а мене обдаровувала Таня Трумбумбулька. у красивенному пакеті, який вручив мені красивенний мужчинка на велосипеді (то взагалі кумедна історія - ми якраз баранців з дівчатами допікали, вони побігли дещо докуповувати і буквально за хвилину як вони вийшли дзвінок в двері. та ми навіть не дивились хто то, думали дівчата щось забули - а тут бац, чоловік стоїть, та ще й з подарунком) у пакунку були: вазоночок у гарнющому горщичку ароматне карпатське милко листівочка з приємними словами шоколадні яєчка, задекоровані дуже гарно (окремо на фото їх нема, бо з'їлись буквально за секунду після групової знимки) писаночки-декори, які вже прикрашають мої книжкові полиці і дві дуже оригінальні речі: металево-дерев'яне яйко з півником і пара курочка і півник. це просто неймовірно! дуже дякую Тані за такі приємні емоції!
Сіла писати і аж тепер зрозуміла, що імені свої дарувальниці я не знаю, лише нік, тому моєю дарувальницею була Smiwna... А подаруночок мені доставив велокур"єр . пакунок виглядав так: Така ніжна-ніжна листівочка з дуже теплими побажаннями, плетена корзинка (поки думала на що її використати, малий сказав, що понесе в ній баранчика святити) і шоколадна курочка з яєчком (сховала зразу, щоб ця краса дожила до кошика) А в серединці в корзинці була така краса: посипки і глазур на пасочку (вчора вже все використали, краса ), дві дерев"яні писанки-підвіски в дуже актуальних кольорах (малий зразу забрав їх собі і сказав, що то буде на його кошик), цукерки і цитрусовий чайочок (дуже ароматний і смачний) Дуже дякую форумляночку за чудовий настрій і теплі вітання!!!!!!
Сьогодні забрала подаруночок. Розпакувала і перше,що побачила- рукодільна листівка неземної краси. Чесно, мені вже більше ніц не треба було, я її десь хвилин 10 роздивлялась, аж дитина мене спустила на землю, бо вже і негайно треба було їсти курочку-цукерочку)). Рукодільна частина просто прекрасна, бо я не рукодільниця, тому для мене то все ніби роблять якісь ельфи))) Фоторамка безподобна і я вже знаю, яке фото в ній буде. Ну, самі на все дивіться, що слова. Катя(MILITARIYA), дякую величезне Вам за таку приємність!
а вось і я чекав на мене вдома причудовий подарунок від чудової Т@нюшк@ такий приємний-приємний для дитятка чарівні заколочки вже багіня нарядилась і другий день по хаті красотка бігає серветочки весняні, котрі були захоплені багінєй ще лежать в її шафці(для гостей, котрі прийдуть до неї тре гарні серветочки) свічки дуже гарні, вписуються просто ідеально в інтер"єр. печеньки,шоколадка і капучінко - ОМНОМНОМ, "прощавай дієта" і я тепер після відвідування ванни пахну апельсинками Дякую дуже-дуже за чудовий весняний настрій і море приємностей
Обіцяла вже давно похвалитись і все ніяк руки не доходили. Дуже перепрошую! Отже, моєю дарувальницею була @NataliaFed. Я отримала купу чудових подарунків і ще більше чудового настрою! - силіконові форми для випікання пасок - дуже красивий кошичок - шоколадні яєчка - листівка з магнітом (перший раз таку бачу) - великодні серветки - пасочка з білого шоколаду! - плетений баранчик-оберіг - велике шоколадне яйце для синульки (на фото вже тільки обгортка))) - і живий трояндовий вазончик Дуже велике ДЯКУЮ Наталі за подароване свято!!! Малий святив шоколадну пасочку і яєчка в новому кошичку. а ще той кошик дуже мені підійшов по кольору, бо наш рушничок вишитий зеленими нитками)))
Свій подарунок я отримала ще минулого тижня, але фото тільки зараз змогла викласти Приношу вибачення своїй дарувальниці - це не тому, що подарунок не сподобався, а тому що не мала можливості долізти до ноута... І відразу ж прошу вибачення за якість телефонофото Отже я отримала подарунок від Марти-Музик Що ж там було: - патріотична футболочка (дякую, давно на такі заглядалась) ) - сольові ванночки для рук, ніг та крем-піна для ванни - для домашнього релаксу - прикраси до пасочок - книжка для малят (дуже люблю ВСЛ, так що і тут - попадання 100 - а ця складова подарунку для мене просто "гвоздь програми" - силіконові формочки на великодню тематику!! - ще була шоколадка - теж моя улюблена - молочна з горіхами, але вона в кадр попасти не встигла... Безмежне дякую Марті за святковий настрій!
