Ось цей день і настав! Тепер можна хвалитись отриманими подарунками, відкривати всі таємниці і ділитись враженнями. Ділимось отриманим позитивом, сонцем і хорошим настроєм!
Ля-ля-ля Я буду перша. Отже, моєю дарувальницею була Супер Брюнетка @raspberry . я отримала такий подаруночок . не знаю як і звідки зірки "встали" так, що у Львові для мене не знайшлося смаколикатому в далекій сонячній країні, на відпочинку моїй дарувальниці не спалося, а все думалося - шо ж би то мені таке спрезентувати і там, на моїй планами і мріями притягуваній, країні, знайшлося: ага, біла "нуга" з горішками. За тою штукою я завжди по-заграніцах полюю - то цімес ше той. Ми його втоптали з мужом за 5 хв і ще мало не побилися Вичислила вона ще й що я не п"ю кави, бо я трохи дуже холерик, тому я отримала вискогірний заспокійливий трав"яний чайочок Щоб я мала як його гарно пити, мені додали горнятка в м"якеньких рукодільних вбраннях. Для дівчинки і для хлопчикаДля мене було ось таке . Для хлопчика,який питався : а як то мити? Була проведена лекція про гудзик і т.д. Окреме слово про рукодільну листівку , ну я би теж собі відбирала, бо вона кльова і я сподіваюся, що всі побажання здіснятться дуже-дуже швидко. Ще раз - дякую
я буду другою)) Я коли побачила від кого подарунок - втішилась як дитя - пам*ятаю всіх "старожилів", які зараз, сподіваюсь - ненадовго - пропали з форуму. Дуже рада була познайомитись із @popelushka завдяки цій грі! Отже, мої подарунки А тепер ближче) Солодка частина - нямка, я не дуже люблю солодке, але оті карамельки - чудові. По шоколадній частині в мене чоловік, тому перше, що фотографувала, коли отримала подарунок - цукерки. І була права, бо вже в до вечора фоткати не було б що. Дуже гарна відкритка. Знайшла своє місце біля магнітів, які привозимо з різних подорожей Сумка з моднявою совою тепер їздить зі мною в сумочці, ну бо зажди не маю з собою пакета, коли їду в супермаркет і доводиться купувати нові яких дома і так стоштук) Ось листівка і сова)) М*яка частина - мімімі, заєць)) і чудесна гілочка - галузка - @popelushka має абсолютну інтуїцію, гарний смак і ну дуже вона спостережлива - люблю синій і подарунок вже кілька разів одягала на шию Ще раз дякую організаторам і моїй милій дарувальниці за гарний настрій, організацію і дуже гарні дарунки!
І я хвалитись прийшла А тепер детальніше опишу: Я отримала: - 3 чудові листівочки з сонячними побажаннями. - 3 веселих магнітики, які оселились в мене на холодильнику. - м'якенький подарунок, це набір кухонних рушничків з улюбленими Яниними полуничками. - гарні підставочки під горнятка з видами нашого чудового міста Лева. - солодка частинка, що складається з смачнючих трюфелів, які я заточила і ні з ким не поділилась, дитячих шоколадок, які діти успішно розтягли. Все дуже сподобалось. Щиро дякую Олі (@mitla) за подарунки і гарний сонячний настрій. Організаторам спасибі за проведення такої приємної і потрібної забавки.
