Відповідь: Глянцева тусовка: діти Нова зачіска сина Гвен Стефані -голубий ерокез Фото до:і після: До поки братику міняли зачіску молодший Зак(2роки) грав на барабанах
Відповідь: Глянцева тусовка: діти У Яни малюк прикольний! Цікаво, для чого дитині на пляж фрак вбрали?
Відповідь: Глянцева тусовка: діти певне таки для фотосесії.... Дитя є дитя і в ньому він навіть купався...
Відповідь: Глянцева тусовка: діти Джесіка Альба (вагітна вдруге) та її донечка Онор у Малібу: Чудова мала! Схожа мені на кульбабку
Відповідь: Глянцева тусовка: діти мала вже так виросла, вона ж здається була зовсім маленька як мама померла
Відповідь: Глянцева тусовка: діти Мені на маму схожа..На першому фото-Такий погляд як у Анни . А це дітки Дженіфер Гарнер і Бена Аффлека Старша доня Віолета ...
Відповідь: Глянцева тусовка: діти Мама рідна а шо в неї за знак бетмена над бровами ? вона колись симпатичніша була
Відповідь: Глянцева тусовка: діти Гордая мама Натали Портман и ее новорожденный сын Алеф ...счастливые родители назвали необычным именем Алеф (Алеф — первая буква еврейского алфавита, которая также означает «лидер» в переводе с иврита Именно в гражданском браке с Бенджаминой Мильпье и родился сын Натали. Известно, что фамилия у малыша будет двойная — Портман-Мильпье.
Відповідь: Глянцева тусовка: діти Міранда Керр з сином якого назвала на честь загиблого бойфренда Крістофер Маленьке таке чудо, така, симпатюлька)))))))) повне ім'я маленького Флінн Крістофер Бланчард Коупленд Блум.
Відповідь: Глянцева тусовка: діти Вона і зараз симпатична. А скоро буде красунею. Просто фото невдале, на мою думку. На ньому Лурдес молодша - з пушком над губою і невищипаними бровами. Але то виявилося не проблемою у час сучасних технологій Одне з нових фото. Дітям зірок доводиться швидко дорослішати....
Відповідь: Глянцева тусовка: діти Дэвид Чарвет и Брук Бёрк с детьми на благотворительном вечере Актор(Спасатели Малибу, Melrose Place.....), співак.Навіть не знала,що в нього така велика сім'я
Відповідь: Глянцева тусовка: діти А ось одні з перших фотографій Харпер Севен Бекхем Дуже ніжні фотографії.
Відповідь: Глянцева тусовка: діти Я б навіть сказала: природньо-ніжні! Віє теплом і любов*ю від них. Молодець фотограф!!! Та й Бекхем виглядає дуже щирим....
Відповідь: Глянцева тусовка: діти Так, все кльово, але навіщо малу так туго запеленали??!! Нагадує мені фото з радянських пологових..