Мої подарунки від форумляночки Khrystik. А там.... Тепленький шарфик в моєму кольорі, дівчачий блокнот мімімі, шоколадка , мандаринки, ангелики щоб їх розмальовувати, ароматний чайочок і дід мороз свічечка. А найчарівніше це прикраси вишиті, і шишичка, це така красота. Дякою тобі форумляночка за св*ятковий настрій і подарунки!!!
Прийшла і я хвалитися. Цього року моїм Миколайком була форумляночка @Smurfyk ,за що їй щиро дякую. Миколайко був дуже щедрим і приніс багатенько різного добра: купу солодощів (цукерки "не дожили" до фото, соррі хенд-мейд ялинкову іграшку, свічку у чарівному підсвічнику, носочки, ароматний чайок+ бесквітний рулет, красивенні шишки). Найбільше вразила гарненька святкова скатертинка і манюня ялиночка з прикрасами, яка вже красується на кухні і приносить мені багато радості. Я дуже Вам вдячна ( на жаль не знаю Вашого імені) за частинку Новорічного дива, позитив і святковий настрій
Прийшла і я хвалитись отриманими подаруночками. Моєю дарувальницею, помічницею Миколая була форумляночка @Inglor . Подарунок просто надзвичайний, він такий мій-мій, все вгадано. Це просто диво і надзвичайно було отримати пакунок і принести його додому і відкривати-відкривати. тут і святкові серветочки до столу, і набір прянощів для глінтвейну, і мандаринки, і чоколядка, і кавуськи пакуночок. Набір для вишивки (дівчинка з котиком, вгадали, вгадали) і календарик тематичний, і іграшки на ялиночку, і свічечка святкова, і мандаринки (особлива ознака свята для мене), і теплі-теплі шкарпетки, і крем для рук (якраз закінчився, купити не встигла - от і отримала у дарунок, дуже вчасно). Шишки були на листівці святковій з побажаннями і на упакуванні також була золота шишка рукодільна. Дуже вдячна за такий чудовий подарунок, за атмосферу свята і такий справді правдиво "під мене" дібраний клунок див, дарунків та прикрас із кавуською. Тішусь, милуюсь і радію що була така чемна того року
Моїм Миколайчиком була @orange girl. . Дуже дякую за надзвичайне свято. Отже, першою в роботу пішла ялинкова іграшка, яку потрібно було розфарбувати. Та смачнюча курага в шоколаді Крім того, маємо ароматну свічечку, яку запалимо в новорічну ніч, набір для душу, шоколадки, тепленькі шкарпеточки, чай, приправи і шишечки на ялинку. Ну і дуже зворушила відкритка. Дякую, @orange girl та ДП за чудове свято
Нарешті нам дали мережу і я прибігла хвалитися Моїм помічником Миколая була Таня @Monopoliya Напевно я була дуже чемна, бо отримала чудесний святковий подаруночок. І з приколом, яким виявилася коробка від укрпошти: 2 дорослих кубіти я і моя бух, обидві з універсітєтами, одна взагалі мехмат закінчила мала би трохи більше шарити в кресленні та інженерії, хвилин 5 крутили ту квест-коробку і не могли врубатися, як вона відкривається Але "ми сильні, ми розумні, ми справилися" А там, майже "острів скарбів" Набір чаїв з запашним медом, цукерки з горішками (які успішно втоптав чоловік за один присіст, на питання -як так швидко??? сказав, що він і сам не помітив, як вони кудись пропали. І звалив все на Ахіла), листівочка з побажаннями (чи то обов"язковими пунктами до виконання) на прийдешній рік, 2 яскравих торбинки з сюрпризиками , якими виявилися пишні і рум"яненькі сніговик і різдв"яний ангел . Кльова парочка святкові декорації і набір яскравих блокнотів (вони такі приємні на дотик, рельєфненькі) Таня, дуже ДЯКУЮ!!! І окреме ДЯКУЮ і кураторам. Ви- молодці. І не розслабляйтеся, починайте генерувати завдання на наступний обмін
Нарешті і я похвалюся своїм подаруночком, а то за всякими хатніми і побутовими клопотами, руки не доходили до галерейки. Отже, моєї дaрувальницею цьогоріч була форумлянка Оля @vakyolka . В подаруночку я отримала : дуже файний і пахучий чай, сніжинки та дощик на ялинку, дуже гарну дерев'яну ялиночку та ялинкові прикраси , які треба розмалювати, а щоб я не шукала чим, Оля завбачливо подбала і про фарби). Також там були смачнющі шоколадки, суміш для приготування глінтвейну ( така класна, ми вже випробували!), тепленькі шкарпетки (що актуально, бо я вічно мерзну в ноги), новорічний кухонний рушничок, і шишки....багато шишок, таких маленьких, прикрашених і їх можна повісити теж на ялинку! Ну і листівка з новорічним побажанням від форумляночки. Щиро дякую, Олю, за подароване свято, бажаємо і вашій сім'ї щасливих та затишних новорічних свят! P.s. А дівчаткам-кураторам велике дякую за забавку та гарний настрій!!! !
