Гастрономічні вподобання. "Я такого не їм!!!" Люблю/не люблю

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Liliyah Romanova, 27 Травень 2009.

1. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Відповідь: Не куштуй, козленятком станеш!

І я більше не можу то їсти. Якось пішла з малою аби вона розвіялась туди на майданчик і купила їй дитячий обід, то вона ані не бавилась ані того обіду не їла. Я попробувала ту картоплю, і плюнула. Не можу такого більше їсти, хоча кортіло.

• Подобається Подобається x 1
  2. dimalozz

dimalozz Well-Known Member

А від чого ви крутите носом?

Вчора дружина сказала, що не буде мене цілувати бо я, бачте, посмакував собі файним бергадером :ninja:
    Звісно, сказано було не зовсім всерйоз, але дегустувати делікатес в неї бажання не було, просила швидше запакувати і заховати в холодильник.
    Мабуть мстить мені: я аналогічно терпіти не можу чорнослив :)
    Цікаво в кого ще які бувають "фі" стосовно їжі?

3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: А від чого ви крутите носом?

У мене не аж настільки, але категорично не травлю нічого в мушлях.
    А чим ця тема інша від "не їж, козленятком станеш"?

А такий сир - обожнюю!!! І їла би, навіть якби мене після того відмовлялися цілувати. :girl_cool:

Останнє редагування: 8 Листопад 2009
  4. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Гречка. Навіть від самого вигляду стає дурно. А від запаху тим більше.
    А колись мене змушували її їсти :girl_cray::girl_cray:

5. dimalozz

Моя дружина теж не любила поки мою не спробувала.
    До того їй пхали виключно "розмазню зі смаком старого віника", а в мене смачна і розсипчата виходить :)

6. Liliyah Romanova

До речі, мої батьки такі сири теж не люблять. Вічно просили "їж пошвидше, бо в холодильник зазирнути не мож". :xaxa: А я люблю його навіть додавати у страви, розтопленим...

До гречки теж маю упередження. І до олів'є - не можу того їсти взагалі, викликає відразу. Ціле щастя, що мій чоловік щодо гречки й олів'є так само байдужий. :girl_haha:

7. dimalozz

О! То може ви знаєте. Я читав що ту культуру благородного грибка можна пересадити собі на звичайний сир. Ну типу як в нас йогурти люди самі розводять. От мені цікаво який би то сир підійшов для "заселення" тої пеніціли?

8. Liliyah Romanova

Таким не цікавилася. Коли є вибір сирів за більш-менш нормальними цінами, не бачу в тому потреби. Квебек має стільки точок, де можна купити добрий сир, що направду би ніколи таким не думала займатися... :shy:

9. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Та ні, мама моя дуже смачно готує.
    А от згречкою не склалось в мене.В принципі не люблю багато страв, але без особливих емоцій. А тут як пороблено :))))))))

10. Liliyah Romanova

Чеська натура. :xaxa: У нас те саме, в обох. Не пояснювальна відраза. :confused:

11. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

А я терпіти не можу кавуна!!!! а також дині, кабачків і гарбуза. Не знаю звідки у мене така нелюбов до баштанних?:):girl_haha:

12. Oriana

Oriana Well-Known Member

А мені чогось нелюба кашанка (кровянка). А так все на світі їм крім змій ,жаб, бичачі яйця... фееее....і тому подібне, бо не пробувала, і небажаю пробувати:)

13. Chereshka

Chereshka New Member

бичачі яйця для мене то капец, точно козенятком стану

14. La esposa

La esposa Moderator

а я їх люблю... тільки рідко їм :) а найбільше не люблю смаженої цибулі - ще півроку тому був період, що я її терпіла, а тепер... фі...

15. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

А я ще не можу терпіти філе окуня або його ще називають пангасіус беееееееееееее...Як чоловіку смажу то мені аж зле а він обожнює

16. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

І я, і я:bad:
    А ще не люблю морепродуктів (на жаль):confused:

17. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Я не люблю баклажанів, але готую їх чоловікові :) Не люблю сир домашній (творог). Я його в дитинстві переїла в бабці на селі. Колись цибулю терпіти не могла. Ця нелюбов посилилася під час вагітності, але тепер якось само собою та нелюбов минула.
    А от мій чоловік не любить морепродуктів. А ще їздить на рибалку, а риби не їсть :)

18. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Не люблю жирного мяса, сала, баклажанів, оселедця, помідорової зупи,солянки (з першим взагалі біда...), кишки, перловки і ще багато всього.

19. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

А я не їм болгарського перцю. І навіть близько до нього не підходжу. Коли десь на забаві бачу що салат з чимось підозріло схожим на перець, то прошу щоб чоловік спробував. А він все попробує і каже що нема навіть як є! Потім дивлячись на мій вигляд після першої ложки салату чи іншого блюда довго вибачається і каже що він його не відчув. Все решта їм, але без особливої любові відношусь до смаженої цибулі, філе окуня, сала. А! Ще в рот не візьму старки з молока:bad::bad::bad:

20. Natalochka

Natalochka Well-Known Member

А я найбільше не люблю селери через запах. Не переношу його. Якщо хтось принесе до хати - поки не викину не заспокоюсь.
    Практично їм все, але деякі страви такі як кров"янка, голубці, холодець і т.д. тільки вдома або в гостях у родини. Мушу знати хто то робив :)
    Ще не люблю перлової, пшоняної, кукурудзяної каш, але можу деколи з"їсти.