Відповідь: Рукодільні вихвалялки А станочок маєте? Двосторонніми найкраще на станку рівних хрестиків!
Відповідь: Голочки для рукоділля можна, але бажано їх якось стаціонарно закріпити. Вишивається ж двома руками, третьої не дано щоб снапи тримати
Відповідь: Голочки для рукоділля попробувала я вишивати тотою голкою- і хрестиків через 20 вона трісла навпіл. Снапи я тримала в лівій руці, ну а голку в правій. Залишилось 2 шт. - заховаю, а раптом колись розживусь станком і робочим місцем для нього
Відповідь: Голочки для рукоділля дивно. може ви не правильно нею користувались?? мені служать довго...
Відповідь: Голочки для рукоділля Стопроцентово! Таке враження, що вона вигиналась. А Ви на снапах теж? Може то ше разок завтра попробувати?
Відповідь: Голочки для рукоділля куди вигиналась?? маю підозру, що ви нею працювали як звичайною голкою.... ось тут малюночок до голок голка цілком переходить то наверх, то наниз. Ніде не прогинається. Зверху нею керує одна рука, знизу друга. я вишивала на снапах і на станку. Снапи відповідно шукала варіанти закріпити, щоб руки були вільні єдине зауваження - не брати дуже довгу нитку. Перетирається
Відповідь: Голочки для рукоділля А я вишиваю гострою голкою, з тонким продовгуватим вушком (одною, вдало підібраною, вже кілька років), пробувала вишивати затупленою голкою - мені незручно.
Відповідь: Голочки для рукоділля А я перейшла на затупленні голочки Прим(Чехія) №26. Вішиваю на Лугані25 и мені зручно. Пробувала двосторонні голочки, але вони мені не дуже сподобались. Вони довгі і тоненькі, сильно розпушують нитку и в мене вони теж гнуться.