Виставляю свій подарунок Моя донечка одразу все собі забрала , мені вдалося відвоюавати тільки лак для нігтів і резинку на волосся Подарунок нам дуже сподобався , дякую ))) Дарувала нам подарунок Валенсія
От і я отримала свій подаруночок. Отже, моєю дарувальницею була olegignatenko, а в подаруночку були: - гарнесенькі об"ємні наклейки для декорування.. будь-чого, дуже яскраві та милі; - магніт з блоком паперу для записів (річ просто необхідна, бо та пам"ять..), - манікюрний набір (буду освоювати); - порядна господарська торба від Родинної ковбаски (в запакованому вигляді малесенька, але повірте, дуже містка); - мі-мі-мі скарбничка-серце (якраз для дитини, яка дуже любить "грошинки"); - чудова великодня свічечка-баранчик, запалювати не будемо, тільки для декору; - шоколадні яєчка, які дивом дожили до знимкування, станом на ранок сьогоднішнього дня вони залишилися солодким спогадом; - листівочка з теплими побажаннями. Дуже дякую за подаруночок і приємні емоції! І додаю фото:
Оскільки моя дівоча пам*ять мене підступно підвела, фото подаруночка я виставляю аж сьогодні. Дуже-дуже мені соромно, тому прошу вибачення в Наталі @нталька за свою безголовість. Ти ж мене вибачиш, пра? Отож. Їхала я зі Львова, і мені подзвонила поштарка, що має для мене передачку, за дві хвилини підбігла до зупинки і дала мені її. Як то важко було висидіти тих 15 хвилин, поки доїду додому. Приїхали, Артемко скоренько ножиці приніс і ми, взуті, в куртках, в коридорі сіли на коврик і роздивлялись що ж там було! Хоч я знала хто моя дарувальниця да-да, куратори, вони такі , але першим ділом я сіла читати лист. Дуже дякую, що Наталя написала лист, а не відкриточку, врахувала Спершу поясню що то за оранжеві залишки від кіндерів. Не знаю коли і не знаю як, але мої хлопці з такою швидкістю свиснули ті кіндери, що я спочатку і не знала, що вони в подаруночку були. Ну що скажеш, діти )) Тому сфоткала вже в такому стані. Тепер про весь подаруночок повністю. Корзинка - сууупер! Тепер в ній живуть мої лаки для нігтів. Наталя щедро поповнила мою колекцію новим голографіком і наліпками. На Великдень гості оцінили Ще моя дарувальничка спрезентувала мені олійку для кутикули, і мої нігтики ще доглянутіші. Дуже люблю цю фірму Пробничок парфумів Живанши - нямка! Вони так класно пахнуть, що я хочу їх велику трьохлітрову банку Розкажу прикол. Зайшли ми з чоловіком в Родинну ковбаску, на Шуварі. Стоїмо в черзі і мені щось так запахло (не ковбасою ) , ну так, що я не втрималась і кажу чоловікові "Хтось так гарно пахне. Такі гарні парфуми, ммм..." потім пауза і я так з легкістю "Ой, та то ж від мене так пахне, то мої нові парфуми!". Даю дупля, що я сказала заголосно і почув не тільки мій чоловік, а і практично всі покупці. Розвертаюсь і виходжу з магазину. Ааа, як мені соромно було Але пахнула я афігітєльно, отак! Ще Наталочка мені подарувала бальзамчик ЕОС. Який він шикарний, я така задоволена! Але малишня постійно просить "Мам, дай яйком помажу губки". Він такий солоденький, такий пахучий! Дуже гарно тріщинки на губках загоює, в мого Темусика постійні проблеми з цим. Далі в подаруночку був ще барвник для писанок. В суботу ми всі чемно мали повимазувані пальці, бо ж фарбували! Діти тішились Ще Наталя мені подарувала кухонний рушничок, і не простий,а який - я вам не скажу Дійсно якісний і гарний, пастельний колір, якраз до загального кольору кухні підходить. Прянички - дуже класна ідея! А які вони смачні! Хлопці відразу поділили які кому будуть. Писаночки взяли святити, Зайчика одного Данусик з*їв, а іншого Темусик до школи до обіду взяв а потім шкодував, що дома не з*їв, бо "Богдан попросив шматочок, я йому відламав, а потім він просив в мене ще і ще, ніяк не міг зупинитись!", квіточку віддали мамі до кави, а татові нічого, бо він і так солодкого не любить, але пів квіточки маминої з*їв З солодкого ще були рафаелки - ммм, ням-ням Про них і писати нічого треба, головне їх мати ))) І на завершення - книжечка-гра про піратів! Хлопці мої мега задоволені! Ну бо це хлопці, їм або машинки, або пірати Пірати - в книжці, а машинки - в кіндері Дуже дякуємо Наталі за такі щедрі, корисні і приємні подаруночки! Ми дуже задоволені і захоплені! Особливо я Будеш мати час - заїжджай на кавуську, адресу ти знаєш Ще раз дякую ВЕЛИКЕ і ще раз вибач за те, що так пізно показала подаруночки. Цьо-цьом тобі