Гомеопатія

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем нталька, 27 Лютий 2009.

1. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Відповідь: Гомеопатія

В нас в родині дехто постійно ходить до гомеопата, регулярно - і коли є проблеми, і коли нема, лікують як хронічні пролеми, так і звичайні, сезонні. Постійно тими крупинками. Я от ніяк збагнути не можу, що це за крупинки і з чого вони складаються? Невже ті крупинки це така помічна сила (якщо так, то хіба такий різкий ефект не приховує в собі чогось поганого?).
    І на скільки мені відомо, що це досить дорого - за один прийом 200-300 грн, за ті кілька кульок чудодійних. І чому ті крупинки всі одного кольору, якщо використовуються в складі різні речовини?

2. vushnevsjka

vushnevsjka New Member

Для jantarna.Доброго дня,перепрошую,що не пишу приватно,чомусь в мене не відправляється повідомлення.Наразі порадувати вас тим,що ми вже довго лікуємося гомеопатично ,не можу .Почали лікування 2 тижні тому. Перед тим ми відлежали в лікарні з загостренням астми,(це не перший випадок,коли ми були в лікарні)там нам вперше і поставили такий діагноз. В додачу сказали,що це не трагедія і якщо дитина не переросте,то можна успішно жити з цією недугою,вживаючи ліки постійно. Я була просто в шоці від такої заяви. У нас астма передалася дитині спадково від мого чоловіка(зараз він здоровий і лікували його теж гомеопатично,до школи йшов уже без проблем). Тому і вирішила зразу шукати гомеопата. Стосовно ефекту. Після того,як дала перші ліки,на другий день дитина почала реагувати неадекватно(у нас приступи раніше були під час фізичної активності,а це майже кожен день,ну і під час хвороби практично що два місяці) Зараз,щоб почати хрипіти йому потрібно дуже активно побігати. Після того у нього починається кашель,але хрипів я не чую(раніше хрипів на всю квартиру)тобто я розумію,що спазм є ,але не такий важкий як був раніше. Це і є позитивна динаміка. Бажаю вам швидкого одужання

3. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

гм, а чому валеріана і ношпа одного кольору?

а якщо серйозно. то Вам певно, перше таки до гуглі, а тоді вже сюди...

4. SoLana

SoLana Well-Known Member

Вам дійсно спочатку потрібно перечитати "матчасть", бо це наука, і її в двох словах не поясниш.

5. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

та от читала, багато читала... але, мабуть, через те, що з тим особисто не стикалась, ніяк зрозуміти до кінця не можу.

6. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

В мене така халепа... вранці молодший з"їв баньочку Лікоподіуму 30С і половинку баньочки Сульфуру 30С. Я б не дуже хвилювалася, бо ми мали подібний випадок рік тому і все обійшлося ( тоді розсипав горошки і я не знала наївся чи ні), але він відмовляється від їжі, що не характерно, і якийсь в"ялий... тож тепер маю тривогу.

Порадьте щось, чи заспокойте. Дякую.

7. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

А чому не дзвоните до свого гомеопата? Кваліфіковану відповідь може дати тільки лікар. Може треба прийняти щось на противагу чи багато пити чи ще щось, але це питання тільки до лікаря.

8. Ascorbinka

дзвонила, писала, якби була змога - відповів би, але всяко є....

9. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

ну так антидотуйте їх по максимуму, поки дозвонитись до дохтора не можете: м"ятні цукерки, чаї, бальзам зірочка....

10. Lira

Lira Member

тоді напевно старайтеся максимально антидотувати: нюхайте бальзам зірочка, камфору, дайте попити м"ятного чаю, цукерку ментолову...
    ми одночасно з Флешкою :)

11. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

А він зараз на лікуванні?
    Якщо ні, то однозначно антидотувати, як писали виище.
    Якщо так, то ліпше таки з лікарем постаратися сконтактувати. Але якщо буде зле, то таки антидоти

12. Ascorbinka

ні...

Дуже всім дякую за поради, тільки що віддзвонився лікар, все ок.

13. miramichka

miramichka New Member

Маю власний дуже позитивний досвід лікування гомеопатією, неодноразово рятувалась нею я і моя сім"я. Лікування справді часом довго триває,але результати того варті. Ми приймаємо гомеопатичні препарати німецької фірми Хель. Але важливо, щоб призначив хороший фахівець, який добре розуміє принцип її дії, бо лікування має буде схематичним, поетапним.

14. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

то не класична гомеопатія...не та тема...

15. miramichka

miramichka New Member

Але ж гомеопатія!!! То чому відсилаєте?:girl_mad: У Хеля є і класична, вона просто ще не зареєстрована в Україні, але з Європи її не важко привезти:girl_in_dreams:

16. Wiktor

Wiktor New Member

То не гомеопатія, а звикле алопатичне лікування, але з використанням гомеопатичних ліків

17. Solomi

Solomi New Member

а скажіть будь ласка -

які побічні дії від прийому гомеопатичних препартів? ( питаю яка дія на дітей буває)

чи можна поєднувати різні препарати ?

чи буде ефект , якщо лікувати всі (або 2) хвороби одразу?

18. Wiktor

Wiktor New Member

Побічні дії гомеопатичних препаратів можуть бути у випадку їх неправильного призначення, як зрештою і у всіх ліків. Якщо гомеопатичний препарат призначений правильно, то побічних дій і шкоди хворому немає.

В гомеопатії за один раз дається один препарат, два чи більше препаратів не дається.

В гомеопатії лікуються не окремі хвороби, а лікується пацієнт. Враховуються всі його симптоми, індивідуальні риси і схильності, спадковість. Окремі органи - око, чи нога, чи шлунок не лікуються, так як і не лікуються окремі хвороби чи симптоми.

19. SoLana

SoLana Well-Known Member

От мені цікаво, як можна зрозуміти принцип дії тих препаратів, якщо там їх так багато, як "бджіл у вулику". Можливо вони поверхнево і шось там лікують. Але таки то не гомеопатія, хоча б тому , що

20. jantarna

jantarna New Member

Якщо людина не відчуває якихось проблем зі здоров"ям, саме не відчуває, бо як відомо здорових людей немає - є недообстержені:girl_wink:, але лікувати гомеопатією хоче скажемо сезонний грип, насморк, чи пронос(це виникає періодично у всіх) . Чи їй ідти на прийом до гомеопата, чи звертатися на гомеопатичний форум у разі виникнення таких банальних проблем?