Тепер буду я ділитись сонячним настроєм. Отже, моєю дарувальницею була Patty. Дівчата! Ви собі уявити не можете який класний подарунок я отримала, коли розгортала його то сонця в домі ставало все більше...я серйозно!!!! Отже, перше що я побачила це чудовий пакуночок, ось так він виглядав перше що там побачила це просто чудова Лялька-мотанка із надзвичайним запахом м'яти, який я несамовито люблю. Доречі, ляльки-мотанки в мене ще ніколи не було. Вона у мене перша красунечка ось така Далі що засвітило сонячними промінчиками так це те що здивувало мене надзвичайно, це плетена салфетка. Вона така велика, що і в об'єктив не помістилась тепер вона у спальні на комоді, і на неї ніхто нічого не ставить, бо вона справді пречудова. В мене дома всі ходять і облизуються на неї така вона класна ось і вона далі вишивка бісером по справжньому художньому полотні, тут взагалі без слів, це просто- ФАНТАСТИКА!!!!! Ще й така картина, доречі вже в процесі Далі що було у сонячному пакетику, це супер-зручна річ -рушник для сушки посуду, мені дуже такого треба було, я його використовую для дитячого посуду. Дуже класний і зручний. І гарно виглядає на кухні А ось і вона, листівочка, чесно?! Я з кумою на днях власне про такі говорила і казала, що не погано би було такі купити, і коли побачила що мені такі листівки подарували дуже сильно зраділа, вони суперські, що тут казати і солодка частинка подарунку. Дуже-дуже смачна Patty дуже дякую за такі чудові подарунки, справді все сподобалось, і все так на мій смак. Дуже-дуже дякую ще раз і це для тебе
похвалюся і я. отримала ось такий чудовий промінчик сонечка від форумляночки @svoybox і її донечки. все класне і потрібне. розказую. книжечки файнезні. так цікаво написані історії про дитинку від її імені. корисно почитати навіть тим батькам в кого вже є дітки. ота баночка з чічками, як каже моя К, то гель для душу. але не простий, а із ароматом диніііі! няяяяммм кльові формочки для кексиків. буду і надалі тішити своїх домашніх солодкоїжок. пов*язочку з "вушками" ми вже вигуляли з донею на майданчику. ми то діло любимо. від Кетрін окреме "дякую" солодке+ трав*Яний чай-.ото вже мої захцянки виконані на всі 100%. халву\козинаки мої домашні тільки й бачили, але я куцька втоптала все сама ну і на завершення-листівка з такими проникливими теплими словами. величезне дякую вам, дівчата!
І я сюди. Моїм дарувальником сонячного настрою була @Sluhachka. Я певне отримала найсонячнішу відкритку цього обміну з приємними побажаннями. Рукавицю-прихватку, яка стала в нагоді, бо я свою спалила , пачечку веселих наклейок і пазлики для малявки, мегасонячний блокнотик - грейпфрутик, лукум і сережки з "видом на Париж". Дякую за приємні подарунки.
Дякую Лізі- @Shamna , за чудові подаруночки . Отримала я чудову відкриточку з метеликами і гарними побажаннями, бальзам- спрей для волосся з чудовим запахом , ще були формочки для кексиків( мені їх реально бракувало, бо як печу то печу одразу 3 порції), чудовий м'якесенький шалик з улюбленими кольорами , а ще резиночка і багатофункціональна пов'язка для волосся , ну і солоденьке нямка, згадалось дитинство...Дякую за чудовий настрій і корисні подаруночки
Моїм сонячним промінчиком була чудова форумлянка @Akina. І я отримала таку торбинку з наступним вмістом : -красиве горнятко, тепер моє улюблене, смакую з нього чайок - книжечка-абетка для донечки, будемо читати цікаві віршики - рукодільні заколочки, дуже красиві, доня відразу забрала і сказала, що то її - ще одна рукодільна річ, м*якенький зайчик, який доповнив колекцію Аніних зайчиків Ще була річ, яку я дуже давно хотіла, а так як моя форумлянка все про мене вивідала, то вгодила мені на всі 100% Ось така книга для запису рецептів, яку я вже поповнила записами Ну і звичайно солоденьке та листівка з теплими побажаннями. І за солодке окреме дякую, бо лукум я просто обожнюю, тож він пропав відразу Велике дякую Вікторії за чудовий сонячний настрій і організаторам за таку забавку, яка приносить море позитиву
Мені сонячні промінчики дарувала Raven. Я отримала такі чудові подаруночки: капучіно, яке дуже люблю; смачні цукерки; запашне милко. Мої малявчики отримали гелі для купання і носовички. Ще була класна листівка з дуже гарним написом! Дуже дякую своїй дарувальниці за гарні сонячні емоції!!!
Поділюсь і я, оскільки отримала подарунок однією з перших. Моєю дарувальницею була @Hruska Вибачте за якість фото, то не я, то телефон... м*якеньке - дуже ніжна хустинка з квітами, яка дуже пасує до моєї нової сумки солоденьке зацінив чоловік, бо я... ну, ви зрозуміли... особливе "дякую" за листівку - така краса!!! всі ті квіточки дрібненькі... просто нема слів прикраси теж потішили, бо дуже вже люблю... відразу приміряла, чоловік схвалив! дякую-дякую-дякую за приємні емоції!!!!!
