої улюблені соняхи..це така згадка про літо) І для найменшеньких - кекси з какао і корицею, і солодкою вершковою поливкою, і навіть ведмедик барні))
Відповідь: Галерея рукодільних робіт HOPIC Подарунок для однієї особливої людини. Я дуже переживала, чи сподобається) Задумувався задовго до миколая, намистинки куплялися ажень на відпочинку в Чорногорії, хрестик з чеського бісеру - об"ємний і доста важкенький). напевне, більше такими роботами з бісеру займатися не буду, бо дуже дрібне для моїх очей, вишивати легше в багато разів.
Відповідь: Галерея рукодільних робіт HOPIC може не дуже вишивальне - але моє))) планувала пошити малому чобітки -валяночки-бутіки, не знаю, як правильно назвати. і пошила. дуже ними задоволена. в планах пошити тепліші, так як ці - демісезонні, хоча на в"язану шкарпетку і зараз ходимо)) отже, непромокаюча тканина, синтепон, фліс, температурний режим +5 - 0.
Відповідь: Галерея рукодільних робіт HOPIC дрібничка для малого - м"ячик. улюблена іграшка з 6міс фетр, вельвет, ситець+дзвіночок всередині))
Відповідь: Галерея рукодільних робіт HOPIC я згадала школу, побавилась в клітинку) вибачте за само_крюкоруко_фото
Відповідь: Галерея рукодільних робіт HOPIC чохол-пенал на столові прибори. зручно чоловіку брати з собою на роботу)
@HOPIC, яка Ви молодець! Перше, що приходить на думку, коли бачу Ваші дописи - неймовірна кількість пасок! Тепер буде ще й оті всі рукодільні штуки)!