І я нарешті тут... Моїм миколайком (уже не вперше ) була Оля @flame. Отримала я такий гарнющий пакунок Погода тоді була ще та, прийшла до дому вся мокра, в чорботах аж хлюпало, тому вирішила розпакувати пізніше. Але не тут то було: малий намотував кола круг мене, щоб відкрити пакунок, бо там точно є щось для нього , тому прийшлось відкривати зразу (ледве встигала фотографувати). Отже, відкрили ми спільними зусиллями коробку, а там... ось що І почали ми по черзі розпаковувати кожний шар... І ось, що я отримала: І детальніше: новорічні прикраси на ялинку (ялинку прибрали ще в суботу і їх повісили, чесно кажучи білих іграшок у мене ще не було, вони дуже гарно дивляться поміж зеленими гілками ) Ароматні зимові приправи Мед (такого не те що не пробувала, навіть не бачила ніколи) Солоденьке: пряникова ялиночка (саме смішне, що я таку теж купляла в подарунок і взяла зразу і для себе, але на касі вирішила, що я всі покупки не дотащу додому і частину залишила в т.ч. і ялиночку, подумала, що куплю ближче до свят, а тут - подарунок) і шоколадки з дуже гарними побажаннями Ялинка-свічка (красується на святковому столі) і святкові серветки Книжечка для дітей (ще одна річ, яку я залишила на касі ) і листівка з теплими побажаннями Ну і саме головне, те, за що були дуже вдячні мої ноги і тоді і тепер - класнющі чобітки Дуже-дуже дякую Олі за такі подаруночки і святковий настрій!!!!!!!!!!!!!
І я нарешті дійшла до галерейки. Подарунок свій я отримала ще 15 грудня, але руки ніяк не доходили похвалитися. Форумлянкою, яка подарувала мені та моїй сім’ї частинку свята була Наталя @Samhayne У подарунку було : ♦тепленькі шкарпетки для доні сподобалися їй дуже-дуже ♦настільна гра "Снігова Королева", пограли відразу. Для довгих зимових вечорів саме те, що треба ♦книжечка з колядками активно читається і вивчається ♦велиииика пачка капучіно, з напоєм вгадали однозначно, люблю я таке ♦спеції для глінтвейну, чекають свого часу ♦шоколадка, дуже добре, що дожила до фото, бо за хвилину після її вже не було ♦ангелик, чекає коли поставимо ялинку і буде мати на ній цього року почесне місце ♦листівка з теплими побажаннями. Велике спасибі кураторам та Наталі за подарований святковий настрій та чудові емоції!
Дівчатка. я хоч і пізно хвалюся, але маю дуже крутезний подаруночок. Дивіться як він гарно був запакований, знали б Ви, як я хотіла його швиденько розпакувати, а було так шкода красоту псувати... Отже, в коробці було дбайливо загорнуті такі подаруночки: Смачнющий чайок, зефірочки, лизачки для діток.Для ялиночки такі прикраси: шишки, бусінки, ялиночки і символ року, який потрібно розмалювати. Дуже гарне милко, і неймовірно пахнюча свічка(запах кориці ммммм...) Дуже, дуте теплі і гарні носочки для мене і моїх малюків, тішились і міряли не відходячи від каси. Окреме дякую за набір для творчості, він супеський. Не знаю, як мій Миколайчик все так гарно підібрав, але дуже, дуже тобі дякую @sonyachne divcha за такий чудесний подарунок) Дякую кураторам за таку гарну забавку)
В останні хвилини цього року закриваю боржок) Дякую-дякую-дякую моїй дарувальниці @Gorda за неймовірний подаруночок. Все було продумано, гарно упаковано та зі смаком і любов"ю зроблено в тому числі і власними руцями. Ось такі пакуночки до мене приїхали поштою. Чого там тільки не було! Артемчику цікаву книжечку і солодощі, а Варвара отримала шкарпеточки. Дякую від діток! А я отримала шоколадку, каву, печенько, прикраси на ялиночку, багато декору шишечок, палички кориці і рукавички) А ще, а ще.....я отримала МРІЮ. Неймовірних тільдочок - ангеликів. Я так давно хотіла мати таких лялечок, але я таке не вмію, а тут Іруся мене потішила, і я дуже вдячна за Вашу працю. Ви - неймовірна майстриня. Дякую! Вітаю всіх з прийдешніми святами! Щастя, злагоди та миру вам в оселях і в нашій славній Україні! З НОВИМ РОКОМ!