Ой, що у мене є! Одразу вибачусь за якість фото, бо швиденько фотографувала поки Влад не розтягнув. Отже у мене була така чудова дарувальниця - @Nitriotka З самого ранечку привезли мені додому величезний кульок сонячного настрою, я так тішилася і носилася з ним по хаті що аж Влад прокинувся Моє м"якеньке то букееетик він такий гарний, насправді в 100 разів гарніший як на фото і гель для душу який так по-літньому пахне малиною, що його хочеться з"їсти А ще дерев"яні сережки і лак для нігтів в колір до них Надзвичайно гарна листівочка з теплими словами і книжечка для мого грамотія. А ще моя фея все знає, тому у мене тепер є кольорові ручки яких мені реально не вистачало і які тепер треба ще відібрати у Влада бо він чомусь вирішив що то його олівчики , а не мої ручкиі блокнот З блокнотом взагалі весела історія сьогодні вранці я мало не побилася з чоловіком за залишки канцтоварів в хаті - йому терміново треба було блокнот на роботу, хотів забрати один з моїх бо "у тебе і так їх ціла купа он є", а я йому довго пояснювала що то все різні блокноти (то для планів, то для ідей, то для історій про Влада). Муж коли почув як я розпаковувала подарунок і після "Ах, квіти" закричала "блокнот", закотив очі до неба, забрав той домашній блокнот бо він був точно не такий гарний як мій новенькийсказав "Слава Богу" і пішов на роботу. І то ще не все - у мене тепер є формочки для печива, тому від випічки разом з Владом мені тепер точно не відвертітися. А ще я уже п"ю запашний чайок (якого у подарунку реально просто горааа) з нової кружечки. А солодка частина то смачнюююще домашнє варення (так, так я не витримала і вже відкрила одну баночку ). Дякую-дякую моїй дарувальниці - ти дійсно най-найсправжнісінька фея!
Я знову хвалитися! Мабуть, обдарували мене як нікого)) Буду дякувати крутій дівчині @Vittoriya перш за все за чудовий сюрприз, за те, що думала про мене)) то дуже приємно)) дуже гарний подарунок - мені все сподобалось, тому я відразу тут хвалюсь! Коли @Nitriotka мені написала, щоб я йшла за ще одним подарунком - я була дуже здивована, то було круто, але я відразу знала, від кого він! Ось що мені сьогодні принесли І по порядку) Дуже ніжна листівочка із магічними словами - u made my day! М'які Харібо - коли фоткала то одна пачка вже була відкрита і над*їджена)) Далі я знайшла дуже апетитний фартух - ти знаєш що я люблю готувати Блокнотик гарнюній, всі листочки розмальовані і всередині! Буду тепер чоловіку записки писати на холодильник) Ну і стильні срібні сережки - любов) маленькі пташечки - що треба! Дякую Тобі, моя хороша, за настрій, подарунок, що про мене думала! Люблю тебе!
Буду і я хвалитись. Моя дарувальниця підійшла до ідеї подарунку дуже оригінально і не стандартно. Дякую @Kandya за старання і потрачений час та сили Футболка з нами гиги, буду її берегти як пам'ятку про цей чудовий час нашого слінгоносіння Газета, де з одного боку моя розповідь про пологи і це так якось по особливому було для мене прочитати її ще на папері, а з іншого боку весела історія з моїми фото. То все ДП Кульчики кольору води з медичного металу будуь для Меласі, бо я дуже хочу таки з часом проколоти їй вушка І відкритка наклейка, дуже сонячна та гарна, я вже їй придумала місце
Свій чудовий подаруночок я отримала від форумлянки @Trumbumbulja, а ось і він: (Ця рижа мордочка в подарунок не входила, але вона чомусь подумала інакше - вляглась біля нього і почала позувати до фотографії) Одже, в ньому були: - ароматні свічечки - формочка для кексів у формі різних звіряток - неймовірно смачні цукерки з чорносливом (який я дуже люблю) - запашна кава - гарненька листівочка з побажанням - і супер м"якенька і жовтенька подушечка "смайлик" Все дуже-дуже гарне, велике спасибі за подаруночок і сонячний настрій
Ну і я похвалюсь))) Моєю дарувальницею була чудова форумлянка Gorda, так як це був не перший її подарунок для мене, і ми вже трішки знайомі (потрібно якось то виправити і бути "добре знайомими " ) Отже таку красу я побачила на пошті Коли відкрила пакуночок, одразу побачила лист який просив його прочитати, але я любопитна Варвара і читаючи лист витягувала вміст подарунка, а там таке........мммммм........все апетитне,запашне, корисно-потрібне. Перелічую: -Супер-пупер відкриточка з хорошими побажаннями, -Надзвичайний чайок, я ще його не пила, але скоро спробую, -Солодощі, які зразу пішли в рух, (мій чоловік велика солодкоїжка, а діти мовчу) - дуже мені потрібна у господарстві ручна соковижималка для цитрусових, - Два м'якенькі котики (якщо не помиляюсь), з чудовими надписами глибокого змісту, і просто неперевершеним запахом шоколаду, тепер прикрашають мою кухню -Так як моя дарувальниця, дуже уважна і не полінилась трохи "розкопати " про мене, я отримала завжди потрібний пекарський набір, і рецептик кексу, який невдовзі збираюсь випробувати, і виставити на огляд на ДП Хух.... здається нічого не забула. Ще раз дякую за такий мега сонячний подарунок
Ой, вже є галерейка! Клас! Моєю дарувальницею стала форумляночка Mammy Анюто, дякую Вам! Все сподобалося 1. Магніт на холодильник - Львів...Він надзвичайний і зайняв почесне місце на холодильнику... 2. Заколочка - стильна та локонічна...дуже гарна... 3. Блокнот на магніті - потрібна та функціональна річ 4. Плед - суперський 5. Листівка з гарними побажаннями) 6. І молочна шоколадка - я таке люблю ДЯКУЮ моїй чарівній форумлянці та організаторам! Гарний та позитивний настрій забезпечений! А в теперішній час - це дуже актуально! Усім позитиву
Покажу і я свій подаруночок від @Nadinka. Отримала я його дуже швидко і найпершою з обміну Отже: Котик мякенький, два магнітика, журавлина в цукрі, кульчики вишеньки та рукодільна листівочка Журавлина тепер йде в пару з кавою (на заміну цукру), магнітики на місці, котика намагаються відібрати коти. Дякую за подарунок! П.С. хоча я так сподівалась сходити на каву, познайомитись особисто п.с.с. пишуть мені в карму, що не подякувала кураторам, то виправляюсь: дякую організаторам за таку забавку
Похвалюся і я) Отримала свій подаруночок від чарівної форумляночки @Hexe. Презент подарував сонячний настрій на місяць наперед Враховано і продумана кожна частинка. Для кавових посиденьок - стакани для лате і саме лате, для солодкого задоволення - смачнючий мармелад, для кулінарних експериментів - гарненька прихватка та формочки для кексів, для нотаток - стильний блокнотик, для релаксу - мильце з суперовим запахом та набір ( в мене буде як дорожній) для тіла ( крем для ручок, гель для душу та романтичне мильце), і для хорошого настрою - прекрасна відкриточка. Дуже дякую своїй дарувальниці та організаторам такого чудового обміну!
Мій сонячний подаруночок, навіть не могла уявити, що він буде такий великий і такий приємний, настільки приємний , скажу так) Все, що я понаписувала про свої вподобання, було "використано проти мене" , моя форумляночка-дарувальниця @Маруся Іванова вирішила подарувати мені практично усе, що я люблю а саме- зелений чай заварний, корінь імбиря свіженький і величенький,дуже смачне печиво (нажаль в дорозі поламалось, але це не біда)), суперські носочки з елементами укр.вишивки,чекаю коли вже похолодає, щоб їх вдягнути,аж дві упаковки капучіно, скажу чесно, вони вже практично закінчились, важко втриматись)),і окремо скажу про мягесенького рукодільного котика, то моя любов, спить тепер біля менеі дуже приємні і гарні слова у відкриточці, дуже дуже приємно, ще раз дякую за все